Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky rada bych kdyby se nekdo pridal.Ms 16.9. a ovu 1.10. busu rada kdyz se nekdo prida ![]()
Příspěvek upraven 25.11.11 v 22:52
Ahoj Miso
Taky se pridavam, ovu 29.9., ms necekam okolo 11.10.
Snad nám to tentokrát vyjde ![]()
http://www.fertilityfriend.com/home/33d315
Ahoj,
můžu se taky přidat? Ovu netuším, mívám různé cykly. Poslední byl 6.9. a ovu odhaduju kolem 22-25.9.
Bylo by to naše třetí
. Já o něj hodně stojím, manžel je na vážkách.
Zatím anonymně, dokud se to nepotvrdí u dr.
.
M.
Emi.kk píše:
Ahoj MisoTaky se pridavam, ovu 29.9., ms necekam okolo 11.10.
Snad nám to tentokrát vyjde
http://www.fertilityfriend.com/home/33d315
Anonymní píše:
Ahoj,můžu se taky přidat? Ovu netuším, mívám různé cykly. Poslední byl 6.9. a ovu odhaduju kolem 22-25.9.
M.
Bylo by to naše třetí. Já o něj hodně stojím, manžel je na vážkách.
Zatím anonymně, dokud se to nepotvrdí u dr..
Ahoj, já jsem na tom úplně stejně ms 16.9. a ovu 30. nebo 1.10., tak snad to vyjde. Pro jistotu jsme se s manžílkem tulili od pondělí do dneška
naše by to bylo druhý dítko a děláme na něm už od února.
Ahoj, jsem tu nová, ale ráda se přidám
očekávaná MS 11.10. Jsem ale první měsíc bez antiko takže můžu jen doufat ![]()
kristýnaM píše:
Ahoj, já jsem na tom úplně stejně ms 16.9. a ovu 30. nebo 1.10., tak snad to vyjde. Pro jistotu jsme se s manžílkem tulili od pondělí do dneškanaše by to bylo druhý dítko a děláme na něm už od února.
No já vlastně taky nevím kdy ovu byla, teda jestli vůbec byla
ale chuť na tulení byla vícenásobná po vysazení antiko ![]()
Ahojky snažilky…my se snažíme už rok a bohužel nebyl uspěch já mám dva kluky..manžel vlastní nemá…ovu byla 1.10. a tak doufám že to klaplo protože už nám trochu docází naděje…a já každý měsíc obrečím kamarádky těhulkujou jak na běžícím páse a daří se klidně i na poprvé ..přeju jim to to beze sporu to bolí
SlunickoMamina píše:
Ahojky snažilky…my se snažíme už rok a bohužel nebyl uspěch já mám dva kluky..manžel vlastní nemá…ovu byla 1.10. a tak doufám že to klaplo protože už nám trochu docází naděje…a já každý měsíc obrečím kamarádky těhulkujou jak na běžícím páse a daří se klidně i na poprvé ..přeju jim to to beze sporu to bolí