Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Fiducia píše:
kdy mas mit MS?
Teďka mi zkončila, ale měla jsem jí jenom 3 dny a hodně slabou ( normálně mívám týden a silnou) už týden mi je od žaludku špatně a točí se mi hlava. Ale asi těhotná nejsem podle toho testuu. Čárka byla jenom jedna… ![]()
myslim, ze takhle brzy to vliv ma, navic pokud jsi mela MS. zkus to treba jeste za tyden rano abys mela jistotu, ale myslim, ze nejsi tehotna
pokud byl test negativni po MS, tak podle me tehu urcite nejsi. zkus zitra test z ranni moci, treba se pletu ![]()
taky bych zkusila test zítra z ranní moči, ale já měla test pozitivní první den vynechané ms a to úplně jasně, žádnej duch tak si myslím že kdyby si byla těhu tak by ti to ukázalo alespoň ducha
taky jsem takhle párkrát testovala i po MS - u mě platilo, že negativní test byl prostě negativní a pozitivní byť slabě byl až v případě, kdy jsem skutečně byla těhotná
Já testuju skoro každý měsíc
, protože je mi před MS vždycky tak blbě, prsa bolí a je mi na zvracení, že si myslím, že jsem těhu.
Ale testuju před. Po nikdy, pže u mě platí to samé, jako u Saroya. Buď jsem těhu a MS nedorazí a test je pozitivní, nebo nejsem a test je nagativní a MS dorazí. ![]()
Ahoj holky mám 5 dní spoždění a v sobotu jedem na dovču :/ už jsem z toho celkem nervní nevim jestli to neni jen nervama ale i tak chci se testnout už dneska akorát nevím jestli se ukáže pravý výsledek je opoledne a navíc kdyby se to stalo tak je to tak 10 dní zpět..co myslíte? ![]()
Ahoj,
Chtěla jsem se zeptat. Včera odpoledne jsem si udělala test a byl negativní. Dnes ráno jsem však test absolvovala znovu a opět negativní jsem 13DPO BT mám pouze 36,8. a 2 dny zpoždění. Myslíte, že ještě nějaká šance je?
@A.Suky hm, tak máš dlouhý cyklus, většinou je to anovulační cyklus a je třeba MS přivolat
Vůbec sem to nepochopila akorát se zeptala jestli bych se chtěla případně mimi nechat a když sem řekla že ne tak mi napsal tohle a pořád ms nemám
Právě jsem si dělala tehoteský test a vyšel negativně. Myslíte, že na negativitu může mít vliv, že jsem si ho dělala odpoledne?