Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Navli píše:
Ahojky, pokud tam čárka je - určo těhu budeš…posílám ti na ukázku moje čárky a ta první skoro ani vidět není.
Čárky stejné intenzity budeš mít až cca po týdnu..pár dní po vynechané MS.
Tak to je krásná sbírka. Co je to za test? ![]()
Ahoj, vidite nieco? 26 DC, v limite, nazivo vidno ako foto v kontraste ![]()
Ahoj,
Dělala jsem si test a ten dole je ze včera a ty nahoře ze dneska. Myslíte ze tomu mám věřit? Jsou všude slabé čárky.
@Pjaťorka rekla bych, ze je to jasne. Gratuluju a at vse dobre vyjde ![]()
@vr1623 Tak dekuju. Taky si to myslím, ale nejsem si i tak jistá no.
@Pjaťorka Jestli je ten zelený nalevo dnešní, pak se jedná o zatím prosperující těhotenství na úplně samotném počátku. Gratuluji a ať to nadále sílí ![]()
Zdravím všechny maminky, moc prosím o radu 10.9 a 14.9 byl nechráněny sex, ovulace probihala podle testovani od 10.9 do 12.9 pak carka slábla. Menstruačni cyklus vzdy pravidelny 30-31 dní, antikoncepci neberu. Vcera jsem začala špinit krvavě a hnedo bily vytok, udelala jsem si vecer test az po limitu a zaschnuti se objevila strašně slabá druhá čarka, dnes špinim stále.
@Anonymní píše:
Zdravím všechny maminky, moc prosím o radu 10.9 a 14.9 byl nechráněny sex, ovulace probihala podle testovani od 10.9 do 12.9 pak carka slábla. Menstruačni cyklus vzdy pravidelny 30-31 dní, antikoncepci neberu. Vcera jsem začala špinit krvavě a hnedo bily vytok, udelala jsem si vecer test az po limitu a zaschnuti se objevila strašně slabá druhá čarka, dnes špinim stále.
Může to být úplně v začátcích těhotenství. Uvidíš časem. Nikdo to teď tady nerozhodne.
Ahoj prosím mohla by mi některá z vás poradit dnes je to 11 dní co se mi opozdila MS v neděli jsem si dělala TT mamatest 10 měla jsem tam 2 čárky takže by to mělo být pozitivní ale byla tam slabá čarka od té doby jsem si dělala test každý den ale přijde mi že je čárka pořád stejná. Včera jsem si udělala test do proudu moči a bylo to o trošičku tmavší ale ne o moc. Sestra i mamka mi říkají že těhotná jsem. Sestra mi říkala že když čekala první 2 dětí měla tu čárku hodne slaboulinkou a nebyla prý skoro vidět… premyslim jestli by to nemohla byt treba cysta nebo mimodelozni tehu? ![]()
@Anonymní píše:
Klidně pridam foto
Tak pridej, jestli mas, vsech těch testu. Aby byl videt rozdíl. Jinak, z jednoho asi nikdo nic nevykouka.
@Tiffany1 píše:
Tak pridej, jestli mas, vsech těch testu. Aby byl videt rozdíl. Jinak, z jednoho asi nikdo nic nevykouka.
Tak dnes se mi potvrdilo ze tehotna jsem ![]()