30. 10. 2011 Testujeme

9879
14.10.11 18:27

30.10. Testujeme

Ahoj holky 30týho budu testovat tak jestli má taky někdo podobný termín tak se přihlašte . Aspon nám to líp uteče a případná zklamání nebudou tak bolet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1027
14.10.11 20:52

tak já chci taky koncem měsíce testovat,MS jsem měla ale dostat už 4.10. a furt nikde,na malou jsme čekali 2 roky,tak je mi divný že by jsme si řekli že si pořídíme ještě jedno miminko a já do toho hned napoprvé vlítla,furt ten test oddaluji abych nebyla sklamaná ale koncem měsíce musim na gyndu tak se do té doby musim testnout,držim pale ať to všem vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
14.10.11 20:52

Ahojky, tak se taky hlásím :palec:
Ještě nevím, jestli vůbec na testování dojde, MS by měla dorazit 29.10. tak uvidím. Nechci to uspěchat, tenhle měsíc jsem testovala už týden před MS a pak jsem si připadala jako blázen, jak jsem pořád brejlila na tu / a snažila se vykoukat tu druhou… :mrgreen: :-P
Jsem po ZT, takže touha po miminku je fakt velká. Sice se snažím nemslet na to, ale dost dobře to nejde… :oops: :wink:
Koukám, že taky máš ještě ani ne dvouletého prcka :-) Jak dlouho se „snažíte“ o další?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
14.10.11 22:55

Pandorko, ty se chystáš testovat?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
15.10.11 13:36
Hesinka píše:
Ahojky, tak se taky hlásím :palec:
Ještě nevím, jestli vůbec na testování dojde, MS by měla dorazit 29.10. tak uvidím. Nechci to uspěchat, tenhle měsíc jsem testovala už týden před MS a pak jsem si připadala jako blázen, jak jsem pořád brejlila na tu / a snažila se vykoukat tu druhou… :mrgreen: :-P
Jsem po ZT, takže touha po miminku je fakt velká. Sice se snažím nemslet na to, ale dost dobře to nejde… :oops: :wink:
Koukám, že taky máš ještě ani ne dvouletého prcka :-) Jak dlouho se „snažíte“ o další?

no jo to znám moc dobře. U malího to trvalo asi půl roku ale já brala 10 let HA tak asi pro to. Ted se snažime druhý měsíc . Problém je že mi do toho termínu ovu vždycky něco vleze . Minule dovolená nebylo kde jeden pokoj 3 lidi :mrgreen: a ted jsem jí taky málem propásla . Chytla jsem až poslední den a to už není ta šance taková . Uvidíme moc nadějí si nedělám ale co kdyby. :?:

Příspěvek upraven 15.10.11 v 13:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
15.10.11 13:37

pettul

až koncem měsíce a jen jestli to nedostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
17.10.11 00:51

Ahojky,

ráda se přidám :-)
Poslední MS jsem měla 30.9., tak bych teoreticky mohla 30.10. testovat, pokud mě teda MS nepředběhne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
17.10.11 20:59

Lekninku

tak to budem testovat stejně teda jestli nedorazí MS. Doufám že ne chjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
18.10.11 09:52

Ahojky, já jsem po první IUI a o miminko se snažíme 3roky. MS by měla dorazit 28.10. testovat bych měla už od 25.10. ale stává se že pozitivní tt může být už dřív, tak jsem si řekla že to skusím už teď v pátek, bude 10 po IUI stimulaci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
18.10.11 12:58

markrt

tak to ti budu držet palce. Já ted zas už nervozitou začínam blbnout už se to blíží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
18.10.11 14:08

Ahojky.
Dnes jsem testila ráda bych se přidala ale bohužel zatím jen jedna čárka a menzes nikde.
Počkám ještě týden a pak uvidím zda dorazí nebo ne.
Já si myslím že brzo dojde.
Všem držím moc palečky aby vám to vyšlo a v červnu krásná miminka. :dance: :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
18.10.11 15:37

Stáni

a kdy to máš dostat ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
18.10.11 15:50

Pandoro-To já právě nevím vždy jsem si to psala a poslední 4.měsíce zapomínám bud tento týden nebo příští fakt nevím.
Byla jsem vždy pečlivá a psala ale poslední dobou zapomínám.
Hold uvidíme jak to dopadne bud ano nebo né.
Sklamaná bych maličko byla chtěla jsem červnové miminko asi bohužel nevyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
18.10.11 19:50

Stáni

to by bylo už moc úžasný vybrat si i měsíc porodu :mrgreen: musíš si to ted určitě napsat . Od toho se odvíjí všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
18.10.11 20:28

Pandoro, já jsem zastánce toho dělat test kdy chceš, já se taky nervuju a tak když chci tak koupím test a skusím to :palec: Jinak já jsem po injekci ovitrellu a už jsem 2× testila a výsledek byl // :think: , ale vím že je to určitě ještě zůstatek hormonů, ale aspoň mám pokoj na duši a budu vědět kdy ten hormon vyloučím z těla, aspoň budu na příště vědět o co jde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí