Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No TT si za chvilku poběžím koupit, akorát nevím jestli by se to poznalo už takhle brzo? ![]()
jestli máš 2 dny zpoždění tak by se to mělo ukázat.dej potom vědět,jak to dopadlo
Při dvoudenním zpoždění test ukázat může a nemusí (dle toho, kolik hcg se ti vyplavuje do moči - to má každá žena jinak, v krvi mají naopak podobné hodnoty). A ano, stres může posunovat menstruaci. Tak držím palce a nezapomeň napsat, jak to dopadlo. Mimochodem, obdivuju tvůj spánek, já 6 let nevstala později než v 7, ať jsem se snažila jakkoli
.
pampalini81 píše:
jestli máš 2 dny zpoždění tak by se to mělo ukázat.dej potom vědět,jak to dopadlo
Ahojky, mě se 2 dne zpoždění neukázalo nic, až 5 den,dobře se mi to teď radí, ale fakt vydrž, počkej, ať nejsi zbytečně zklamaná, každá to máme jinak
tak mě třeba test ukázal vždycky // cca 4 dny před ms.ono je to u každýho jinak.to by jsme se tu nedohádali ![]()
Zkus test, nic jiného ti neporadíme. Kup radši rovnou dva, když dnes nic neukáže, zkusila bych druhý v pátek. Držím pěsti aby to vyšlo. ![]()
Tak mám testování za sebou. Díky za názory a zkušenosti, ale testík ukázal velký prd (vlastně jednu naprosto zřetelnou linku). Koupila jsem si 2 balení Mamatestu, takže mám ještě 3 testíky
- no, uvidíme. Na jednu stranu, stresu bylo dost - na druhou stranu, v podbřišku necítím vůbec nic
. Normálně už den předem cítím lehké pobolívání…???
Nu což. Nebudeme nic hrotit a panikařit, ne? ![]()
máš pravdu,zkus třeba zítra nebo pozítří a uvidíš,když bude test furt negativní a furt ms nepřijde,tak si zajdi na gyndu
Dobré ránko!
Tak dneska se to má asi tak, že bolesti od MS nikde, leč přišlo špinění..
Včera mi to všechno vrtalo hlavou a celý den jsem se pozorovala jako nikdy
no a v hlavě mi naskočila taková myšlenka, že kdybych byla těhotná, říká se tomu „jiný stav“ a tudíž bych měla něco cítit jinak - prostě to poznat, ne?
Já na sobě totiž nevypozorovala ani nejmenší náznak těhu příznaků. Tak by mě zajímalo, co se z toho vyvrbí..? ![]()
Dobré ránko,Luci,vůbec nemusíš nic cítit.já třeba ani u jednoho těhotenství neměla pocit „jinýho stavu“ hned ze začátku…pokaždé jsem měla spoustu příznaků a těhotná jsem nebyla,ale když už jsem otěhotněla,tak mi vážně nebylo nic.ani tušení jsem neměla.tak si vyber ![]()
a zkoušela si test?
jo a když se budeš pozorovat,vždycky něco najdeš ![]()
Vzhledem k tomu špinění nevím jestli má TT ještě cenu? Nicméně ho možná zkusím v pátek.. kdyby náhodou ![]()
jestly to nedostaneš tak si ho určitě udělej..špinění se muže dostavit a mužes být těhulka..a příznaky takhle na začátku většinou nejsou.pokud máš pravidelnou ms tak to je jedině dobře.přeju ti at to to v pátek vyjde ![]()
Ahoj všem! Mám naprosto stupidní dotaz
V únoru jsem vysadila HA a začali jsme se s přítelem snažit - nesnažit. Nijak jsme to nehrotili (nikdy jsem nezjišťovala BT, OVU, ani nic podobného) a když jsem pořád ne a ne otěhotnět, řekla jsem si, že budeme jedni z těch, kteří se k mimču bez pomoci nedostanou
. MS mám pravidelnou jako švýcarské hodinky - přijde vždy skoro na minutu přesně. Teda až na tu poslední (dnes druhý den zpoždění). Poslední dny jsou přímo na pěst
, tak se chci zeptat jestli to nemůže být stresem? Pokud je text zmatený, omlouvám se, ale přecijen je 6:30h a moje běžná doba vstávání je po 9
.. Díky, Lucka
Příspěvek upraven 04.10.11 v 10:34