Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Tak dnes se mi potvrdilo ze tehotna jsem
No dobre, tak to gartuluji, ale stejne to nemění nic na tom, ze jsi sem ty hezky pozitivní testy mohla dat, pro pokochani
![]()
Ne, sranda, ja vzdycky sleduju holky, a strasne drzim pesti, kdyz maji slabý čárky, jestli jim ty testy sílí… ![]()
@Tiffany1 píše:
No dobre, tak to gartuluji, ale stejne to nemění nic na tom, ze jsi sem ty hezky pozitivní testy mohla dat, pro pokochani![]()
Tady jsou ty testiky moc to tam ale neni videt… ![]()
Ahojky,
Prosím o radu. Udělala jsem si těhotenský test..no vyšla mi slabá čárka
Prosím o váš nazor..nejsem zkušená
@denisadusatkova Bojim se zeptat, co by sis prala. Ale tohle je jasne pozitivní test…
No jasne ze jsem rada, jen jsem to necekala..
po jaky dobe se ukaze tucne?
![]()
Ahoj holky,
poradíte? Vyšel mi test viz obrázek, týden od vynechání MS. Myslíte, že mohu doufat?
Díky, Ter
@Ter83XY udělej si další tt za dva dny a to už bude čárka určitě krásně vidět
@sarlotka12 a ty to stejné HCG stoupá po dvou dnech tak, že zítra to nemá smysl ale ve čtvrtek bude určitě už krásná dálnice
@rozárka87 píše:
@Ter83XY udělej si další tt za dva dny a to už bude čárka určitě krásně vidět@sarlotka12 a ty to stejné HCG stoupá po dvou dnech tak, že zítra to nemá smysl ale ve čtvrtek bude určitě už krásná dálnice
Dekuji moc
@margarita89 píše:
@sarlotka12 AHOJ, MYSLÍM ŽE POZITIVNÍÍÍÍ![]()
Tak doufam ze ano menstruace neprisla a delala jsem uz 3 testy a jsou positivni ale porad tomu nemohu verit snazili sme se rok a bylo to hrozne tezke ani nevim jestli se mam uz tesit abych to nezakrikla hahah
Ahoj holky mam zpozdeni 3 den je me casto na zvraceni a podbrisku me pobolivava tak sem si delala test vecer jen jsem koukla odesla ze tam nic neni ale dnes me to nedalo za svetla tak sem se na nej koukla poradne zdalo se me ze tam asi mozna je ale hrozne slaba neni ani videt posilam foto ale myslim ze nic na tom neuvidite
@pavla.velova nejakeho pidi dusika tam vidim…zkus zas za dva dny a snad bude silit ![]()