Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky . Potřebuju poradit . Už jsem z toho jelen. Posledni MS byla 24.8. ale 8.8. jsem měla opět 3 dny špinění( ale jako normální MS ne slabé ) Ovu byla dost opožděná 16.9. ( až 24 DC) kdy teda mám čekat ms ? Zatím nepřišla a těhu test je negativní. Dělala jsem ho dneska. Ani necejtim žádný příznaky. Mám jít na odstranění pih a nevim kdy se objednat . Je to akutní takže potřebuju vědět jak na tom jsem. Díky moc
Obvykle bude MS cca 14 dní od ovu, takže by do cca 3-4 dnů měla dorazit, jinak zopakuj test.
u mě nefunguje žádný obvykle. Ovu byla 25DC a 34 DC přišla MS… ![]()
eseta píše:
u mě nefunguje žádný obvykle. Ovu byla 25DC a 34 DC přišla MS…
Tak já mám taky většinou dobu od ovu do MS méně, kolem 10 dnů, ale „správně“ je těch 14. A pokud je to víc než nějakých 16-17 a MS nikde, tak je velká šance na těhu. Platí to tedy v případě, že člověk opravdu ví, že ovu byla.
Presne tak, MS pride niekedy 10-16 dni po ovulacii. U kazdej zeny inak, ale ten pocet dni sa u zeny nemeni. U mna napriklad vzdy 16 dni po ovu. U mnohych tych 14 dni po ovu. Teda ak spravne ratam, tak MS pride najneskor v pondelok ![]()
holky dík moc tak ještě počkám ale aspon ted vím že to takhle nemám jenom já. ![]()