3. 10. 2011 testujeme!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1227
26.9.11 18:23

Pokousime se o prvni a jsem prvni mesic po vysazeni HA tak ani nedoufam, ze by to slo tak rychle…kez by :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
26.9.11 19:06
Anet11 píše:
Pokousime se o prvni a jsem prvni mesic po vysazeni HA tak ani nedoufam, ze by to slo tak rychle…kez by :wink:

no někde jsem slyšela, že první měsíc po vysazení Ha je nejplodnější nebo tak něco :?: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
26.9.11 19:09

já o druhé holka má 12 a od té doby to nejde letos jsem po revizi a teď to zkoušíme znovu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
26.9.11 19:16

Moje mamča má 3.10. narozky, tak kdyby to vyšlo, byla by to super zpráva :wink: Zatím mají jedno vnouče, 3-měsíční, ale ty starosti, co si brácha prožil, bych nikomu nepřála. Mrňous se narodil moc brzo a už má za sebou 3 operace :cry: tak všichni doufáme, že už to snad bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
26.9.11 19:54
Anet11 píše:
Pokousime se o prvni a jsem prvni mesic po vysazeni HA tak ani nedoufam, ze by to slo tak rychle…kez by :wink:
no někde jsem slyšela, že první měsíc po vysazení Ha je nejplodnější nebo tak něco :?: :-)
Anet11 píše:
Moje mamča má 3.10. narozky, tak kdyby to vyšlo, byla by to super zpráva :wink: Zatím mají jedno vnouče, 3-měsíční, ale ty starosti, co si brácha prožil, bych nikomu nepřála. Mrňous se narodil moc brzo a už má za sebou 3 operace :cry: tak všichni doufáme, že už to snad bude dobré.

to přítel má narozeniny 19.10 takže by to byl taky dárek:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
26.9.11 21:43

To jo, to bylo super Trybitko, tak snad to výjde, držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
27.9.11 06:41

Krásné ránečko všem, to jsem ráda, že se nám to tady rozrostlo :lol:
Zdenicko už jsi testovala???

A všechny ostatní tady vítám. Ještě pár dnů a jdeme na to ! Už máte testíky? Jakou značku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
27.9.11 08:45

test ještě nemám. Zbytečně by mě to dráždilo:-D ty už testík máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
27.9.11 09:25

Ahoj holky, já už testík mám - dala jsem na recenze z emimina a koupila jsem si GS Mamatest 10. Jsou tam dva a je levný. Tak se na me směje z kabelky a dráždí moje nervy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
27.9.11 09:43

Ahojky,já je mám nakoupený dávno a nějak mě nedráždí spíš mám strach,minulý měsíc jsme taky byli na Ketu jednoho embrijka a nic tak mám strach kéééééž by to vyšlo...........nám všem to přeji :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
27.9.11 09:50

já jsem právě zas někde slyšela, že mamatest 10 dělá falešný duchy. Já ho taky teda párkrát měla ale žádněj duch. Minulí měsíc sem měla slabší čárku na mamattestu 25 na obou testech a pak přišla ms:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
27.9.11 09:53
:-( tak to je blbé - test pozitivní a pak příjde MS. Prý ale slabá MS bývá, i když už je holka těhu…
trybitka píše:
já jsem právě zas někde slyšela, že mamatest 10 dělá falešný duchy. Já ho taky teda párkrát měla ale žádněj duch. Minulí měsíc sem měla slabší čárku na mamattestu 25 na obou testech a pak přišla ms:(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
27.9.11 09:58
trybitka píše:
já jsem právě zas někde slyšela, že mamatest 10 dělá falešný duchy. Já ho taky teda párkrát měla ale žádněj duch. Minulí měsíc sem měla slabší čárku na mamattestu 25 na obou testech a pak přišla ms:(

Já mám slabé duchy na testech před ms pořád.

• Citovat
  • Upravit
134
27.9.11 10:22

Já mám Light life s citlivostí 25. Většinou beru s citlivostí 12,5 , ale tentokrát jsem to buď neřekla, nebo se Magistra přehmátla. Přišla jsem na to předevčírem. Snad už testík nikdy kupovat nebudu, ale kdyby náhodou jo, tak si budu dávat pozor.
Kouká na mě z poličky v koupelně a mám nutkání to zkusit, ale sama sebe přemlouvám, že mám počkat :lol: Taky jsem někde četla, že Mamatest 10 dělá dušíky. Ale mě minule udělal i Radiclear kazetka. Taky citlivost 10. Skákala jsem jako pominutá a druhý den MS.A plakala jsem jako pominutá.....
Nervičky hold pracují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
27.9.11 10:56

lokofa: opravdu? a jak to, žtam máš duchy? já měla tu slabou čárku asi na 3 testech a byla viditelná pěkně jen slabší než kontrolní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí