Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
maminky prosím o radu ohledně TT
Který je podle Vás nejlepší a neděla falešné duchy?
mám 2 týdny zpoždění MS, chtěla bych si udělat test, ale neví, jaký vybrat.
děkuji
Jestli mas zpozdeni dva tydny, je to uplne jedno. Zacinala jsem s tema nejdrazsima. A ted pujdu do DM a koupim za par korun, co tam budou mit
Osobne mam zkusenost, ze na znacce nezalezi. Tehotna jsem byla nebo nebyla, at jsem mela test za dvacku, nebo za kilo… Ducha jsem byla schopna vykoukat na jakymkoliv testu. ![]()
Dva týdny po zpoždění už snad jakýkoliv ![]()
Ne, pro mě je nejspolehlivější mamatest, když jsem nebyla těhotná tak nikdy ani nejmenší dušík (a že jsem se sakra snažila něco vykoukat
)
Těhotný mi ukázal hezký čárky den před očekávanou MS.
Taky se přidávám k mamatestu
Ale jak už bylo napsáno, pokud máš dva dny zpožďo, pak si kup jakýkoliv.. Držím palce, ať Ti test ukáže to, co si přeješ ![]()
Moc vám všem děkuji za radu ![]()
No přejeme si miminko, snažíme se cca rok, ale TT pozitivní není, tak snad se povede ![]()
Zkus testovat ještě za týden…
Já v den , kdy jsem měla dostat MS taky nic na testu neměla ![]()
I já se přikláním ka mamatestu. Jestli ani na něm při dvoutýdenním zpoždění nic nebude
![]()
Já jsem měla uplně nejobyčejnější test z ebay a těhu ukázala 11DPO, ale nejlepší je mamatest ![]()
a nebylo by lepší zajít jako samoplátce a na krev? to je vždy určitě spolehlivější než test.Teda aspoň v jiných diskuzích to holky některé píšou
Ahojky, já jsem měla GS mamatest, ale i tak jsem si říkala, že těhotná budu. Poněvadž dva příznaky mluvily jasně: Udělalo se mi zle v busu tak, že jsem pak ohodila celou zastávku
A druhý příznak, omdlívala jsem na poště, což se mi nikdy nestalo ![]()
Jo a ten test jsem si dělala týden po zpožděné MS.
Tak ať je tam mimčo, přeji
![]()