Slabá čárka - těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.3.22 15:01

@Týnka Kikina
Děkuji za odpověď. Nepatřím mezi ty co se snaží o miminko a menstruaci mám skoro jak hodinky. Vždy mě bolí prsa tak 3 dny dopředu max a břicho také. Jsem z toho zmatená :/. Přidávala jsem příspěvek ještě do jedné diskuze, kam jsem dávala i fotku testu. Hodím ji tedy i sem. Test byl od značky Galmed. Nevím, přijdu si jako blázen :D. Vzhledem k tomu, že jsem si v životě už pár testů udělala (chtěla jsem mít jistotu, že se můžu bestrestně napít vína :D) a vždy byly uplně čisté. Dnes odpoledne jsem si dělala další a duchy mám i na dalších testech od jiných značek, sice malinkaté, ale jsou tam. O té ovulaci jsem to také četla, ale v lékárně to vyloučili, prej je to dělaný na ten těhotenský hormon. Nevím, zda to na těch fotkách bude dostatečně vidět. První s duchem byl v pondělí, další teď ve čtvrtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
24.3.22 15:54

Ahoj v úterý jsem vložila test kde byl duch a dnes po 2 dnech toto.. Co myslíte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
24.3.22 16:20

@Pavlovcova123 Ahoj :mavam: To je sice pravda s těmi hormony, ale na těch testech se to záhadně projevuje…Za mě tedy při ovulaci čistě bílo, schválně jsem zkoušela těhotenský a ani náznak, takže za sebe můžu říct, že mě duchy nedělají…Za to teď v těhotenství mám ovulační test pozitivní jak nikdy při ovulaci 😁
Každopádně vidím na obou, zkus za pár dní, zda sílí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
24.3.22 16:30

@Teetka12 Ahoj,něco vidím, ale přijde mi to tenké, navíc po dvou dnech by měl být test silnější…Zkus ještě jinou značku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
24.3.22 16:46

@Týnka Kikina tak když předtím jen duch a teď čárka tak jsem myslela že se něco děje,,, zkusím zase v sobotu.. A děkuji za odpověď 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
24.3.22 16:59

@Teetka12 Já právě čárku nevidím :nevim: Jen cosi tenkého, tak nevím :think: Ale oni tyhle testy mají málo barviva ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
24.3.22 20:00

@Týnka Kikina tak snad tam naděje bude…
Jo, tak já je dělala poprvé v životě většinou dělám mamatesty ale ty neměli 😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
24.3.22 20:02

@Teetka12 Moc držím palečky :srdce:
Samozřejmě, naděje je vždy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
25.3.22 08:40

Tak co?

Co myslíte? Já vím že je to možná evidentní ale raději si vyslechnu i někoho jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
25.3.22 08:57

@MM2696 Krásné :srdce: Přeji ať sílí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.22 15:01

@Týnka Kikina
Ahoj, tak mám pocit ze to rozhodně nesílí… mám celkově divný pocit. Každopádně na některých testech čárka je a někde ne. Dnes už jsem požádala i sestru, která rozhodně těhotná nemůže být ať si ho udělá ať to porovnáne zda nemám halušky :D. Už to nebudu asi řešit vůbec. Každopádně výsledek je tento:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
26.3.22 15:58

@Pavlovcova123 Ahoj :mavam: Tak na jednom vidím a na druhém ne :nevim: Tak asi nezbývá, než čekat co z toho bude…Je to akorát k vzteku tohle testování kolikrát :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.22 16:56

@Týnka Kikina
Ten na kterém nic není je ten sestry. Můj je ten s duchem. Dávala jsem to vedle sebe, protože už jsem nevěděla co s tím. Souhlasím s tebou je to na palici. Nejdivnější je, že ráno nic a odpoledne duch. Každopádně bolest v podbřišku už možná značí MS. Všude se člověk dočtete takových věcí a informací! Ani jsem nevěděla, že těhotenství a věci s tím spojené jsou tak komlikované 😂. Člověk by si myslel, že vidí druhou čárku a je těhotnej. Každopádně děkuji za tvé reakce :). Když si je člověk nejistej, tak je rad za podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
26.3.22 18:44

@Pavlovcova123 :D No ano, já se tu dozvídám věci o kterých jsem sama neměla ani tušení :mrgreen: Je to věda neskutečná :roll: Jeden by tomu až nevěřil :nevim:
Nemáš vůbec za co :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital