Slabá druhá čárka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3047
9.6.14 18:08

@Hancina6 jooo to uz je za chvilku, utece to jak voda:) kdo vi :) treba neprijde :)
@renesme78 myslim, ze se ti to hezky rysuje:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
9.6.14 21:17

@krusty a kdy jdes k Dr.? Budu drzet palce. Urco dej vedet, jak jsi dopadla. ;) treba budes prekvapena a bude tam ten vysnenej zazrak. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
9.6.14 21:25

@Hancina6 tak holky, dejte echo a popripade se pochlubte! ;);). Ja na prsou vubec nic nepoznam.
Neboli me ani pri ms. Zkusim zazapasit s tema testama a uvidime..:D co se tyce ostatnich priznaku,
tak mi vzdy prijde, ze je mam taky a spojuju to s moznym touzenym tehotenstvim ( :-D ) a ono nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.14 05:17

Ahoj holky, předem se omlouvám za anonym, ale nějaké známé tu mám a nechci, aby hned každý něco tušil, nebo věděl. Měla bych dotaz na vaše zkušenosti ohledně slabé druhé čárky. Včera měla přijít ms, dnes jsem zřejmě 13-14 DPO, ta nikde, dnes ráno jsem zkoušela test, ale druhá čárka je hodně slabounká, na první pohled vůbec není vidět, jen u okna a trošku v náklonu. Stalo se Vám to některé? O mimčo se snažíme dva roky, takže by jsme si moc přáli, aby to byla pravda, ale zatím mě ten test nechává nohama na zemi, že dokud tam nebudou pořádné dálnice, tak neuvěřím. Předem vám děkuji za vaše odpovědi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
311
10.6.14 09:38

@krusty treba ne :-) uvidime po vikendu, nejhorsi je kdyz se zpozdi, da to nadeji a za par dni se ukaze :-) Drzim nam palce ;-) @nebee dame urcite vedet, jak to dopadlo. A kdy Ty cekas ovulku dalsi? Aspon zhruba :-) Jinak priznaky jsou zavadejici, me bylo minuly mesic spatne a fakt jsem si myslela, ze to klaplo. Ted mi nic neni, jen ta prsa a proto taky netestuju. Protoze tusim, ze MS v klidu prijde :-)… Jinak muj chlap cetl clanek jak postupovat aby se zadarilo- kafe dve hodiny predem, svicka po sexu, milovani obden…a asi ho to. nejak nakoplo a je jak bejk :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
10.6.14 09:39

Jo zapomnela jsem jen dodat, ze skoda, ze v nespravnou dobu :-D ale je to prijemne, to jo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
10.6.14 09:56

@Hancina6 To je dobrý :))), no nikdy nevíš ovulka může přijít i nečekaně mimo obyvklý cyklus :). A svičku jsem nikdy nedělala, to už si budu fakt připadat jak v nějakým seriálu či filmu :))), no třeba to ale přijde…
Hele, přiznám se, doufám, že nepříjde, nemyslím si to, ale naděje víš co…:)
Určitě dám vědět, jak to dopadlo @nebee, k dr. jdu totiž už v pondělí. V sobotu jdu navíc na svatbu, kde tak nějak chystám celý zábavný program, takže tento týden uteče jak voda a pondělí mi to rozsekne… Podbřišek zase pobolívá, ale myslim, že se mi to s práškama prostě změnilo a budu to takhle mít před MS pravidelně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
10.6.14 09:58

Anonymní - zkus si test udělat ve čtvrtek. od den by měla určo zesílit, pokud ne, buď to byl duch na testu, nebo to do tý doby dostaneš, ale tím, že už jsi to měla dostat, tak by se testování obden nabízelo :). Mně sílila teda čárka už druhý den - nevydržela jsem to :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
10.6.14 10:19

@Hancina6 ted by mi mela ms zkoncit. Cyklus jsem ted mela 30 dni.
(pocitam od 1. dne-vcetne- posledni ms)Takze predpokladam nekdy kolem 13-15 dne. Ale je to fakt jen moje
domnenka :think:
jeee, pekne.. :-D ja svicku taky nedelala :-D

@krusty tak si uzij svatbu a at se zabava podari ;-) me podbrisek boli vzdy par dni pred ms.
Takze ja to vetsinou prikladam tomu. Proto vyzkousim ty testy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
10.6.14 11:10

