Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Bublinka 1 to není duch ale pozitivní test jde krásně vidět // ani nemusím rozkliknout
@Bublinka 1 píše:
Děkuji moc za názor můj první test
JÁ SE SNAŽÍM TEŽ ALE BEZ VÝSLEDKU ZATÍM ![]()
Tak dneska už to výdrž jde krásně ve čtvrtek jdu k doktorovi tak snad to nebude brzo a vezme mi krev ať mám 100% jistotu ☺️️
Menstruaci jsem mela 3 dny opozdenou ale mela :-/v pak den nic, pak slabe krvaveni a den pote jsem si vecer udelala po sobe dva testy. Bylo mi napadne to divne krvaceni a pobolivaly me prsa. Ten druhy test je cisty delala jsem hned z dalsi moci, po chvili po tom prvnim. Sice se s manzelem o dite snazime, ale nechce se mi verit ze by to bylo opravdu tehotenstvi, snazime se uz rok a pul,…bricho vubec neboli..
Ahoj, chápu správně že jsi udělala jeden test který vyšel nagativni a hned na to další který už byl pozitivní? Pokud ano tak je to divné, navíc se mi ten první zda celkem rozpitý. A co jsem tady tak koukala, tak tyhle testy rády dělají falešné čárky. Každopádně zkus jiný test, Maxe nebo mamatest a uvidíš. ![]()
Nene, prvni vysel ten rozpity, druhy cisty, jsou to testy z DM: oba 10. Zkusim zitra toho maxe, jen doufam ze to neni zamlkle nebo mimodélozni, to uz radeji chybu testu ![]()
@Anonymní píše:
Menstruaci jsem mela 3 dny opozdenou ale mela :-/v pak den nic, pak slabe krvaveni a den pote jsem si vecer udelala po sobe dva testy. Bylo mi napadne to divne krvaceni a pobolivaly me prsa. Ten druhy test je cisty delala jsem hned z dalsi moci, po chvili po tom prvnim. Sice se s manzelem o dite snazime, ale nechce se mi verit ze by to bylo opravdu tehotenstvi, snazime se uz rok a pul,…bricho vubec neboli..
Prvni bohuzel rozpity, druhy negativni ![]()
@Anonymní píše:
Oba jsou negativni. Respektive jeden negativni druhy vadny
Zase na druhou stranu, pokud jsi první dělala ten v uvozovkách pozitivní tak je možnost že je opravdu pozitivní a druhý vyšel negativní protože jsi jej dělala z druhé moči ve které už nebyl takový velký podíl Hcg. No uvidíš, každopádně zkus toho Maxe a budeš mít jasno.
Tak to byl zrejme samovolny potrat, dnes rano dr.max strasne spatne vyditelna mizici carka, neslo to ani vyfotit
Tak zkus ještě za pár dní znovu..ten první jer stejně rozpitý takže nemuselo jít o potrat… kup jiný a uvidíš