Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@ellievanessqa asi zajdu ale jeste par dni pockam muzu ti napsat soukromou zpravu?
jj klido piš ![]()
V neděli jsem dostala menstruaci, hodně slabou a skoro mě nebolelo břicho, menstruace mi ale včera přestala, a dnes mě bolí pobříšek. Pár dní před menstruací, mě pálila žáha, motá se mi hlava, na dotek mě bolí prsa a několikrát jsem zvracela. Před 2 dny jsem si dělala těhotenský test ale byl negativní
Doktorka mě veme až za týden. myslíte že by to mohlo vyjít???
Holcicky mam dotaz..v pondeli 5.10.jsem zacla spinit v patek 9.10.se mi rozjela ms ale dnes11.10.v podvecer uz. skoro nic..tak nevim co si o tom myslet. miminko moc chceme ![]()
@terinka4444 píše:
Při prvním těhotenství jsem měla menstruaci přesně na termín, ale trvala jen 3 dny a byla dost slabší, bylo to úspěšné těhotenství. V únoru jsem měla menstruaci taky na termín, byla naprosto normální, po skončení menstruace jsem začala měřit zase bazální teplotu na další cyklus a ty teploty byly divně vysoké na tuhle fázi, tak jsem udělala těhotenský test a byl pozitivní, testovací čárka tak polovinu kontrolní. jela jsem k doktorovi a po týdnu všech vyšetření, odběrů a ultrazvuků byl verdikt mimoděložní. Tvoje popichování okolo vaječníkůnechci strašit, moc bych ti přála mimčo, zavolej doktorovi a poraď se. Ale pozitivní zpráva, hned po šestinedělí po tom mimoděložním se zadařilo, menstruace tedy nebyla a koukej na metřík. Moc ti držím palce, ale zavolej k doktorovi, krvácení ze začátku může být, ale má být slabounké. Ty příhody, ja holky menstruují do 3. měsíce, kdo zná anatomii a fyziologii ví, že menstruace to nebývá. Bývá to nidační krvácení ze začátku, ale to nemá být silné, pak jsou to pravděpodobně hematomy, které zlobí okolo menstruačních termínů.
Ahojky, prosim te, Ja to dostala po 10 dnech opozdeni a jen dva dny celkem silne, dnes to skoncilo..myslis, ze je tam nejaka sance? Pred MS se mi test ukazal negativni..
Ahoj holky..tak jsem si rikala, ze se ptat nebudu, ale neda mi to… 1.7.iui..ovu probehla az 2.7… 16dpo test negativni,18dpo prisla ms po vysazeni utrogestanu, ale trvala jen 3dny..dnes tedy 5dc, popripade 22dpo a test viz foto… Nadeje na prosperujici tehu si asi moc nedelam
na tolik dpo je carka moc slaba… myslite, ze uz by zitra mohli poznat jestli je to mimodelozni? Mela nektera z vas podobny prubeh? Dekuji
@Bobby Ještě to může být zbytek hCG ze zaniklého těhotenství, nemusí to být nutně mimoděložní. Zkusila bych opakovat test a podle toho zvážila konzultaci u lékaře.
@Karleon diky za odpoved.. rano test zkusim a pak pojedu k dr. Jen mi nejde do hlavy proc v tom pripade byl test 16dpo negativ. Nebyl ani dusik po limitu ![]()
A nemohla jsi mit ovulaci pozdeji? A ten test je z ranni moci?
@Tarinka test je delany v prubehu dne. Mam stimulovat na dalsi pokus iui, tak jsem to jen tak zkusila…ovu nemohla byt pozdeji nez 3.7…toho prvniho mi pichli pregnyl…folici byli dva jeden 20 a druhy 21mm
@Bobby hm,to je zvlastni
carky jsou dost silne na nejaky „omyl“.nemohla jsi mit treba druhou ovulaci? ![]()
Jinak fakt nevim.16dpo si myslim, ze by bylo videt na testu i mimodelozni
spis mi to prijde, jako ze jsi otehotnela pozdeji. ![]()
Anebo nemuze to byt zpusobeno nejakym hormonem? pises, ze prochazis iui, tak jestli neco neberes nebo tak? ja nemam zkusenost, tak nevim, jak to chodi ![]()
Klidně se mohlo zadarit, někdo me negativni testy a uz ma potvrzené tehu od MUDr proste bych to konzultova s MUDr hlavne kvůli te další stimulaci, řekni jim přesně co jsi tady psala a oni ti naberou krev na hCG a dle toho uvidí, držím palecky pro dobre zprávy ![]()
Foto dr.max testu…ten nikdy falesny nebyl…a u prvniho tehu bylo 18dpo dalnice… O druhe ovu nic nevim
brala jsem utrogestan a ten by popripade i ovu blokoval…no uvidim zitra budu chytrejsi…diky vsem za reakce
@Bobby ty jo, to neni zadnej duch
to je fakt pozitivni ![]()
Dej vedet, jak to dopadlo.
@ellievanessqa asi zajdu ale jeste par dni pocka
m muzu ti napsat soukromou zpravu?