Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ZelňačkaKačka Gratuluji.
Sílit asi bude, ale těhotná jsi. Na gyndu bych zavolala a objednala se na 8tt.
Držím palce. ![]()
@ZelňačkaKačka sílí krásně, klidně zavolej dr., ona tě stejně objedná podle sebe a podle poslední MS, ale dřív jak za 2 týdny bych nešla
@Anonymní píše:
Můžu se zeptat stalo se vám že byli pozitivní takto testy a že by vám řekla doktorka že to těhotenství není? Přítel totiž pořád říká že to chce mít potvrzené od doktorky takže moc to nebere optimisticky
a nevíš, kdy byla ovulace, čárky jsou to moc pěkné, na krvi to bude určitě prokazatelné, na UTZ max bublinka, podle toho jak kvalitní má Dr. UTZ
@P4ja tak to vypadá špatně, digitální test ukázal dnes bez těhotenství, obyč test slabou čárku a gynekoložka po odběru krve, že HCG nestoupá, čtvrtek bude ještě jeden odběr a v pátek uvidíme 🙄 🙄 🙄
@Mia Sára píše:
@P4ja tak to vypadá špatně, digitální test ukázal dnes bez těhotenství, obyč test slabou čárku a gynekoložka po odběru krve, že HCG nestoupá, čtvrtek bude ještě jeden odběr a v pátek uvidíme 🙄 🙄 🙄
To je mně líto.
Drž se
![]()
@P4ja @kotaska91 Moc děkuju za reakce
test stále sílí a na prohlídku jdu 19.6…tak uvidím ![]()
Ahoj děvčata ☺️️..
Prosím o pomoc vidíte tam něco??? 🧐 🙆
Děkuji za odpovědi…
Snažíme se už dlouho s manželem,, tak by nás to potěšilo MS měla dnes dorazit a nic 🤨
Akorát rám vidím 3 čárky Teda 🧐 😄 🤦
No já měla mít MS dneska.. 😄… A tohle tam bylo 🙊… Tak gratuluji a ať sílí :smiling_face_with3_hearts:snad se i nám Zadari ☺️️:smiling_face_with3_hearts:
@Teetka12 ahoj, testovala si ještě? Přijde mi to jako vadný test, ta viditelnější čárka je moc daleko, ta slabší by měla být ta testovací
Ahoj holky, cyklus mám standardně 26-28 dní. Dnes jsem 14 DPO a 28DC. Na testu slabá čárka. Neměla by být už silnější. S manželem se snažíme už skoro rok. Minuly měsíc Jsem dostala utrogestan na prodloužení cyklu, tak doufáme ze už to vyšlo.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, cyklus mám standardně 26-28 dní. Dnes jsem 14 DPO a 28DC. Na testu slabá čárka. Neměla by být už silnější. S manželem se snažíme už skoro rok. Minuly měsíc Jsem dostala utrogestan na prodloužení cyklu, tak doufáme ze už to vyšlo.
Je to hezká čárka, zkus zopakovat za 2 dny…držím pěsti, ať sílí:)
Také si myslím že je čárka super. Držím palce ať pěkně sílí
@anonymmyska @Rickym snad máte pravdu holky. Viděla jsem v diskuzích, že v den očekávané menstruace už je čárka silnější, ale samozřejmě chápu, že každá jsme jiná.