Slabá druhá čárka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1526
6.6.14 13:21

@krusty ahoj. Diky za nazor. :) Ja se na to nechci upnout, ale netvrdim, ze bych si to
neprala. Prala a jak. :-D Tak uvidim. Mrska zatim neprisla. Mela prijit tento tyden.
Vcera mi mamatest zase ukazal dusika, ale nechci si delat nadeje, protoze mi dusika
ukazal uz podvakrat. Nevim jestli znovu testnout nebo ne.Ale asi to nevydrzim
a testnu :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
6.6.14 13:35

@nebee A ted dušík bych spíš jako duch, nebo jako slabá čárka? Mě mate to, že ti nesílí, ale mizí, to je blbost… Však to víš, že bych ti to taky přála, aby se zadařilo, já jen, že vím, že kámoška tohle měla taky, špinila v cyklu, nebo místo MS, tak jsem jí říkala, že je určo v tom, ale ona to jen měla rozházený…ale zase se jí nikdy neukazoval dušík :) - i když ona by ho asi ani nehledala - bu´d by byly zřetelné dvě čárky, nebo by ho vyhodila jako negativní, žádný zkoumání, jako jsem to začala dělat já, jestli tam náhodou opravdu není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
6.6.14 13:52

Jojo…ja mam normálně 28 nebo 29denni cykly, dostat bych to mela taktez 17. Priznaky nemam zadne, boleji me prsa, ale jak uz jsem hodnekrat psala, to vzdy pred MS takze to vidim, ze nic, ale neva a vis co? Je to lepsi vedet ze nic nez testovat kazdy den trikrat a pak MS stejne prijde :-) a Dr. By Ti mela napsat nejake prasky? Aby se zadarilo nebo nejake vysetreni v cem je problem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
6.6.14 13:58

No to kdybych věděla, prášky už nějaký beru, dle vyšetření jsem ok a dvakrát jsem měla chemické těhotenství, takže se nám ty mršky potkají, ale asi nemáme štěstí? nevím, ale vysiluje mě to :))), jsem ale tenhle měsíc už taková klidnější, minule bych dala krk za to, že jsem zas těhotná a ono nic :)…Kéžby mi ale Dr. mohla nějak pomoct, přeci jen už je to od března2013, co jsem vysadila, ne že bychom se poctivě snažili každý měsíc, ale štve mě to, že už je to takhle dlouho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
6.6.14 14:18

@krusty cervena carka to nebyla ale takovej svetlej prouzek/carka tam byla. Nebyl ciste bilej.
Ale tak treba mam uz taky pekne velkou fantazii. :-D Ke vsemu mi prijde, ze se mi objevil
tmavsi vytok.(ale opravdu jen malicko.) no, zkusim jinej testik. A ty se taky snazis? O prvni? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
6.6.14 14:24

@nebee já teprve o první a nikdy by mě nenapadlo, že to bude taková kovbojka, první chemické jsem obrečela a byla i na ambulaci na radu setřičky od Dr., kde na mě nebyli dvakrát příjemný - co tam lezu, mám to asi jen zpožděné, pak ale aspoň HCG vyšlo vyšší, ale na utz nic. V druhém případě asi za půl roku jsem to už prostě vzala, že tedy zase nic, takže se neraduju, dokud nebudu u Dr…ale nechci aby tam byl nějaký větší problém…jenže to mi teda pověz…co s tím! :)…teď už ani nenám cíl vidět dvě čárky, ale dočkat se toho, že mi to potvrdí i Dr. a prostě to tak bude! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
6.6.14 14:46

@krusty ja take o prvni. :lol: Uz aby se tam objevily // nam oboum :):)
To s tim chemickym me mrzi. Ale nezoufej! Urcite se tam ty carky
brzo objevi a vse bude v poho! :) a ty ted mas podezreni, ze
bys mohla byt tehulka? :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
7.6.14 20:14

Příkladám taky svého prvni dušika :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
8.6.14 17:13

