Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chtela jsem vas poprosit o radu. Za jak dlouho se vam asi z vaseho ducha staly //? Jelikoz nevim kdy mam ovulaci tak nemuzu usoudit jestli je jeste brzo na testovani. MS jsem mela 5.9. naposledy ale mam cykly velice nepravidelne, vetsinou ms prijde az po vyvolavacce. V patek jsem si delala test(nevim jeho jmeno, ale byl 10) a ducha videl i muj pritel, takto mi to vyslo 2× a od vcerejska jsem testovala mamatestem 10 a tam nic moc, spis takove stinecky
KaataH píše:
Ahoj holky, chtela jsem vas poprosit o radu. Za jak dlouho se vam asi z vaseho ducha staly //? Jelikoz nevim kdy mam ovulaci tak nemuzu usoudit jestli je jeste brzo na testovani. MS jsem mela 5.9. naposledy ale mam cykly velice nepravidelne, vetsinou ms prijde az po vyvolavacce. V patek jsem si delala test(nevim jeho jmeno, ale byl 10) a ducha videl i muj pritel, takto mi to vyslo 2× a od vcerejska jsem testovala mamatestem 10 a tam nic moc, spis takove stinecky
ahojky já poslední MS měla 14.9. a 28DC mi mamatest ukázal silnou druhou čárku. ale test s citlivostí 25 slabší. ale mamatest byl hned silnej ![]()
já ducha ani neměla..ovu byla 13 DC a 26 DC jsem měla //..druhá byla silnější, viditelná, žádny duch.. ![]()
ducha jsem mela asi 11dpo(25 test) pak silily a asi po tydnu byly uz pekne silne obe carky.
KaataH píše:
Ja jsem taky ducha nemela,5 tt byli opravdove // , ale at nemusis stracet cas testama,dojdi si k Dr,na krev a tam ti to potvrdi na 100 %
Dik holky, v utery jsem stejnak objednana na preventivku, tak to sfouknu pri jednom. Necham se tedy v utery prekvapit co a jak ![]()