Slabá čárka - těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3836
28.4.19 01:45

@Bublinka 1 naadherna začínající čárka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
28.4.19 12:43

@Bublinka 1 pozitivni test :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.4.19 16:02

Děkuji moc za názor můj první test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
28.4.19 23:40

@Bublinka 1 to není duch ale pozitivní test jde krásně vidět // ani nemusím rozkliknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
30.4.19 12:37
@Bublinka 1 píše:
Děkuji moc za názor můj první test

JÁ SE SNAŽÍM TEŽ ALE BEZ VÝSLEDKU ZATÍM :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
30.4.19 12:39

Tak dneska už to výdrž jde krásně ve čtvrtek jdu k doktorovi tak snad to nebude brzo a vezme mi krev ať mám 100% jistotu ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.19 00:51

Muze to byt tehotenstvi?

Menstruaci jsem mela 3 dny opozdenou ale mela :-/v pak den nic, pak slabe krvaveni a den pote jsem si vecer udelala po sobe dva testy. Bylo mi napadne to divne krvaceni a pobolivaly me prsa. Ten druhy test je cisty delala jsem hned z dalsi moci, po chvili po tom prvnim. Sice se s manzelem o dite snazime, ale nechce se mi verit ze by to bylo opravdu tehotenstvi, snazime se uz rok a pul,…bricho vubec neboli..

• Citovat
  • Upravit
1146
2.5.19 02:00

Ahoj, chápu správně že jsi udělala jeden test který vyšel nagativni a hned na to další který už byl pozitivní? Pokud ano tak je to divné, navíc se mi ten první zda celkem rozpitý. A co jsem tady tak koukala, tak tyhle testy rády dělají falešné čárky. Každopádně zkus jiný test, Maxe nebo mamatest a uvidíš. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.19 02:11

..

Nene, prvni vysel ten rozpity, druhy cisty, jsou to testy z DM: oba 10. Zkusim zitra toho maxe, jen doufam ze to neni zamlkle nebo mimodélozni, to uz radeji chybu testu :(

• Citovat
  • Upravit
10073
2.5.19 08:44
@Anonymní píše:
Menstruaci jsem mela 3 dny opozdenou ale mela :-/v pak den nic, pak slabe krvaveni a den pote jsem si vecer udelala po sobe dva testy. Bylo mi napadne to divne krvaceni a pobolivaly me prsa. Ten druhy test je cisty delala jsem hned z dalsi moci, po chvili po tom prvnim. Sice se s manzelem o dite snazime, ale nechce se mi verit ze by to bylo opravdu tehotenstvi, snazime se uz rok a pul,…bricho vubec neboli..

Prvni bohuzel rozpity, druhy negativni :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
2.5.19 12:54
@Anonymní píše:

Oba jsou negativni. Respektive jeden negativni druhy vadny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
2.5.19 14:52

Zase na druhou stranu, pokud jsi první dělala ten v uvozovkách pozitivní tak je možnost že je opravdu pozitivní a druhý vyšel negativní protože jsi jej dělala z druhé moči ve které už nebyl takový velký podíl Hcg. No uvidíš, každopádně zkus toho Maxe a budeš mít jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.19 16:28

..

Tak to byl zrejme samovolny potrat, dnes rano dr.max strasne spatne vyditelna mizici carka, neslo to ani vyfotit

• Citovat
  • Upravit
11659
2.5.19 17:49

Tak zkus ještě za pár dní znovu..ten první jer stejně rozpitý takže nemuselo jít o potrat… kup jiný a uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
2.5.19 20:38

@Bublinka 1 gratuluji :) to same jsem mel 10dpo :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: a zacinam 22tt :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí