Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj
co myslíte? Dnes měla dorazit ms…ale přijde mi to hodně slabe ![]()
Ahoj ve Čtvrtek jsem dělala test byly // dnes pro jistotu znovu ale // tam jsou jenže se mi zdá že ten čtvrteční nějak zeslabl v den testování bylo krásně vidět. Nahoře test ze čtvrtku.
Test ze čtvrtku byl vidět krásně jako ten dnešní. Proč to zeslablo?
@makakee musela jsem se dobře zadivat abych něco viděla je to hooodne slabé zkus za dva dny znovu třeba už půjde vidět lépe ![]()
@Evculka píše:
Ahoj ve Čtvrtek jsem dělala test byly // dnes pro jistotu znovu ale // tam jsou jenže se mi zdá že ten čtvrteční nějak zeslabl v den testování bylo krásně vidět. Nahoře test ze čtvrtku.
On nezeslabl. Podle mě to prostě jen pořádně zaschlo. Každopádně tak vidím krásný rozdíl a máš už krásné // ![]()
@makakee píše:
Ahojco myslíte? Dnes měla dorazit ms…ale přijde mi to hodně slabe
No a co by jsi více chtěla??
Někdo nemá v den očekávané ms ani ducha. Zkus za dva dny a uvidíš že bude sílit. navic pokud jsis ho dělala večer tak je jasné, že čárka nebude tolik vidět, protože je moc hodně koncentrovaná. Takže z ranní moči by to bylo už krásné vidět. Zatím potichoučku gratuluji ![]()
@Elis95 to se mi nezdá podívej tady to je z prvního tehu dcera už má 2,5 let a vypadá to jinak
@Evculka píše:
@Elis95 to se mi nezdá podívej tady to je z prvního tehu dcera už má 2,5 let a vypadá to jinak
Určitě neplaš. Každé těhu je jiné. Mohla jsi mít později ovulku a tím pádem máš slabší test. Dám příklad: při prvním těhu jsi měla ovulku už 9DC tudíž v den vynechané ms jsi měla krásné čárky. A teď jsi mohla mít ovu 14 DC takže se hcg začalo tvořit o 6 dní později. Tímto stresem si akorát ublizis.. opravdu to neřeš a hlavně už netestuj. Test ti ma ukázat ze jsi těhotná a ne že je to prosperující těhotenství..
@Elis95 asi máš pravdu teď jsem ovu měla 18 den cyklu první test udělaný v den nebo den po „ms“ nevím teď jestli počkat a jit na gyndu až za týden dva jestli není teď brzy
@Evculka píše:
@Elis95 asi máš pravdu teď jsem ovu měla 18 den cyklu první test udělaný v den nebo den po „ms“ nevím teď jestli počkat a jit na gyndu až za týden dva jestli není teď brzy
A poslední ms jsi měla kdy? A jak dlouhé máš cykly? ![]()
@Elis95 poslední ms 31.12.2017 do 5.1.2018 cyklus nepravidelný jednou po 33 dnech pak 40dni pak 36 dní. Ovulaci poznám podle bolesti a jednou jsem jela na pohotovost kde mi řekli že je to ovu a vždy po ovu za 14-15 dní dojde ms
@Evculka píše:
@Elis95 poslední ms 31.12.2017 do 5.1.2018 cyklus nepravidelný jednou po 33 dnech pak 40dni pak 36 dní. Ovulaci poznám podle bolesti a jednou jsem jela na pohotovost kde mi řekli že je to ovu a vždy po ovu za 14-15 dní dojde ms
No podle ms by jsi zítra měla začínat 6 týden. Klidně si zavolej na gyndu ale dřív jak za dva týdnu to asi stejně nebude mít smysl..Ale to sestra řekne kdy mas přijít ![]()
@Elis95 děkuji příští týden zavolám uvidíme co řekne teda spíše pí víkendu zavolám
pak dám vědět