@nebee prave ze vubec, ani je nechci mit, pak nebudu tak zklamana :) Ty mas? Nebo jak se citis. Chystas se k dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
8.6.14 17:30

@ZuzkaLj krasny…to uz neni dusik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
9.6.14 08:20

@ZuzkaLj kraasa! :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
9.6.14 08:30

@krusty MS dosla. Na jednu stranu jsem rada, protoze to snad nebudu mit
po anti. rozhazene a na druhou zklamani :?. Ale konecne, ze uz zacne novy mesic a jede
se na novo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
9.6.14 10:49

@nebee @krusty Krusty, to jsi vlastne psala, dulezite je, ze se aspon potkaji :-) dobrý j pak vedet jak jai dopadla u Dr. Jestli je tomu pomoci :-)
Nebe, ja jsem taky byla zklamána a prialo mi to jako vecnost, ale vlastne si rikam, jak je vse rychle a kazdy mesic je sance zacinat znovu a znovu :-) Holky, me se v podnapilem stavu ptal manza, kdy se muze a kdy nemuze zadarit a vysvetlovani bylo vazne vtipne :-D po reakci,, takze mame jednou za mesic 24 hodin a pak uz je vse zbytecne" ta me pobavila :mrgreen: Co vy, rikali jste chlapum co a jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.6.14 10:54

Dobrý den chtěla jsem zeptat menstruaci jsem nedostala 15 dni, test jsem si delala ale byla tam slabá čárka, nechodím ani pravidelně na záchod, nemám chu´te, a ani se necítím byt těhotná, myslíte že test mohl sklamat??,když jdu na záchod pálí mě močové cesty, miminko bych ještě opravdu nechtěla, prosím napište mi jak to vidíte :-)děkuji :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
9.6.14 10:58

Holky jsem na tom podobně jako vy, né že bych se snažila o druhé, no snažila rok a něco, ale přišlo mimoděložní a pak problémy doma a nakonec výměna partnera, jsme spolu pár měsíců, ale mám pocit, že jsme zaseli.. Spíme spolu denně a né proto, že bychom chtěli mimi, ale proto, že chceme, takže nikdo nemůže říct, že mám vsugerované, ale nějak týden po tom oném styku, který prostě nevím proč, ale byl pro mě něčím zvláštní, jsem měla pocit, že se něco děje, no nedalo mi to a otevřela jsem si net a našla plodné dny a zjistila, že ten vyjímečný sex byl při ovulce, no a týden na to právě jsem se ráno probudila s jistotou, že jsem těhotná..Nevím proč, ale otevřela jsem oči, bolelo mě břicho, motala se mi hlava, bylo mi na zvracení..ale ustála jsem to..

Další dva dny na to jsem si zkusila udělat těhu test, ale zapomněla jsem na něj a nechala ho v koupelně.. Pak jsem odpoledne šla a všimla si, že tam je, tak jsem se koukla a vidím bílo, tak ho beru do ruky, že ho jako vyhodím a najednou jak na něj koukám, tak jako bych viděla náznak druhé čárky, ale fakt takový ten co vidíš jen když ho chceš vidět.. Tak jsem ho nechala na umyvadle a přítel pak šel na wc a volá na mě, kde by jako ta čárka měla být? že určitě v té třetině toho testu a že jí tam vidí, že je děsně slabá, vidět jen při zaměření ale že jí vidí, a to jsem mu řekla, že tam žádná není, neřekla jsem mu ať hledá.. Takže jí viděl i on, je to týden pryč.. Od té doby jsem stále unavená, bolí mě podbřišek, jsem citlivá, rozbrečím sama sebe a nemám proč, mám žravou, bolí mě prsa, že mi na ně nemůže dotéct ani voda ze sprchy, svědí občas a prostě ten pocit, že tam to mimi je pořád mám, ale bojím se hrozně testovat.. Měla bych to dostat v pátek, tak přemýšlím jestli zkusit dnes koupit a zítra ráno udělat, nebo počkat jestli ms dorazí. Co myslíte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí