Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Měl by sílit cca ob den. Slabá čárka je také čárka a test by měl být pozitivní. ale některé testy, zejmna ty s 10tkovou citlivostí, mohou dělat falešné slaboučké čárky.
Dělala jsi pokaždé stejný test a se stejnými podmínkami- například ráno z ranní moči?
Ahojky, pokud tam čárka je - určo těhu budeš…
posílám ti na ukázku moje čárky a ta první skoro ani vidět není.
Čárky stejné intenzity budeš mít až cca po týdnu..pár dní po vynechané MS.
Stejný test to byl, stejné podmínky nee … tak jedině vydržet a čekat … no je to drama ![]()
jancic píše:
Navli
Jinak můj test vypadá jako tvůj z 8.9.
No tak to je docela nadějné.. opravdu ze začátku je druhá čárka slabá - než HCG dostatečně nastoupá ![]()
jancic píše:
Ahoj maminy, prosím o radu. Dělala jsem si těhotenský test, protože menstruace nepřišla. Test vyšel pozitivní, ALE - ta těhotenská čárka je hodně slabá, přítel mi řekl, že dle něj to neplatí, není skoro vidět. Samozřejmě jsem test opakovala, po 3 dnech má stejnou nevýraznou barvu. Neměly by náhodou čárky sílit? Viditelně den po dni? Nebo je to jen nějaká kamufláž?
U mě čárka nebyla slabá ani jednou a to jsem testy dělala ob den a cca měsíc a různé značky ![]()
vyběhla silná až už jsem byla v 5 tt
![]()
Navli píše:
Ahojky, pokud tam čárka je - určo těhu budeš…posílám ti na ukázku moje čárky a ta první skoro ani vidět není.
Čárky stejné intenzity budeš mít až cca po týdnu..pár dní po vynechané MS.
to je dobrá sbírka
![]()
Navli píše:jancic píše:No tak to je docela nadějné.. opravdu ze začátku je druhá čárka slabá - než HCG dostatečně nastoupá
Navli
Jinak můj test vypadá jako tvůj z 8.9.
A v kolikátém týdnu jsi byla, když sis dělala první test? Už jednoho prcka mám, tam byla čárka silná, byla jsem v 5 týdnu …
no tak u mě asi na síle čárky nezáleželo, na mamatestu jsem měla čárku silnou už den před očekávanou Ms po očekávané Ms asi 3. den jsem testovala nějakou jinou značkou, už si nevzpomenu jaklou, a měla jsem jen ducha.. ta čárka tam je, a to je myslím si stěžejní…pak už sem netestovala, zbytečný stresy… ![]()
Trošku rozmazaná fotka, ale podle mě evidentní. Gratuluju
!
Ahoj maminy, prosím o radu. Dělala jsem si těhotenský test, protože menstruace nepřišla. Test vyšel pozitivní, ALE - ta těhotenská čárka je hodně slabá, přítel mi řekl, že dle něj to neplatí, není skoro vidět. Samozřejmě jsem test opakovala, po 3 dnech má stejnou nevýraznou barvu. Neměly by náhodou čárky sílit? Viditelně den po dni? Nebo je to jen nějaká kamufláž
?