Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@DonaMaria Ani a nebo vyckej ona nemusí dorazit, a nebo dorazí. Ale věřím že bude testik silet.
@Staninka30 doufám že ano zatím 2 dny zpoždění tak vyckam do konce měsíce a pak testik udělám ať nehledám Duchy
@DonaMaria Jasné že se zadaří, jen to chce pomalu a postupně.
@kotaska91 zdravím, tak nevím co teď ráno sem lechce zaspinila ale MS do teď se mi nerozjela zatím, tak nevím jestli test koupit a udělat ho nebo počkat? Mám 3 dny zpoždění ale zatím jsem jen ráno lehce spinila
Celkově jakoby nevím co teď jestlitest udělat nebo ne a vyčkat
@Staninka30 měla sem slabého ducha a dnes sem chtěla udělat test ale jak říkám přišlo lehce špinění a teď nevím jestli ho udělat i tak
@Staninka30 nevím právě jestli vyčkat zas kamarádka říká že špinění preic jen ti neznamená kdyz se mi nerozjede přímo MS ale chtěla bych samozřejmě názor i jiných protože si říkám co když test udělám a místo silnější čárky tam už nebude nic
@kotaska91 zkusím ho normálně během dne a dám vědět a kdyztak i za dva znova s ranní moci a uvidíme sem ztoho trochu nesva teď
@kotaska91 dobře doufám že to vyjde dma vědět jak udělám test odpoledne jinak děkuji za rady
@DonaMaria Spineni může být i na začátku trhu. A n2bo nějaká zilka praskne. Udlej pak třeba test.