@nebee no tak honem nakup testiky at nadchazejici ovulku nepropasnes :-) Ja taky nedelala svicku, ani do manzela nelila kafe a ani nepodkladala zadek. Ale sexik obden? Tak to si necham libit :-D Me podbrisek respektive bricho boli vzdy tak dva az tri dny pred MS, zacne to takovym zvlastnim pocitem, to uz vim, ze to brzy prijde :-) a pak uz to jenom sili. Posledne mi ale pan doktor predepsal indometacin, abych nemela tak hrozivej prubeh a to jsem ani nepoznala, ze to prijde, najednou bum a bylo cerveno :-) Vzhledem k me endometrioze si myslim, ze az otehotnim, tak pred MS budu citit velikou ulevu-snad :-)
@krusty to si to poradne uzij, ono na to totiz nebudes myslet, takze to opravdu utece :-) a v pondeli v plne sile budeš sdelovat stanovisko. Jinak to, ze si obcas neco vsugerujem je asi normalka ne? Kdyz uz se tak tesime na svistatko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
10.6.14 11:18

@Hancina6 no mě právě nikdy nic, jen při MS bolesti břicha první dny…proto mě to takhle dopředu mate, ale asi to je fakt těma hormonama a vsugerováním, že bolesti břicha mi předtím ohlásily těhu :)))
Jooo, těším se na svišťátko a jak, úplně bráchovi závidím, že už ho má čerstvě doma… V pondělí mi Dr bu´d řekne, že mám zvýšenou sliznici třeba, ale není nic moc vidět, nebo že nic, takže aspoň nebudu muset testovat, když do 17. nedojde :)))
@nebee přesně, jestli netušíš kdy ovulka bude, zkus ty ovu testy :) a nebo se snaž ob den…to bych si taky kolikrát dala líbit, ty chutě jsou děsivý :))), zvlášť, když ale přijde únava, tak to se nějak nechce :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
10.6.14 12:50

@Hancina6 To víš, nakoupím. :-D S tím bolením prdbríška - já to mívam právě taky tak 2-3 dny před MS. Většinou jsem to pri anti. ani nezaznamenala. To až ted, když je neberu… Máš endometriozu? To měla moje kamaradka.. Pomohlo ji práve to tehulkovstvi..
@krusty nejvetsi chute jsou pri MS :evil: :D Teda tak to je alespon u me.. To je hruza.. :mrgreen:
Jo unava je blbej kamarad. To ja jsem pak schopna usnout i v sede :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
10.6.14 16:35

@krusty tak to by eventuelne mohlo byt ne? A zvysena sliznice ma za nasledek co? Vubec nevim :-)… Od Dr. Budes chytrejsi :-) od toho tu taky jsou preci ne? ;-)
@nebee je pravda ze taktez pozoruji, ze bez anti je vse zesilene a o vsem vim mnohem vic. Ale ono je to nevyzpytatelné jednou to znamena cystu, jednou tehu, jednou zase endometriózu…pak se v tom vyznej, kdyz Te boli podbrisek :-D. Jojo mam ji, po nekolika letech a nescjopnych doktorech mi ji posledni doktor diagnostikoval. Byla jsem na laparoskopii a ta to potvrdila. Dal mi termin v dubnu, bud do tri mesicu otehotnim nebo prijde v operace a nasazeni neustale antikoncepce na 8 mesicu…Dr. Rikal, ze potom bude sance zkouset az tak za rok a pul. takze by to bylo fajn no :-) jinak unava je unava, ja neusnu v sede, ale jak lehnu tak je mrtvo :mrgreen: a chute mam snad furt menstruace nemenstruace, porad :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
10.6.14 19:03

@Hancina6 no jakoze by tam mohlo byt neco schovane, kdyz je na zahlednuti cehosi jeste moc brzy:)) nevim no:), doufat muzu, bricho stale boli…
@nebee chute mam tyjo taky asi porad, ale i kdyz se pres den nemuzu treba dockat, tak kdyz je po desaty, jsem mrtva a jen tak se nenastartuju…lenoch no:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
10.6.14 21:17

@Hancina6 jej, tak to me mrzi…Ale urcite vse bude v poradku… ;) Ty jsi rikala, že jdes také k Dr kvuli možnému tehulkovstvi? Nebo čekas MS?
Uz mi to trosku splývá :lol:
@krusty To mi povídej. Já mam mnohdy v 10h pulnoc :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí