Slabá čárka - těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lvice1313
29.9.13 17:35

Zdravím, s přítelem se o dítě nesnažíme, ochranu nepoužíváme, ale zatím se ani nestalo, že by přítel ejakuloval do mě. Nicméně mám 5. den zpoždění, v pátek jsem si dělala test, byl negativní, v sobotu na něm vystoupla velice slabá čárka, dnes jsem test opakovala (jiné značky), ale objevila se na něm jen 1 čárka. Už týden nespím (nezávisle na tomto), bolí mě břicho a hlava. Je to blbý dotaz - ale je nějaká pravděpodobnost, že bych byla v tom? Díky moc všem za názory.

• Citovat
  • Upravit
3696
29.9.13 17:48

Tak pokud nepoužíváte ochranu, tak je samozřejmě možnost, že jsi těhotná. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
29.9.13 17:53
@Lvice1313 píše:
Zdravím, s přítelem se o dítě nesnažíme, ochranu nepoužíváme, ale zatím se ani nestalo, že by přítel ejakuloval do mě. Nicméně mám 5. den zpoždění, v pátek jsem si dělala test, byl negativní, v sobotu na něm vystoupla velice slabá čárka, dnes jsem test opakovala (jiné značky), ale objevila se na něm jen 1 čárka. Už týden nespím (nezávisle na tomto), bolí mě břicho a hlava. Je to blbý dotaz - ale je nějaká pravděpodobnost, že bych byla v tom? Díky moc všem za názory.

Co tak zajít si na krev? Pokud jako jedinou antikoncepci používáte přerušovanou soulož tak klidně těhotná být můžeš.

Příspěvek upraven 29.09.13 v 17:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lvice1313
29.9.13 17:53

Fua, ale hádám, že moc pravděpodobné to být nemůže, ne? Popravdě, je mi 28, mimčo by mě nevadilo, ale… Jak říkám, ejakulace ale neproběhla dovnitř… Třeba to na testu byl jen „duch“. V den MS jsem měla (i den před a po) bolesti břicha jakobych to měla dostat, bolí mě prsa i záda - zkrátka - jak kdybych to měla dostat…

• Citovat
  • Upravit
Lvice1313
29.9.13 17:55

9.10. jdu na krev (kvůli počtu krvinek), do té doby budu napjatá jak struna.

• Citovat
  • Upravit
3696

Kapka touhy taky stačí k oplodnění. Testuj, nebo si zajdi k DR na krev. Jinak ti nikdo nic jiného neporadí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732

Lvice1313 i do té tekutiny co je během styku může zabloudit nějaká spermie, já myslela, že dnes už je informovaný každý puberťák :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lvice1313
29.9.13 17:58

Ale to já jsem informovaná o kapičce touhy, ale že by to byla taková náhoda, že by to fakt vyšlo?

• Citovat
  • Upravit
Elessar
29.9.13 18:21
@Lvice1313 píše:
Ale to já jsem informovaná o kapičce touhy, ale že by to byla taková náhoda, že by to fakt vyšlo?

zkuš testovat ještě zítra nebo za dva dny, pokud ti jeden ukázal slabou čárku..

• Citovat
  • Upravit
Lvice1313
29.9.13 18:23

Teď pročítám různé diskuse. Prý je riziko i to, že když muž ejakuluje (ven), nejde na malou a za několik hodin je další sex, pak je riziko otěhotnění o to vyšší. 8o

• Citovat
  • Upravit
Lvice1313
29.9.13 18:26

Jak říkám - první test negativní, další se slabou čárkou a ten další negativní. Pítel se na mimčo zrovna právě teď necítí, dostavujeme domek, bydlíme u jeho rodičů, no byla by to „sranda“. :) Osobně si ale myslím, že z toho nic nebude.

• Citovat
  • Upravit
3696
29.9.13 19:04

A ta slabá čárka ti vyšla v tom limitu 5 minut nebo jak to je psané na letáčku u testu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lvice1313
29.9.13 19:07

Ano.

• Citovat
  • Upravit
12262
29.9.13 19:16
@Lvice1313 píše:

takových dětí po světě chodí kdy se tatínek dušoval že nešel dovnitř:-)) já se ti popravdě divím, stojí ti to za ty nervy? já bych v tomto chlapovi nikdy nedůvěřovala, pokud ti nevadí možnost že jsi těhotná tak je to v pořádku ale já bych ochranu /navíc pro mě přerušovaný sex není ochranou/ nikdy neprováděla takto a rozhodně bych to nenechala na manželovi, jsou věci které si musí ženská pohlídat sama, mu uteče kapka a co pak? stejně to ods. reš ty aon jen pokrčí rameny a řekne sorry jsem debil :jazyk: co jsi měla za test? některé ukazují falešné čárky i chlapovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lvice1313
29.9.13 19:20

Test byl Life Light - citlivost 20mlU/ml. Mně by mimčo nevadilo, a vím, že přítel by se s tím časem sžil taky. A vím, že „vystoupit“ stíhá vždy s časovou rezervou (10 s).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex