Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
dobrý večer všem…od ovulace mám shruba 9-10den.tedy i den možného početí…dnes jsem si udělala ze zvědavosti test.mamatest.a objevila se mi tam do limitu druhá čárka, ale vážně slabounká.večer jsem si dělala ještě jeden-tentokrát best2..a byl uplně stejný výsledek..oba slabé,ale do růžova…miminko bych chtěla,ale nechce se mi tomu nějak věřit.
Máte s tím někdo zkušenosti? že čárka byla,ale vážně slabounká???děkuji a přeju hezký večer ![]()
Hanourku,
ja si delala test 10dpo a presne jak pises, byla tam druha SLABOUCKA carka, sotva viditelna. A te slaboucce carce bude ve stredu 3tydny. ![]()
Pozitri testni znova a urco bude carka silnejsi, budu ti moooc drzet palecky.
snad máš pravdu. moc bych si miminko přála..a tobě gratuluji
![]()
To bude dobrý, určitě tam miminko je ![]()
Já měla minulý týden ve středu na testíku odpoledne něco co manža ani čárkou nenazýval a ve čtvrtek ráno už tam byla pěkná čárečka ![]()
Já to samé
V prosinci jsem si těch testů dělala několik,protože jsem tomu nevěřila,druhá čárka byla sotva vidět,ale byla tam!!!
DNESKA JE NAŠÍ PRINCEZNĚ SKORO 6 TÝDNŮ!!! ![]()
dobré ráno. tak jsem si udělala i dnes ráno a zase stejný výsledek-řekla bych že o něco malinko silnější. přikládám i foto-mám slabší kvalitu foťáku, tak to nejde moc vidět…ale…jaký je váš názor? děkuji
![]()
já tomu nemůžu pořád uvěřit
doufám, že všechno půjde dobře, a MS vážně nedostanu-mám ji mít za 7dní. ![]()
Haňourku a jak silnou čárku chceš víc ??
![]()
Jsou ženy, kteríé nikdy silnější nemají a přesto je všechno v pořádku.
Tohle je opravdu pozitivní testík a ty těhulka. Gratuluju a užívej si ![]()
Hani, gratuluju, jeste tise, abych to nezakrikla.
![]()
Tak ted bud na sebe opatrna a odpocivej. ![]()
ahoj před chvilkou jsem našla taky //.
12DPO ![]()
snad ms nepřijde