Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,já budu testovat asi zítra. Poslední MS byla 30/8, takže dneska jsem ji měla dostat. Mám ale cyklus většinou jen 25 dnů, tak mě to trochu překvapuje. O dítě se nesnažíme, musela by selhat ochrana ![]()
To jsou věci, stejně asi nejspolehlivější je, když to dr. potvrdí v krvi, ne? Ale je dobrý alespoň mít podezření, člověk se tak vyhne různým neřestem, třeba sklence dobrého vína ![]()
renaat píše:
Ahoj,já budu testovat asi zítra. Poslední MS byla 30/8, takže dneska jsem ji měla dostat. Mám ale cyklus většinou jen 25 dnů, tak mě to trochu překvapuje. O dítě se nesnažíme, musela by selhat ochrana
Anet11 píše:
Rennat a jakou ochranu jsi používala.
To je sranda, tady si mezi holkama, co po tom pozitivním testu hrozně touží…tak bacha
Já neříkám, že by mi to vadilo. Jednoho raubíře doma máme a s dalším jsme zatím vyčkávali, ale když bude, radost nám to udělá ![]()
Tak holky testik mam doma a mam nutkani ho zkusit, ale počkam do zitra a druhy testik v sobotu.
tak já testovat tento měsíc asi nebudu. Začala jsem špinit takže nejdéle za 3 dny je taky ms
Ahojik holky tak inseminace mi nejspíš vyšla. Před chvilkou mě manžilek ukecal at si udělam testík a jsou tam // sice ta jedna je slabší ale je tam . Tak doufam, ze MS uz nepřijde. Jeste do soboty musim vydrzet a volam na nabráni krve
Super, gratulace Zdeni! ![]()
Jen malý dotaz, četla jsem, že se má raději testovat ranní moč, tam je prý toho hormonu nejvíc…tys asi testovala teď, že? Možná proto je ta druhá čárka slabší ![]()
Anett dekuji. jj testovala jsem odpoledne. tak asi proto. no uvidime. zitra se pokusim dovolat do Artu abych vedela jestli mam brát nejake prasky
Zdeni gratulace
Mně prvně nesedí teploty bt a moje pocity, čípek a hlen..
Ale moc se teplotama tted řídit nemužu,když jsem měla teploty(večer spíš horečky)
Jéééééé Zdeni blahopřeji!!!!!!!!!!! ![]()
Pevně doufám, že pozitivní příspěvky budou od všech, co tu jsme
To by byla asi nejšťastnější diskuze v celém eMiminu ![]()
četla jsem,že malé procento žen má před ms hcg v těle. To vysvětluje moje // před ms a po ms ani tuk.