Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chaarlynecka píše:
Holky a já svůj přidám snad v sobotudoufám že bude taky positivní jako ty vaše!!!! Sice nevím přesně kdy jsem měla ovulku… ale podle hlenu by to mohlo byt dnes tak 12DPO… a nejaký příznaky na sobě už pozoruju… ale nechci si nic vsugerovat takže je beru s rezervou
Tak držte palce!!! Já chci taky ty dvě //
![]()
![]()
sxaxnxdxrxa píše:
BaWi
možná jsi to už psala ,ale jaký jsi si dělala test?? Já mamatest10 a měla jsem to stejný jako ty a teď jsem 17ttTak to teď nechápu ani já
Koupila jsem si mamatest a ten vyšel takto. Tak jsem zvědavá
hanourek píše:
dobré ráno. tak jsem si udělala i dnes ráno a zase stejný výsledek-řekla bych že o něco malinko silnější. přikládám i foto-mám slabší kvalitu foťáku, tak to nejde moc vidět…ale…jaký je váš názor? děkuji![]()
![]()
ahojky, podle fotek jasné těhulkování
moc gratuluji ![]()
Zdravím všechny a prosím kohokoli o radu…
Včera (2dny před očekávanou menstruací) jsem si dělala test Gs mamatest-výsledek pozitivní?druhá čárka slabá,ale viděl jí i prítel,takže tam opravdu byla. Dneska jsem si dělala test do proudu moči Rapiclear a ani ťuk. Oba mají citlivost 10. Jsem z toho zmatená a jen pevně doufám,že tne druhej lhal… Nemáte někdo zkušenost? ![]()
Dana Pavlíková píše:
Zdravím všechny a prosím kohokoli o radu…
Včera (2dny před očekávanou menstruací) jsem si dělala test Gs mamatest-výsledek pozitivní?druhá čárka slabá,ale viděl jí i prítel,takže tam opravdu byla. Dneska jsem si dělala test do proudu moči Rapiclear a ani ťuk. Oba mají citlivost 10. Jsem z toho zmatená a jen pevně doufám,že tne druhej lhal… Nemáte někdo zkušenost?
Mám z prvního těhu. Na Rapidu skoro nic nebylo i když jsem jinak čárku měla už pěknou.Takže já bych věřila spíš výsledku MM testu, ale samo zítra koupila další pro kontrolu.
Ahoj holky, myslíte že je tohle duch? Je možné aby mi stínovaly dva testy za sebou, jsou dělaný asi 2 min po sobě, nechtěla jsem tomu uvěřit.
@Elizabeth88 Ahoj, já tam vidím jasně slabou čárečku, takže to vypadá nadějně
já to měla taky tak, za dva dny zkus znova a uvidíš, jestli ti sílí ![]()
Ježíš děkuju za odpověď začínám se tešit, ale zároven mám strach se tešit, snad to vyjde.
@Elizabeth88 Neboj, buď to vyjde nebo ne, příroda si poradí sama
a jak dlouho si po MS(menstruaci)?
No 4.5. jsem si vzala poslední prášek, a 25.5 jsem měla dostat menstruaci. Zatím nic, tak uvidíme.
@Elizabeth88 Takže abych tomu rozuměla, přestala si zobat antikoncepci a chtěli jste mimi?nebo to bylo neplánované? ![]()
jj přesně tak, vysadila jsem. A 25.5 jsem měla dostat menstruaci, ale pořád nic. Ted mám bolavá prsa, silnější výtok a dneska kolem 12 jsem si dělala ty testy, a v limitu mi naběhlo tohle.
@babettka děkuji babettko, ale nejak se mi tomu nechce veřit, už jsem volala na gyndu, ale zatím to neberou, tak snad zítra abych se mohla objednat.