Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Teda, nevím jak u vás, ale u nás už od základky kolovala hláška - stačí kapka a je z tebe taťka. Každopádně na testu se ti pozitivní výsledek může ukázat až po 10ti dnech od oplodnění.
@Lvice1313 píše:
Ale to já jsem informovaná o kapičce touhy, ale že by to byla taková náhoda, že by to fakt vyšlo?
proč by ne…a hlavně když se o mimčo člověk nijak cíleně nesnaží, tak tím vyšší je šance podle mě…
@Lvice1313 píše:
Tak uvidíme, nějak to už dopadne, dnes je to 35DC.
no kup si test s citlivostí 10, to bude nejlepší
dvacítka je na tyhle začátky hodně. A pokud ti ukázal slabou čárku, tak desítkovej by měl bejt s dálnicema ![]()
@Lvice1313 píše:
Tak uvidíme, nějak to už dopadne, dnes je to 35DC.
a testovala jsi stejnou značkou? Zkus citlivější jak radí Acinore. A dej vědět. Držím pěsti ať to dopadne jak si přeješ.
Nene, jednou to byl nějaký test z BENU lékárny (Qucik něco-přesný název si nepamatuju), druhý byl Life Light. Ten LL měl vyšší citlivost a na něm se ukázala ta bledá čárečka.
Lvice1313 noo tak to jsem sama zvědavá, protože bych věřila, že těhotná jsi, ale uvidíš zítra s dalším testem
I když ten další test byl negativní? Fua, no sama jsem zvědavá. Třeba jen zbytečně plaším. Dám vědět, jak jsem dopadla. ![]()
@Lvice1313 píše:
Nene, jednou to byl nějaký test z BENU lékárny (Qucik něco-přesný název si nepamatuju), druhý byl Life Light. Ten LL měl vyšší citlivost a na něm se ukázala ta bledá čárečka.
a pokud ještě můžu radit, tak kup Mamatest
a kdyžtak nám sem pak hoď fotku, my už vykoumáme, jestli tam něco je nebo ne ![]()
@Acinore tak jestli já možu trošku radit
na mamatest jsem v poslední době četla jen kritiku, teď se chválí Dr.Max ![]()
Tak jsem provedla test, citlivost 10,takze zrejme nic
. Ani nevim proc, ale napadlo me zmerit si BZ,37,3,ale neni to asi v tomto pripade podstatne. Musim rict, ze me to i mrzi. MS samozrejme nikde, ale pocit v brichu, jak kdybych to mela dostat a nic, cemuz nerozumim.
Tak jsem dnes volala k lékaři a sestřička mi řekla, ať hned přijedu. Po prvotním vyšetření mi doktor sdělil, že to vypadá na těhotenství (podle zbarvení děložního čípku - švěstkově modrá), tak mi udělal test - ten byl negativní. Dostala jsem injekci, pokud do pondělí nedostanu MS, ve středu jdu na ultrazvuk.
Nene, krev mi nebral ani o ní nebyla řeč. Už jsem se tak nějak těšila, a… je to v háji, nic z toho nebude, že? ![]()