Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kotaska91 dobře zkusím já měla za to že test ukáže až po určitých týdnech kdyz jsem to počítala od polsendi MS byla bych 3+5t
@DonaMaria test s citlivostí 10 ti ukáže někdy i 10 dnů po ovulaci, jinak v den MS by měla být už jasně viditelná čárka, test s citlivostí 25 ti ukáže později a nebo je čárka slabší
@kotaska91 aha dobře tak já to zkusím počkám ještě dva dny radci a hned ho udělám
@DonaMaria No to by bylo ještě hodně brzo, i na testik. A zítra uvidíš, jak si uděláš testik
@DonaMaria Já dělala teď 5 dní zpoždění MS. Je pozitivní.
Od středy jsem se cítila podobně jako při prvním těhotenství. Včera se přidala stejná pachuť v ústech.
@Anonymní píše:
@DonaMaria Já dělala teď 5 dní zpoždění MS. Je pozitivní.Od středy jsem se cítila podobně jako při prvním těhotenství. Včera se přidala stejná pachuť v ústech.
No já mám spíše nalita prsa, a občas popichnuti v boku MS měla dorazit včera ale nic ani zmínka toho že bych cítila na sobě že by MS dorazila ale jeste aspoň týden počkám jestli ms nedorazí o mimčo se snažíme už 7 měsíců
@Staninka30 uvidíme no spíše přemýšlím že týden počkám kdyby náhodou dorazila ještě MS tak nechci aby se mi tam objevil duch a do toho by dorazila MS
@DonaMaria píše:
No já mám spíše nalita prsa, a občas popichnuti v boku MS měla dorazit včera ale nic ani zmínka toho že bych cítila na sobě že by MS dorazila ale jeste aspoň týden počkám jestli ms nedorazí o mimčo se snažíme už 7 měsíců
Tak držím palce
My se přestali chránit v březnu. Tak jsem zvědavá. Na gyndu jdu za 2 týdny. To bych měla být 8tt.
@Anonymní píše:
Tak držím palceMy se přestali chránit v březnu. Tak jsem zvědavá. Na gyndu jdu za 2 týdny. To bych měla být 8tt.
No my se snažíme už dlouho a uz mma za sebou jeden samovolně potrat a tři těhotenství odebrány protože se špatně vyvyjeli mám dceru ale to se zjistilo když že sem těhotná až v druhém měsíci 😅 a přítel má s prvního manželství dvě dcery v pubertě no jenže pořád nic jak už myslím zeby to mohlo být přijde MS a teď mám dva dny zpoždění nalita prsa a bodani v pravém boku tak doufám že to vyjde a nepřijde MS opozdene
@DonaMaria Jé tak to je mně líto
Nebyla jsi na nějakém vyšetření, když to u tebe končí špatně?? Nemůže být nějaký problém?
@DonaMaria Tak uvidíš.
My první po dvou měsících a druhé to samé, tak snad to vyjde. Ale je pravda, že jsem zase starší. ![]()
@P4ja právě že jsem byla když už pak čtvrtý těhotenství nebylo dobře poslali mě na genetiku s plodové vody a i s placenty odebrali vzorek při potratu jenže řekli že jsme úplně v pořádku takže spíše kdybych teď byla těhotná samozřejmě radost ale i bohužel strach jestli to bude vše v pořádku
@Anonymní píše:
@DonaMaria Tak uvidíš.My první po dvou měsících a druhé to samé, tak snad to vyjde. Ale je pravda, že jsem zase starší.
No já sem mladá jak cituje moje máma jsi mladá a ještě děti budou, tak uvidíme snažíme se dlouho tka bychom se mohli už i konečně těšit