Slabá druhá čárka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3047
20.5.14 18:03

@Kebinka já hoasi vidím:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.14 18:28

Ahoj, vidíte ho taky?? :)

• Citovat
  • Upravit
311
21.5.14 08:21

@Kebinka ja ji tam vidim pekne :-) a to je po vynechano nebo jeste pred?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
21.5.14 08:23

Anonynmni: ja tam dusika vidim, ale takhle jsem tto mela taky a nakonec po dvoudennim zpozdeni prisla MS. Ale Tobe preju at jen sili a at to klapne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
21.5.14 08:52

@Hancina6
je po vynechané ms jsem měla mít v neděli ale uvidíme co z toho bude měla jsme pozdě ovulku tak snad to je tak jak má být…byla jsme teď na krvi tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.14 13:08

Ja mám právě zpoždění už týden, tak právě nevím.

• Citovat
  • Upravit
3047
26.5.14 14:58

@Hancina6 ahoj, achjo, to mě štve, tak to jsi měla chemické zase, vždyť se ti tam čárky ukazovaly už před ms a i na míň citlivém testu…No tak nezbývá než se snažit dál, je to boj :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
26.5.14 18:21

Zdravím :mavam: vždycky jsem mela dálnice a dnes jsem objevila toto..může to byt ještě i negativni?? Meli ste to tak nekdo a tehu to nebylo? Dnes jsem mela dostat MS..dekuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
26.5.14 19:14

@NikSo no tohle je podle mě normálně pozitivní, až to zkusíš za dva dny, bude to silnější:) určitě :) držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
4.6.14 08:00

@krusty Ahoj, tak mame novy mesic, novou ovulku, tak jak se citis, pracovali jste? :hug: My ano, tak uvidime :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
4.6.14 12:32

Ahoj Holky, nevim, jestli to patri zrovna do tohoto tématu, ale chtela bych se zeptat na Vas nazor.
od dubna neberu antik. chceme mimi. první menstruace prisla cca o 4tydny pozdeji než mela. menstruace byla klasicky 6 dni, ale za 3 tydny dorazilo 3denní spineni. Delala jsem si testy a nic. podvakrat se mi stalo ze mi na mamatestu vysel duch. nebyl cerveny, ale byl videt. a druhy den rano snehobilo.. ten samy proces nastal včera a dnes. vcera duch, dnes bílo.. :zed: a druha moje otazka je, jak si ted vypocitam cyklus, kdyz mi v cyklu dorazilo to 3denní spinení?
Díky moc za Vas cas a pardunek za diakritiku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
5.6.14 20:53

@Hancina6 Ahoj, no snažili :), ale jsem nějaká pesimistická :) navíc jsem 15 objednaná k dr, takže už jsem zvědavá, co mi vymyslí :), minulou sobotu se bráchovi narodilo mimčo a ne že by mě to nevzalo :) je to rozkošný :)…Ty víš, kdy jsi měla ovulaci? Já jsem to tentokrát vypustila, jen co jsem si tak pamatovala, že by to měl být 17.DC…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
5.6.14 20:57

@nebee ahoj, no já nevím, vzhledem k tomu, že jsi vysadila vlastně nedávno, tak může trvat, než se ti to srovná, kámoška v cyklu špinila běžně :(, hormonálně byla rozhozená. Měla by ti s tím poradit dr., protože pokud to máš rozházené a myslíš, že by otěhotnění mohlo být složitější - nezkoušíte to každé dva dny :D, pak si za ní zajdi :), ale pokud to můžete zkoušet furt, pak směle do toho, je to lepší než na to myslet, že dneska by to mělo být apod. Mluvím ze své zkušenosti, když se nad tím moc přemýšlí…:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
6.6.14 08:07

@krusty ja taky nejsem nejak natesena…a hlavne, uz netestuji jako blazen :-) asi to ani neni,, zdrave" :mrgreen: jinak ja mela 12DC…mozna 11DC to uz me hodne pobolivalo bricho a bradavky byly na prasjnuti, ale presto myslim, ze to byl spis patek. Od MS tulime tak nejak kazdy den az ob den. Tak uvidime. Kdyz priroda nebude chtit, tak mam stejne smulu :-) tak uvidime co nam prinese MS, my ji meli nejak podobne vid :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
6.6.14 11:46

@Hancina6 No já jí měla od pátku a ty od úterka - psalas, žes to dostala se zpožděním, viď? To vlastně pak s ovulkou budem možná stejně, já jí mám takhle pozdě, možná že bez prášků ještě později (měla jsem i přes utrogestan 40 cykly :/, teď už „jen“ 33. Kdy to máš dostat? já právě 17., takžek Dr jdu těsně předtím a testovat dopředu nebudu, příznaky necítím, za což jsem vlastně i ráda, to zklamání mě naštvalo :)))… ty nějaké máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí