Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky měla jsem podobný výsledek TT … dělala jsem si 2 testy a vyšly stejně//. V sobotu jsem to chtěla ukázat příteli tak jsou zkusila další test a ten by mnohem slabší. V neděli další test a na něm /. To se i opakovalo v pondělí jen /. Zašla jsem k Dr. udělal ultrazvuk tam nic…výsledek krve … negativní. Takže jsem tak nějak zanevřela na TT.
Ale příznaky jak těhotná ![]()
BaWi píše:
Ahojky měla jsem podobný výsledek TT … dělala jsem si 2 testy a vyšly stejně//. V sobotu jsem to chtěla ukázat příteli tak jsou zkusila další test a ten by mnohem slabší. V neděli další test a na něm /. To se i opakovalo v pondělí jen /. Zašla jsem k Dr. udělal ultrazvuk tam nic…výsledek krve … negativní. Takže jsem tak nějak zanevřela na TT.
Ale příznaky jak těhotná
tak se asi mimouš neudržel ![]()
BaWi píše:
Ale příznaky jak těhotná
tak to mě mrzí. snad to vyjde příště.
u mě všechny testy vychází stejně-čili salbá druhá čárka, každy den. jsem i objednaná k lékaři, tak snad tam něco najde ![]()
Marciii píše:
krásný
taky přidávám,horní je dnešní
gratuluju
u mě to taky tak začalo..tak slabě..každy den sílela..a dnes je taková..
takže určitě je to pozitivní…
Držím palce ![]()
Marciii píše:
hanourek a ty už máš zpoždění?a kolikáty den jsi od ovu?
právěže menstruaci mám mít za 5 dní.od OVU mám shruba 11.den.
Proto tomu nemůžu ještě uvěřit, že se mi tak brzo ukázal poz.test.
Jak to máš ty???? ![]()
Já jsem dnes 13 den po ovu a ms čekám teda NEČEKÁM!!! v pátek ![]()
a máš nějaký příznaky?já akorát bolesti v podbříšku ale už od včera skoro v kuse akorát v noci byl klid ![]()
tak držím palce, ať nepřijde!
pak dej vědět, jak jsi dopadla ![]()
příznaky? bolí mě prsa, pobolívá v podbříšku, ráno se zbudím uplně vyčerpana, jak kdybych skoro nespala, takže pořád zívu, jsem unavená. a jediný moje myšlenky jsou-miminko
![]()
BaWi píše:
Ale příznaky jak těhotná
Můj dnešní test 4 dny spoždění od menzes jsem z toho blázen
BaWi
možná jsi to už psala ,ale jaký jsi si dělala test?? Já mamatest10 a měla jsem to stejný jako ty a teď jsem 17tt
Tak to teď nechápu ani já ![]()