Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny.
Mam takový problém, se kterým bych se chtěla svěřit. MS mám pravidelnou, +- 1 den a vždy trvala 6-7 dní. Minulý měsíc šest dní zpoždění, tenhle měsíc týden zpoždění, ale MS trvala jen tři dny. Prsa mě bolela před MS, teď už ne, ale v podbřišku mam pořád takové píchání, mravenčení.
Můj dotaz zní, zdali s tím má někdo zkušenost, jestli je to normální mít po vynechání MS jen tři dny nebo mam začít panikařit a upalovat k doktoru ?
Děkuju moc ![]()
Ještě dodám, že se pokoušíme o miminko, tak je možné, že bych byla těhotná ? V době vynechání MS byly testy negativní.
Dobrý den mám takový dotaz měla jsem 4 dny s poždeni tak jsem si udělala test kteri vyšel pozitivní tak jsem měla obrovskou radost ale hned nato druhý den jsem dostala menstruaci
která trvá 4 dny poslední dva dny jen lehce špinim ale první dva dny jsem krvácela s celá normálně včera jsem si dělala clear blue test který vyšel pozitivní ale mamatest 10 mi neukázal ani douška což před menstruaci jsem na mamatestu měla slabou čárku nevíte někdo co jse to děje?
![]()
@Anonymní píše:asi potrat
Dobrý den mám takový dotaz měla jsem 4 dny s poždeni tak jsem si udělala test kteri vyšel pozitivní tak jsem měla obrovskou radost ale hned nato druhý den jsem dostala menstruacikterá trvá 4 dny poslední dva dny jen lehce špinim ale první dva dny jsem krvácela s celá normálně včera jsem si dělala clear blue test který vyšel pozitivní ale mamatest 10 mi neukázal ani douška což před menstruaci jsem na mamatestu měla slabou čárku nevíte někdo co jse to děje?
![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den mám takový dotaz měla jsem 4 dny s poždeni tak jsem si udělala test kteri vyšel pozitivní tak jsem měla obrovskou radost ale hned nato druhý den jsem dostala menstruacikterá trvá 4 dny poslední dva dny jen lehce špinim ale první dva dny jsem krvácela s celá normálně včera jsem si dělala clear blue test který vyšel pozitivní ale mamatest 10 mi neukázal ani douška což před menstruaci jsem na mamatestu měla slabou čárku nevíte někdo co jse to děje?
![]()
Těhotenství nejspíš odešlo s menstruací a v těle je zbytkové HCG proto test ukazuje pozitivitu. Zopakuj ho za pár dní.
@Kristyna.Vechtova asi moc velká šance tam není že by jse to udrželo i přes to že jsem krvácela? ![]()
@Anonymní píše:
@Kristyna.Vechtova asi moc velká šance tam není že by jse to udrželo i přes to že jsem krvácela?
Těžko říct, taky to může být hematom. Kdy byla poslední MS? Šance je vždycky, to ti nikdo nepoví.. Zopakuj test třeba za 2 dny.
@Kristyna.Vechtova mě vrtá hlavou to že mi mamatest už nic neukazuje žádná druhá čárka poslední mestrauce byla 21.11. A teď 25
Clerblue mi ukazoval před menstruaci 1-2 to samé i teď první test jsem si dělala 24.12 a hned druhý den jsem to dostala 😑
@Anonymní píše:
@Kristyna.Vechtova mě vrtá hlavou to že mi mamatest už nic neukazuje žádná druhá čárka poslední mestrauce byla 21.11. A teď 25
Clerblue mi ukazoval před menstruaci 1-2 to samé i teď první test jsem si dělala 24.12 a hned druhý den jsem to dostala 😑
Test ukazuje jen zbytkove hcg.kdyby tam embryo zustalo,uz by ukazoval jinak.
Holky, prosím o radu… Už jsem ze svého těla opravdu zoufalá🤦 mám doma 3 letého chlapečka a přejeme si další, ale… Abych se dostala k věci, ms přišla o den později trvala asi 3 dny poté 2 dny špinění, bolí mě bedra, únava, občas píchnutí v podbřišku. Přiložím foto testů z dnešního rána, jsou to ty dva první a poté z odpoledne, a tam nic. Oba nejsou stejné značky. Chci jen vědět, to dá tam něco vidíte nebo jsou z toho už pitomá a moc děkuji za rady 😊 jste tady všechny skvělé. Jinak omlouvám se za kvalitu fota, více to vidět nejde leda naživo.
Natom prvním vidím slabouckou carecku.. Ale v termínu MS už by byli podle mě dálnice
, nebo znatelně viditelnejsi..
zopakuj tak za 3dny z raní moci..
Možná biochemicke a duch je zbytek
Zkus další za 2 dny a uvidíš co uvidíš.
@Terez30 negativní Testy, spodní 2 jsou pak vadné.. Jinak proč testuješ po ms?