Slabá čárka - těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76
25.5.20 12:39

@Staninka30 dobře tak děkuji zkusím ho zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
25.5.20 12:41

@kotaska91 dobře zkusím já měla za to že test ukáže až po určitých týdnech kdyz jsem to počítala od polsendi MS byla bych 3+5t

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
25.5.20 13:02

@DonaMaria test s citlivostí 10 ti ukáže někdy i 10 dnů po ovulaci, jinak v den MS by měla být už jasně viditelná čárka, test s citlivostí 25 ti ukáže později a nebo je čárka slabší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
25.5.20 13:27

@kotaska91 aha dobře tak já to zkusím počkám ještě dva dny radci a hned ho udělám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
25.5.20 13:30

@DonaMaria jj pak dej vedět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
25.5.20 13:55

@DonaMaria No to by bylo ještě hodně brzo, i na testik. A zítra uvidíš, jak si uděláš testik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.20 15:19

@DonaMaria Já dělala teď 5 dní zpoždění MS. Je pozitivní. :srdce: Od středy jsem se cítila podobně jako při prvním těhotenství. Včera se přidala stejná pachuť v ústech.

• Citovat
  • Upravit
76
25.5.20 22:39
@Anonymní píše:
@DonaMaria Já dělala teď 5 dní zpoždění MS. Je pozitivní. :srdce: Od středy jsem se cítila podobně jako při prvním těhotenství. Včera se přidala stejná pachuť v ústech.

No já mám spíše nalita prsa, a občas popichnuti v boku MS měla dorazit včera ale nic ani zmínka toho že bych cítila na sobě že by MS dorazila ale jeste aspoň týden počkám jestli ms nedorazí o mimčo se snažíme už 7 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
25.5.20 22:40

@Staninka30 uvidíme no spíše přemýšlím že týden počkám kdyby náhodou dorazila ještě MS tak nechci aby se mi tam objevil duch a do toho by dorazila MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.20 07:45
@DonaMaria píše:
No já mám spíše nalita prsa, a občas popichnuti v boku MS měla dorazit včera ale nic ani zmínka toho že bych cítila na sobě že by MS dorazila ale jeste aspoň týden počkám jestli ms nedorazí o mimčo se snažíme už 7 měsíců

Tak držím palce :kytka: My se přestali chránit v březnu. Tak jsem zvědavá. Na gyndu jdu za 2 týdny. To bych měla být 8tt.

• Citovat
  • Upravit
76
26.5.20 10:06
@Anonymní píše:
Tak držím palce :kytka: My se přestali chránit v březnu. Tak jsem zvědavá. Na gyndu jdu za 2 týdny. To bych měla být 8tt.

No my se snažíme už dlouho a uz mma za sebou jeden samovolně potrat a tři těhotenství odebrány protože se špatně vyvyjeli mám dceru ale to se zjistilo když že sem těhotná až v druhém měsíci 😅 a přítel má s prvního manželství dvě dcery v pubertě no jenže pořád nic jak už myslím zeby to mohlo být přijde MS a teď mám dva dny zpoždění nalita prsa a bodani v pravém boku tak doufám že to vyjde a nepřijde MS opozdene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
26.5.20 10:57

@DonaMaria Jé tak to je mně líto :( Nebyla jsi na nějakém vyšetření, když to u tebe končí špatně?? Nemůže být nějaký problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.20 11:02

@DonaMaria Tak uvidíš. :kytka: My první po dvou měsících a druhé to samé, tak snad to vyjde. Ale je pravda, že jsem zase starší. :(

• Citovat
  • Upravit
76
26.5.20 11:03

@P4ja právě že jsem byla když už pak čtvrtý těhotenství nebylo dobře poslali mě na genetiku s plodové vody a i s placenty odebrali vzorek při potratu jenže řekli že jsme úplně v pořádku takže spíše kdybych teď byla těhotná samozřejmě radost ale i bohužel strach jestli to bude vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
26.5.20 11:04
@Anonymní píše:
@DonaMaria Tak uvidíš. :kytka: My první po dvou měsících a druhé to samé, tak snad to vyjde. Ale je pravda, že jsem zase starší. :(

No já sem mladá jak cituje moje máma jsi mladá a ještě děti budou, tak uvidíme snažíme se dlouho tka bychom se mohli už i konečně těšit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí