Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@janka23 leda ze bych se obesla bez chlapa protoze ten by utekl ![]()
@Citronkalekninka píše:
@janka23 leda ze bych se obesla bez chlapa protoze ten by utekl
Takovychto by bylo vice
ted s pritelem cekame druhe spolecne, ale on ma z byvaleho vztahu uz zacinajiciho pubertaka… takze kdyz jsem nadhodila, ze az jednou bude nase 3spolecne…
nez vubec odpovedel, trvalo mu to 5minut na rozdychani
a pak teprve prednaska zacla
![]()
Ahoj holky ![]()
Jsem úplný zde nováček.
Paní doktorka nám řekla ze bude u nás těžší otehotnet tak jsme se začali raději hned snažit a vypadá to že to dopadlo hned napoprvé:)
Je tato čárka viz fotka dostatečně průkazna?
Já jsem tak prekvapena ze nevím co si myslet…
Předem děkuji za reakce ![]()
@Panda1993 je to jasná čárka
za dva dny uvidíš už krásne dálnice ![]()
@Panda1993 vypada krasne. Ale pokud jeste neveris, zkus testnout i dnes behem dne
at si to potvrdis.
Zkus clearblue digital, ten uz ti to ukaze natuty
a gratuluji ![]()
@janka23 clearblue má menší citlivost, takže nemusí ukázat nic, pokud je na testu s vyšší citlivosti zatím jenom duch. @Panda1993 čárka tam je, teď záleží jak se to bude vyvíjet dal, testuj ob den, vždycky ráno, nejlíp stejným testem a měla by se krásně vybarvovat ![]()
@Kriss Tina to ano, ale ja mela carku slabsi na desitkovem a z ranni moci. A clearblue jeste v ten den na obed byl pozitivni. Ale take pravda. Lepsi testovat vzdy rano a obden ![]()
@Panda1993 To už je pěkná // zkus zítra nebo ve středu znovu ![]()
Holky, to je drama.. 8.6 jsem mela konec ms- do 22.8 jsem to nedostala. Zvolila jsem si udělat test vyšel pozitivní duch ale pozitivní delala jsem dopoledne dalsi taktéž. 22.8 jsem dostala ms, tak jsem zvolila si udělat test az ki skončí 27.8 dělan test. Ja tam ducha vidim, ale postupně mizí, byl vidět vic.
@Míša0211 nechápu co píšeš že si to nedostala ale pak píšeš že si to ten den dostala? Testy byly pozitivní pak došla ms a slabnou?
Záleží jestli děláš stejně ve stejnou dobu… A pokud už máš několik testu slabších… nebo jen jeden…
Jeden to může být náhoda třeba si víc chodila na záchod pila atd..pokud už víc tak bohuzel