Skončená menstruace a pozitivní test

15
18.9.11 23:10

prosím o radu

Dobrý,chtěla sem se zeptat co si o tom myslíte,
do 3.9. - 6.9. jsem měla menstruace jako vždy žádné neobvyklé krvácení a 16.9. jsem si udělala těhotenský test (jelikož mi bylo nevolno uplně stejně jako při prvním těhotenství) a vyšel pozitivní je to možné?? V tom případě sem musela otěhotnět ale v srpnu a co potom ta menstruace?? nechápu to :nevim: ..mužete mi prosím napsat svuj názor??Nevím co si o tom myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1836
18.9.11 23:15

Já jsem první měsíc těhotenství měla také menstruaci ale jenom slabé krvácení a trvala dva dny. A znám maminky které menstruovaly do 3, 4 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101713
18.9.11 23:16

Možné to je, někdo má MS klidně až do 4. měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
18.9.11 23:22

já to měla takové jako obvykle,ani silné ani slabé takový střed…od včera mě bolí podbřišek a v okloí vaječníku.....Bože jak já bych chtěla mimčo …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.9.11 08:11

Při prvním těhotenství jsem měla menstruaci přesně na termín, ale trvala jen 3 dny a byla dost slabší, bylo to úspěšné těhotenství. V únoru jsem měla menstruaci taky na termín, byla naprosto normální, po skončení menstruace jsem začala měřit zase bazální teplotu na další cyklus a ty teploty byly divně vysoké na tuhle fázi, tak jsem udělala těhotenský test a byl pozitivní, testovací čárka tak polovinu kontrolní. jela jsem k doktorovi a po týdnu všech vyšetření, odběrů a ultrazvuků byl verdikt mimoděložní. Tvoje popichování okolo vaječníků :nevim: nechci strašit, moc bych ti přála mimčo, zavolej doktorovi a poraď se. Ale pozitivní zpráva, hned po šestinedělí po tom mimoděložním se zadařilo, menstruace tedy nebyla a koukej na metřík. Moc ti držím palce, ale zavolej k doktorovi, krvácení ze začátku může být, ale má být slabounké. Ty příhody, ja holky menstruují do 3. měsíce, kdo zná anatomii a fyziologii ví, že menstruace to nebývá. Bývá to nidační krvácení ze začátku, ale to nemá být silné, pak jsou to pravděpodobně hematomy, které zlobí okolo menstruačních termínů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
19.9.11 08:56

Někdy se to stává, těhotná fakt být můžeš - embryo se usídlí na kousku sliznice, který se při ms nevyplaví… taky ale prý může být (velice slabě) pozivní těhu test v době ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
19.9.11 09:40

Test mi vyšel krásně (viz foto)…dnes rači zajdu k doktorovi…sem z toho všeho nějak zmatená,mám všechny příznaky,přes den nechutenstvý,unava,prujem,někdy slabší někdy intenzivnějši několik minut trvající bolest v podbřišku,bolest v okolí vaječníku a v noci mě chytne žravá …je to stejně jak u syna ale děsí mě ta menstruace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.9.11 10:06

Zajdi k doktorovi, nic lepšího nemůžeš udělat. Omlouvám se, mám tendence k hysterčení, ale mám fakt blbou zkušenost. Test mi sílil, každý den byla ta čárka viditelně silnější, HCG rostlo, doktoři na to čučeli, ale děloha byla prázdná. Nakonec mi to ruplo naštěstí zrovna při kontrole, primář řval jak pominutý, jak to, že mě pouštěli domů, jezdila jsem jen každý den na ultrazvuky, že rupnout mi to doma, nedovezli by mě včas. tak jsem taková opatrnější, návštěvou u doktora nic nezkazíš, už alespoň uvidí vysokou sliznici, mořná u dutinku.Spousta holek krvácí a těhotenství je úspěšné. Moc ti držím palce, pak napiš, jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
19.9.11 10:16

Já tě chápu :-) nemusíš se omlouvat…já sem ráda za každý názor at sem připravená na všechno,rači,už sem mu voloala a veme mě ještě dnes v 15h. a děkuju snad to dopadne dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.9.11 11:06

držím palce :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
19.9.11 15:52

tak už sme doma..mám dojít za týden že tet test který mi dělal doktor je sice pozitivní ale čárka je moc slabá nebyla skoro vidět,zvláštní a doma byla krásně vidět,na ultrazvuku nic taky nebylo…tak příští tyden v uterý tam jdu zas a uvidí se …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
19.9.11 16:06

Možná jsi těhu byla, ale embryjko odešlo spolu s MS, jak se často stává a hcg klesalo pomaleji. Zkus si udělat ještě jeden testík doma a pokud bude čárka výrazněji slabší, než na tom testu, co jsi tu dala, tak je to bohužel jasné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
19.9.11 16:10

Já jsem taky měla menstruaci-sice mnohem slabší a kratší ale měla. Musíš vědět jak jsi to měla silné předtím. I když je fakt možné jak píšou holky, že je možné mít normální menstruaci. Každopádně bych počkala pár dní a pak zkusila test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
24.9.11 12:13

nevydržela sem a udělala sem si zas test … pripadám si jako blázen..čárky sou pořád stejné nesílí ani neslábnou… a ještě mě začali před dvouma dnama bolet prsa a pobolívá mě podbřišek jako by se měla dostavit každou chvilí menstruace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
3.10.11 12:20

tak jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie