Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky ženy, hledám společnice na čekání dne testování. MS 9.9. a ovulka kolem 20.9. Snažili jsme se opravdu pilně, tak snad je zaděláno na uzlíček štěstí ![]()
No jejda, že nevadí
Škoda, že nejde nakouknout do budoucnosti, že? Člověk by byl tak nějak klidnější ![]()
Rozmarynka11 píše:
No jejda, že nevadíŠkoda, že nejde nakouknout do budoucnosti, že? Člověk by byl tak nějak klidnější
Nejspíš nebyl.
Do budoucnosti ohledně miminka mi nahlížel kartář a moc klidu mi nedodal.
Lepší nevědět. Až to přijde, bude to tu.
lokofa píše:Rozmarynka11 píše:
No jejda, že nevadíŠkoda, že nejde nakouknout do budoucnosti, že? Člověk by byl tak nějak klidnější
Nejspíš nebyl.
No já myslela do realistické budoucnosti, mít prostě tu jistotu. A kartář Tě teda nejspíš nepotěšil… To je mi líto… ![]()
Rozmarynka11 píše:lokofa píše:No já myslela do realistické budoucnosti, mít prostě tu jistotu. A kartář Tě teda nejspíš nepotěšil… To je mi líto…Rozmarynka11 píše:
Nejspíš nebyl.
No první výklad byl někde v dubnu nebo květnu a vyšlo mu to do puntíku.
Od července jedeme dál a předpověd moc optimistická nebyla. Ale třeba manželovi vyložil uplně pravý opak toho, co mě. Takže to nechávám plavat
lokofa píše:Rozmarynka11 píše:No první výklad byl někde v dubnu nebo květnu a vyšlo mu to do puntíku.lokofa píše:No já myslela do realistické budoucnosti, mít prostě tu jistotu. A kartář Tě teda nejspíš nepotěšil… To je mi líto…Rozmarynka11 píše:
Nejspíš nebyl.
Od července jedeme dál a předpověd moc optimistická nebyla. Ale třeba manželovi vyložil uplně pravý opak toho, co mě. Takže to nechávám plavat
Je dobře, že to necháváš plavat. I kartář může udělat chybu, no ne?
A kdyby to bylo založené na pravdě, tak věř tomu, že všechno zlé je pro něco dobré. Teď nechápeš proč by to tak mělo být, ale čas ukáže…
Každopádně hlavu vzhůru, mysli pozitivně ![]()
Rozmarynka11 píše:lokofa píše:Je dobře, že to necháváš plavat. I kartář může udělat chybu, no ne?Rozmarynka11 píše:No první výklad byl někde v dubnu nebo květnu a vyšlo mu to do puntíku.lokofa píše:No já myslela do realistické budoucnosti, mít prostě tu jistotu. A kartář Tě teda nejspíš nepotěšil… To je mi líto…Rozmarynka11 píše:
Nejspíš nebyl.
A kdyby to bylo založené na pravdě, tak věř tomu, že všechno zlé je pro něco dobré. Teď nechápeš proč by to tak mělo být, ale čas ukáže…
Každopádně hlavu vzhůru, mysli pozitivně
No nevím jestli mi čas ukáže, proč jsem musela podruhé prodělat mimoděložní těhotenství, ale stalo se. Je to za náma a doufám, že nebude platit do třetice.
já tedy testovat už nebudu,ale chtěla sem jen k těm kartářkám.Byla jsem u jedné velmi dobré a známé kartářky kam chodí i star ![]()
Předpověděla mi že dítě budu mít až za 15 let a holku a už nikdy neotěhotnim.Bylo to za 6 a kluk a těhu sem zas ![]()
Též doufám, že se jeho předpověď v mém případě už nepotvrdí a spíš se splní ta manželova. ![]()
Ahojky,já se taky přidám jestli můžu:-)
u mě byla ovulka 19.9 a taky jsme se pilně snažili ![]()
ahojky já měla ovu 21 a od středy jsem nedělala nic jinýho než anžu znásilňovala!
tak snad to klaplo !byla jsem u doktora nainjekci tak by to mohlo vyjít! takže testit budu asi 4! ale někdo mě říkal že můžeš testit už 5 až 6 den?! ![]()
koss píše:
ahojky já měla ovu 21 a od středy jsem nedělala nic jinýho než anžu znásilňovala!tak snad to klaplo !byla jsem u doktora nainjekci tak by to mohlo vyjít! takže testit budu asi 4! ale někdo mě říkal že můžeš testit už 5 až 6 den?!
No tak pátý šestý den je teda sakra brzo a nemuže být vidět vubec nic. Protože terpve 6-7 den se vajíčko dostává do dělohy a začíná se uhnizdovat. Až pak začíná vytvářet hcg, ktré je prvně v krvi a pak se přez ledviny filtruje do moči.
Ahojky nevím netuším to víš slyšíš ze všech stran různé názory takže asi tak nějak já se v tom raději moc neorientuji rotože si říkám že když se v tom budu moc babrat tak budu aorát víc na nervi! ![]()
koss píše:
Ahojky nevím netuším to víš slyšíš ze všech stran různé názory takže asi tak nějak já se v tom raději moc neorientuji rotože si říkám že když se v tom budu moc babrat tak budu aorát víc na nervi!
oni to uvádí na testech rapi clear, ale je to kravina.
Stačí se zamyslet nad reprodukčním systémem a že pět dnu po ovu určitě nemuže být hcg, jelikož se začíná vytvářet cca ten 7den. Kdy se hcg dostává teprve do krve.