Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Potřebovala bych poradit, i když doma už jednoho prcka (1rok2měsíce) máme. 1.9. jsme měli s přítelem nechráněný styk a i když spermijky nešly dovnitř mám všechny těhu příznaky, nevolnosti,únava,bolení hllavy. Dnes jsem si koupila test ale zatím ho neudělala, píšou, že se má udělat den po vynechané menstruaci, ale já ji měla hned den po nechráněném styku, myslíte že si ho mám udělat nebo mám čekat zase celý cyklus? Já jen jestli to ta menstruace nějak ovlivní. Děkuji za odpovědi. PS: naše první dítě vzniklo přesně takto, jediným nechráněným stykem.
Ahoj, nepíšeš kdy byla poslední MS. Jinak já taky měla těhu příznaky jak vyšitý a těhu z toho nebylo, podruhý už jo.
Pokud jsi měla ms hned 2.9., tak je zcela nepravděpodobný, že bys byla těhu a je možný, že to jsou příznaky k ovu.
Příspěvek upraven 12.09.11 v 13:47
A myslíš že ovulace byla den před začátkem ms?To je asi málo nepravděpodobné,ale klproč si ho neudělat. ![]()
Dnes testy seženeš za pár korun.
Já testuju už jen z radosti že tam ty // jsou i když to vim už déle že sem těhotná
.
Klidně si ho pro klid duše udělej a po týdnu zas zvopákni at si klidnější
Kamčo
já teda netestovala, ale pořád jsem se na ty // dívala jestli tam opravdu jsou a zrak mě nešálil ![]()
tak hsem si ho udělala a je tam jen / to jsem si oddychl, druhého zaím fakt nechceme. Asi jsem ze strachu měla ty příznaky =) jj MS byla hned 2.9.
To je otazka - jako by testy staly stovky korun a objednavaly se pul roku dopredu z Ameriky po obehani peti uradu
![]()
Kamča.dalmatinka píše:
A myslíš že ovulace byla den před začátkem ms?To je asi málo nepravděpodobné,ale klproč si ho neudělat.
Dnes testy seženeš za pár korun.
Já testuju už jen z radosti že tam ty // jsou i když to vim už déle že sem těhotná.Klidně si ho pro klid duše udělej a po týdnu zas zvopákni at si klidnější
Tak to ti gatuluji =)
Pudloslava píše:
To je otazka - jako by testy staly stovky korun a objednavaly se pul roku dopredu z Ameriky po obehani peti uradu![]()
![]()
já jen když tam píšnou že se má udělat hned po vynechání m tak jestli to nemá vliv, že jsem ji měla
Trolíci píše:Pudloslava píše:já jen když tam píšnou že se má udělat hned po vynechání m tak jestli to nemá vliv, že jsem ji měla
To je otazka - jako by testy staly stovky korun a objednavaly se pul roku dopredu z Ameriky po obehani peti uradu![]()
![]()
Tak má to vliv nejspíš ten, že když jsi měla menstruaci, asi těhotná nejsi…
Jasně jsou i vyjímky, ale ![]()
není to jednoznačné, že když jsem jí měla,nemůžu být těhotná, moje sestra ji měla celý 6 měsíců.
Díky a raději bych jí zvopákla.To nejde o to jestli ms byla ,to vliv nemá,ale vliv má hladina hcg a hladina hcg meřitelná testem se ukáže až tak 10-14 dní po oplodnění,takže pokud víš datum možného oplodnění tak by si správně měla testnout až 14 dní po tom datumu,jinak ta / nemusí znamenat že těhotná nejsi,jen je malé množství hcg ![]()
Omlouvám se za anonym.
Měsíc jsem nebrala podle doporučení lekare antikoncepci a pak ji měla nasadit až druhý den cyklu. Čtyři dny před dobranim platicka jsem lehce zakrvacela nebo spíše hněde spinila dva dny, dnes už čtyři dny atk neberu a už jsem měla od rána krvácet, ale místo toho byly asi tak dvě kapky krve červené a pak už jen hodně svetloucce hnědý vytok jednou po utreni…už teď nic. Nevím jestli mám plasit, udělat zítra test… ![]()
Proč až druhy den? Většinou se nasazuje hned první den, aby jsi byla hned chráněna
, u mě antikoncepce je psané, že mužů začít i druhy a další den, ale musím se ještě 7 dni chránit jinak ![]()
Doktor říkal že klidne mam nasadit az třetí nebo čtvrtý den, protože jsem dost krvacela a brala
predtim ještě norethisteron