Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
dnes je to 28 den MC (MC mám 29 den) a na testu se mi objevila druhá slabá čárka, jde o těhotenství?
Ahojte MS mě vůbec nedorazila tak dneska jsem si dělala plastoví test který mě před třemi dny neukázal vůbec nic, a dnes tam mám ducha
22. Jdu k doktorovi tak budu vědět více ![]()
@Luciewejdova něco tam vidím
. Ono taky záleží jaká je to citlivost, nejlepší je 10..
Držím palce ![]()
@Luciewejdova Vypadá to dobře. Je hezky vidět. Kolik dní máš spozdeni?
@Citronkalekninka mám 6 dní zpoždění,
tak doufám že to je ono ![]()
@Luciewejdova moc držím pěsti ať to je v pořádku. Ať to je kde to má být.
je to slabá čárka na tolik dní spozdeni. Kdy jdeš na kontrolu?
@Citronkalekninka žiju v Irsku a tady je problém sehnat doktora, takže příští týden jedu k doktorce snam mě přijme děkuju moc,
Ahojte tak nakonec mě dneska odvezla sanitka s velkýma bolestma, nedokázali mě vzít pořádně krev a zjistili že těhotná nejsem takže Bohuzel 😥 😥 😥 je mě z toho na nic testy mě udělali velkou naději a teď ji dlouho zase mít nebudu 😥 😥 😥
Takže chci jenom říct, že nikdo si nemůže dělat naděje z testu co vyjdou pozitivně dokud se nepřesvědčí u doktora protože mě vyšli pozitivně asi 6 testu, a nakonec jsem těhotná ani nebyla 😥 😥 😥 všem ostatním přeju aby vše dopadlo dobře
@Luciewejdova tak to mě moc mrzí a z čeho zjistili že nejsi těhotná, z krve?
@kotaska91 ahoj no ano z krve, ale co mě nejde do hlavy že, testy pozitivní, průhledný výtok jako kdyby došlo k oplození co jsem četla vše posupně jak jsem četla na netu od dr. Tak mě to jde postupně za sebou,,,příznaky všechny také, MS nedorazila a ani špinění nic takového, prostě jako kdybych těhotná byla, nikdy jsem neměla takové pocity v těle jako mám teď, a četla jsem že i když v krvi nic nenašli že se může stát, že šlo buď o biochemko ale neměla jsem výtok nic co by naznačovalo odchod plodů a nebo je to hrozně malé těhotenství, nerozumím tomu vůbec. Nikdy jsem neměla zpoždění MS a nikdy jsem neměla pálení žáhy, bolesti v podbřišku, nerozumím tomu. 😥 😥 😥
@Luciewejdova moc mě to mrzí! Ono se stává, ze když si někdo těhotenství moc přeje, tak si ho v podstatě vsugeruje. Hlava je hrozne mocný carodej a co vše dokáže dělat s tělem je až k podivu
každopádně mám okolo sebe spoustu páru, kterým se nedařilo otěhotnět a otehotneli ve chvíli, kdy na to přestali myslet a vůbec se tomu věnovat. Chápu, ze se to asi lehko říká a hůř koná, ale i tak preji moc sil. Zdraví je to nejdůležitější, co máme a věřím, ze jakmile se dáte do pořádku, miminko si Vás samo najde ❤️️:srdce:
![]()
@Luciewejdova a už jdi doma z nemocnce? Zkus znovu test a uvidíš.