Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
První MS se po otěhotnění dostavit může. Není to nic extra nenormálního (prý
). Navíc píšeš, že jsi to měla slabší. Počkej na výsledky krve a budeš vědět více. ![]()
Tak jsem zvědavá co se z toho vyklube… Břicho mě bolí podobně jak když to mám dostat, záda k nesnesení (před MS mě většinou nebolí). I šéf dnes přišel a ptal se mě co mi je, že jsem bílá jak stěna
. Test už si dělat nebudu, zkrátka počkám jestli to přijde a když tak se v pondělí musím objednat na to sono.
Tak jsem volala kvuli ty krvi a pan doktor mi rekl ze pokud se 2 carky objevily nehledne na to.jak byla ta 2 silna ci slaba tak tehotna jsem… Akorat kdyz jsem mu rekla ze od vcera spinim rekl ze se mam za nim zastavit az to prestane… Tak ze jsem se vlastne ani nic nedozvedela tak ze musim opet cekat nez pujdu k doktorovi a udela ultrz. Ale musim.rict ze pri tehle MS mi neni tak dobre je furt na zvraceni. Doufam ze se teh. potrvdi s pritelem se snazime o druhy pres pul roku..
A i celkove se citim jinak nez normalne. Nez jsem.si vubec delala test a byla u doktora tak mi pritelova maminka rila nejsi tehotna mas takovy jiny oci a jsi takova natekla v obliceji ![]()
@Lvice1313 píše:
Tak jsem zvědavá co se z toho vyklube… Břicho mě bolí podobně jak když to mám dostat, záda k nesnesení (před MS mě většinou nebolí). I šéf dnes přišel a ptal se mě co mi je, že jsem bílá jak stěna. Test už si dělat nebudu, zkrátka počkám jestli to přijde a když tak se v pondělí musím objednat na to sono.
Když to tak pročítám, tak ty příznaky mi sedí jak na premens. syndrom tak i na počátek těhotenství.
@Tiffany1 Určitě se neplaš, že nejsi těhotná, koukni sem http://merenibt.xf.cz/index2.html je tu spousta těhotenských grafů měření bazální teploty a dole, jak je kolonka test, si holky dělaly TT, některým se // ukázaly až 18 DPO
Ahoj holky, tak jsem tomu debatovaní tady taky propadla. Chtěla bych Vás poprosit o názor:
Od druhé půlky srpna 2013 se s manželem snažíme o mimi, resp. řekli jsme si že už si nebudeme dávat pozor. HA neberu už 2,5 roku a od té doby jsem měla celkem nepravidelnou MS. Posledních cca 6 měsíců se mi ale cyklus upravil, i když pro mě dost nepochopitelně vždy kolem 10.dne v měsíci
jsem tak 2 dny špinila a kolem 20.dne v měsíci přišla MS - doktorka mně uklidnila že je vše OK, že to špinění je ok (byla jsem na ultrazvuku kvůli cistám atd - vše OK). Dělala jsem si test 9.9. - negativní, asi 13.9. jsem začala špinit, ovšem přešlo to až do silné MS. A běžná MS kolem 20.dne už nepřišla… 1.10. jsem si dělala dva testy (sice až odpoledne) oba negativní. Nevím jestli se mi převrátil cyklus a mám to jít řešit k doktorce, nebo se mi opět nějak posunul. Prsa mě bolí jen na dotek, ale ne bradavky, bolí mě „na vnitřní straně“, a celkově se cítím jako bych měla MS (jsem hrozně nafouklá, pobolívá v podbřišku…) akorát že místo MS mám hodně „mokrý“ výtok - takže mám pořád pocit, jako bych to dostala, letím na WC že už špiním, a nic…co si to tom myslíte, mimi bych si přála, ale nechci si nic vsugerovávat, tak se ptám na Váš názor.
Tak sem si po tydnu udelala test a z vecnych slabych carek vzniklo. todle
Ahojky holky, prominte, že sem vstupuju, ale mám již téměř měsíc zpoždění od menses, nedostala jsem to ani po agolutinu…před týdnem mě brali krev a tam 40 hcg…mimochodem taky předtím tam byla cysta, která sama praskla, tak si doktor mysli, ze jsem to nedostala kvuli ty cyste, ale ta uz je pryc a menses stale nikde…kazdopadne jsem si dnes a vcera dala test a tam toto, myslite, ze by se mohlo jednat o tehotenstvi? ale zase cca na zpozdeni menses mi to nevychazi..ale je pravda, ze neberu prasku, mam to trosku rozhazene, takze asi treba delsi cyklus ci otehotneni pred tim? je to mozne? jinak pry sliznice vysoka… dala jsem si 3 testy a tam vzdy toto - slaba carka… v patek mam jiz znovu k lekari..díky moc za odpoved:)
Dobry podvecer jsem tu nova a chtela bych vas poprosit o radu.. MS se mela dostavit 29.9. po dvoudenim spozdeni jsem si udelala test a ukazala jse tam slaba druha carka ale dnes 2.10 odp jse MS dostavila a jen slabe.. Byla jsem i u doktora a ten mi rekl ze pokud se dve carky ukazaly tak tehotna jsem a na ultrazvuku nic nevidel ze je jeste brzo tak.me objednal na pristi tyden a odebral krev.. ale jem na vazkach a nevim co jsi o tom. myslet jsem momentalne zmatena. Pri prvnim tehotenstvi jsem MS vubec nedostala a obe carky byly dostacne viditelne a tmave. dekuji