Slabá druhá čárka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
325
7.6.12 12:04

Tak to je dobre, ze to takhle krásně vyšlo. Já jsem taky nevydržela a jela jsem do nemocnice a čekám na výsledky z krve. Takže si ted asi dve hodiny ukousu nehty nervozitou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
7.6.12 14:31

Tak a je to tu, HCG 180. Takže jsem uplně klidná, ted se uz musí jenom hnízdit. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
renik1986
7.6.12 14:37

Úžasné! Gratuluji moc!!!! :-) Přikládám foto testů, snad rosteme! :-) volala jsem k Dr., ale mam prijit tak za 3 - 4 tydny. Driv pry nebude nic videt… to se asi nervikama ukousu! :-) :lol:

• Citovat
  • Upravit
325
7.6.12 14:39

No snad to bude v pořádku, já budu volat zítra na gyndu, abych se objednala, dneska jsem byla jen v nemocnici u známé. A testy z krve si delat nenechás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
renik1986
7.6.12 14:39

…tady fotečka!

• Citovat
  • Upravit
325
7.6.12 14:41

Krádně roste, to bude všechno fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
renik1986
7.6.12 14:42

Nevím, zatím asi ne. Včeera jsem čárečku druhou teprve objevila a zdá se mi, že se mi už teď komplet otočil život. Nechci se tomu zase úplně poddávat! V pondělí udělám další test a když bude sílit, je to asi jasné a netřeba chodit na krev… :-) snad!

• Citovat
  • Upravit
25.10.13 17:15

Dobrý den, prosim vás vidíte to taky nebo mám hooodně velkou představu? :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
25.10.13 17:20

@T-e-r-i-n-k-a něco málo ano :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.13 17:28

Ve skutečnosti je to videt líp. Bylo to teda až po limitu a jsem zatím 21 DC takže do MS mám ještě min týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
15.5.14 10:06

Ahoj holky, Zkousime s manzou prvnim mesicem mimi. Ovulaci jsrm mela 1.5. a taky jsme hodně tulili. Jsem nedockava a od 10DPO zkousim testiky. Jsou na uplne kazdem testiku dusici. Dnes rano jsrm delala dalsi a na ooko uz je tam znatelna slaba carka. oproti předchozím testum s citlivostí 10 je tenhle 20 a presto je carka vidět. Myslite, ze uz to muze byt ukazka tehu? :-) Dekuju za rady a přikládám foto, vidite ho tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
15.5.14 10:44

Ahoj Hancino, ja tam drobek vidim ;), jsme na tom s datumem stejne:), jenze u me furt snehobilo, testy jsem delala dvakrat a jen odpoledne, ze jsem to nevydrzela, naposledy v utery, ms ocekavam az v sobotu…a furt doufam ale…mas nejake priznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
15.5.14 11:22

Ahoj Krusty, já mam ducha na všech 12 testech (ano stihla jsem jich udělat už tolik :-D). Jinak příznaky mám nevolnost, ospalost a vlčí hlad :mrgreen: Prsa mě pobolívají, ale to i vždycky před MS, takže tomu nedávám žádnou váhu. Ráda bych uvěřila tomu, že se napoprvé povedlo, ale kdo ví, jak to pak bude s těma čárkama :-)
A co Tvoje příznkay? Jsou nějaké, které by aspoň naznačovaly? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
15.5.14 11:27

Prave ze jo, boli me uz nekolik dnj podbrisek, jak ms, ale moc dlouho a ms neni, prsa taky kapku a obcas nevolnosti…tak proto jsem to zkouselani pred ms, ale stvoh me ty testy :),chjo…Kdyz jsem mela tyhle priznaky predtim a udelala si test i pred ms, tak jsem mela pozitivni, sice to pak bylo chemicke :). Chci doufat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
15.5.14 11:41

To chapu, taky chci doufat, ja mela pred dvema roky to same strasne spatne a ms neprisla 4 dny tak jsrm testila a pak srm dostala a to tam byly dve docela pekne carky. Tak se ted trochu obavam a Ty uz si to mela dostat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí