Slabá čárka - těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.2.18 12:25
@pavla.velova píše:
Ahoj holky mam zpozdeni 3 den je me casto na zvraceni a podbrisku me pobolivava tak sem si delala test vecer jen jsem koukla odesla ze tam nic neni ale dnes me to nedalo za svetla tak sem se na nej koukla poradne zdalo se me ze tam asi mozna je ale hrozne slaba neni ani videt posilam foto ale myslim ze nic na tom neuvidite

Dva dny po vynechané jsem také měla hodně slabou čárku, ale tady nic nevidím ať koukám jak koukám :nevim: jinak na těhotenské příznaky jako je nevolnost je brzo. Pobolívání v podbřišku ano, ale nevolnost ne, to je spíš psychické než příznak jako takový.
Zkus to za dva-tři dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
1.2.18 12:26

Já našla:
Mezi vhodné druhy antibiotik, z jejichž účinků ženy v těhotenství nemusí mít obavy, patří peniciliny, cefalosporiny a makrolidová ATB – klaritromyciny.

Nevhodné jsou například tetracykliny, které mohou způsobit poruchu vývoje kostní hmoty a zubní skloviny plodu, chinilony nebo chloramphenicol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.18 12:27

@Marcelka146 je to duomox 500 beru je co 12h. V lékárně se divili že to je pro mě prý se dávají ty 500 dětem. :nevim:. Mám je brát týden takže do pondělí. Nevím jestli vzít večer a zítra k obvodnimu?

• Citovat
  • Upravit
5924
1.2.18 12:31

Duomox můžeš. Je to penicilinová řada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
1.2.18 12:33

A počínající angína je co? Jako pokud nemáš horečky a nesnesitelnou bolest v krku a nemůžeš polykat. Zvážila bych jestli je to vůbec potřeba začít brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.18 12:38

@Marcelka146 horečky 3 dny po 39°C bolest těla mandlí po atb už cítím změnu úlevu. Sama nevím co začínají angína znamená. V životě jsem ani angínu neměla

• Citovat
  • Upravit
5924
1.2.18 12:45

Tak to jsou ATB asi na místě. Bych je dobrala. Lepší než být v horečkách takhle v začátku těhotenství. A máš napsaná ta „neškodná“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.18 12:48

@Marcelka146 dobre dám na tebe a raději to doberu. Holky jsem šťastná že se to povedlo teď musím doufat že bude vše v pořádku a že se mimi udrží. Příští týden se objednám na gyndu :dance: :srdce: :hug: děkuji za rady moc moc

• Citovat
  • Upravit
5924
1.2.18 12:51

Není zač…hlavně se brzy uzdrav a přeji prosperující těhotenství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.18 12:53

@Marcelka146 :srdce: děkuji

• Citovat
  • Upravit
287
1.2.18 13:20

Pavla. velova
Já to taky vidím, ale…to je dr.max? Prý se zhoršil a přesně takové duchy dělá.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
1.2.18 13:39
@Elis95 píše:
Pavla. velova
Já to taky vidím, ale…to je dr.max? Prý se zhoršil a přesně takové duchy dělá.. :think:

Kupovala sem to v dr max dnes sem si koupila mamatest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
1.2.18 13:53

Ahoj :) včera večer jsem si dělala těh. test. Výsledek byli 2 čárky ale jedna byla slabější, ale šla vidět. 23.1 jsem měla menstruaci a 22.12 jsem vysadila antikoncepci. S přítelem se snažíme. Tak co myslíte? Můžu být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
1.2.18 13:56

@pavla.velova kdyz ja uz vubec nevim čím testovat. Dřív jsem používala dr.max. ten teda pěkně se zhoršil. Takže od toho odstupuju. No a s mamatestem taky nemám dobře zkušenosti. Ještě se mi nestalo aby se mi neobjevil duch. :( použila jsem digital clear blue jen jednou a ukázal dobře. Ale je fakt dost drahý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
1.2.18 13:59
@Elis95 píše:
@pavla.velova kdyz ja uz vubec nevim čím testovat. Dřív jsem používala dr.max. ten teda pěkně se zhoršil. Takže od toho odstupuju. No a s mamatestem taky nemám dobře zkušenosti. Ještě se mi nestalo aby se mi neobjevil duch. :( použila jsem digital clear blue jen jednou a ukázal dobře. Ale je fakt dost drahý.

Clear blue jsem vcera videla v nemecko a stal 4eura a nejake drobne u nas je drzasi asi si ho priste koupim do zasoby pristi tyden tam jedu tak si koupim dva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí