3. 10. 2011 testujeme!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
27.9.11 10:58
trybitka píše:
lokofa: opravdu? a jak to, žtam máš duchy? já měla tu slabou čárku asi na 3 testech a byla viditelná pěkně jen slabší než kontrolní

četla jsem,že malé procento žen má před ms hcg v těle. To vysvětluje moje // před ms a po ms ani tuk.

• Citovat
  • Upravit
3198
27.9.11 11:25

ahaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
27.9.11 14:34

Ahoj,já budu testovat asi zítra. Poslední MS byla 30/8, takže dneska jsem ji měla dostat. Mám ale cyklus většinou jen 25 dnů, tak mě to trochu překvapuje. O dítě se nesnažíme, musela by selhat ochrana ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
27.9.11 14:35

To jsou věci, stejně asi nejspolehlivější je, když to dr. potvrdí v krvi, ne? Ale je dobrý alespoň mít podezření, člověk se tak vyhne různým neřestem, třeba sklence dobrého vína :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
27.9.11 14:36
Rennat a jakou ochranu jsi používala.
To je sranda, tady si mezi holkama, co po tom pozitivním testu hrozně touží…tak bacha :lol:
renaat píše:
Ahoj,já budu testovat asi zítra. Poslední MS byla 30/8, takže dneska jsem ji měla dostat. Mám ale cyklus většinou jen 25 dnů, tak mě to trochu překvapuje. O dítě se nesnažíme, musela by selhat ochrana ;-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
27.9.11 14:46
Anet11 píše:
Rennat a jakou ochranu jsi používala.
To je sranda, tady si mezi holkama, co po tom pozitivním testu hrozně touží…tak bacha :lol:

Já neříkám, že by mi to vadilo. Jednoho raubíře doma máme a s dalším jsme zatím vyčkávali, ale když bude, radost nám to udělá ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
27.9.11 14:50

Tak to je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenninka
27.9.11 15:25

Tak holky testik mam doma a mam nutkani ho zkusit, ale počkam do zitra a druhy testik v sobotu.

• Citovat
  • Upravit
3198
27.9.11 16:38

tak já testovat tento měsíc asi nebudu. Začala jsem špinit takže nejdéle za 3 dny je taky ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenninka
27.9.11 16:48

Ahojik holky tak inseminace mi nejspíš vyšla. Před chvilkou mě manžilek ukecal at si udělam testík a jsou tam // sice ta jedna je slabší ale je tam . Tak doufam, ze MS uz nepřijde. Jeste do soboty musim vydrzet a volam na nabráni krve

• Citovat
  • Upravit
1227
27.9.11 17:22

Super, gratulace Zdeni! :potlesk:
Jen malý dotaz, četla jsem, že se má raději testovat ranní moč, tam je prý toho hormonu nejvíc…tys asi testovala teď, že? Možná proto je ta druhá čárka slabší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenninka
27.9.11 18:47

Anett dekuji. jj testovala jsem odpoledne. tak asi proto. no uvidime. zitra se pokusim dovolat do Artu abych vedela jestli mam brát nejake prasky

• Citovat
  • Upravit
3158
27.9.11 19:40

Tak první veliká gratulace Zdeni :kytka: moc ti to přeji :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
27.9.11 19:46

Zdeni gratulace

Mně prvně nesedí teploty bt a moje pocity, čípek a hlen..

Ale moc se teplotama tted řídit nemužu,když jsem měla teploty(večer spíš horečky)

• Citovat
  • Upravit
134
27.9.11 20:09

Jéééééé Zdeni blahopřeji!!!!!!!!!!! :hug:
Pevně doufám, že pozitivní příspěvky budou od všech, co tu jsme :-) To by byla asi nejšťastnější diskuze v celém eMiminu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí