Slabá druhá čárka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1744
22.9.11 11:59

.

Příspěvek upraven 28.10.11 v 13:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
22.9.11 12:06
Chaarlynecka píše:
Holky a já svůj přidám snad v sobotu :andel: doufám že bude taky positivní jako ty vaše!!!! Sice nevím přesně kdy jsem měla ovulku… ale podle hlenu by to mohlo byt dnes tak 12DPO… a nejaký příznaky na sobě už pozoruju… ale nechci si nic vsugerovat takže je beru s rezervou :-) Tak držte palce!!! Já chci taky ty dvě // :dance: :dance: :dance:
:palec: :palec: :palec: :palec: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
22.9.11 12:27
sxaxnxdxrxa píše:
BaWi
možná jsi to už psala ,ale jaký jsi si dělala test?? Já mamatest10 a měla jsem to stejný jako ty a teď jsem 17tt :-D Tak to teď nechápu ani já :nevim:

Koupila jsem si mamatest a ten vyšel takto. Tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
1.10.11 02:23
hanourek píše:
dobré ráno. tak jsem si udělala i dnes ráno a zase stejný výsledek-řekla bych že o něco malinko silnější. přikládám i foto-mám slabší kvalitu foťáku, tak to nejde moc vidět…ale…jaký je váš názor? děkuji :srdce: :-) :srdce:

ahojky, podle fotek jasné těhulkování :-) moc gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dana Pavlíková
2.10.11 12:36

Poraďte prosím

Zdravím všechny a prosím kohokoli o radu…
Včera (2dny před očekávanou menstruací) jsem si dělala test Gs mamatest-výsledek pozitivní?druhá čárka slabá,ale viděl jí i prítel,takže tam opravdu byla. Dneska jsem si dělala test do proudu moči Rapiclear a ani ťuk. Oba mají citlivost 10. Jsem z toho zmatená a jen pevně doufám,že tne druhej lhal… Nemáte někdo zkušenost? :-?

• Citovat
  • Upravit
16631
2.10.11 14:21
Dana Pavlíková píše:
Zdravím všechny a prosím kohokoli o radu…
Včera (2dny před očekávanou menstruací) jsem si dělala test Gs mamatest-výsledek pozitivní?druhá čárka slabá,ale viděl jí i prítel,takže tam opravdu byla. Dneska jsem si dělala test do proudu moči Rapiclear a ani ťuk. Oba mají citlivost 10. Jsem z toho zmatená a jen pevně doufám,že tne druhej lhal… Nemáte někdo zkušenost? :-?

Mám z prvního těhu. Na Rapidu skoro nic nebylo i když jsem jinak čárku měla už pěknou.Takže já bych věřila spíš výsledku MM testu, ale samo zítra koupila další pro kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
5.6.12 12:54

Ahoj holky, myslíte že je tohle duch? Je možné aby mi stínovaly dva testy za sebou, jsou dělaný asi 2 min po sobě, nechtěla jsem tomu uvěřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
5.6.12 13:34

@Elizabeth88 Ahoj, já tam vidím jasně slabou čárečku, takže to vypadá nadějně :lol: já to měla taky tak, za dva dny zkus znova a uvidíš, jestli ti sílí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
5.6.12 13:36

Ježíš děkuju za odpověď začínám se tešit, ale zároven mám strach se tešit, snad to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
5.6.12 13:37

@Elizabeth88 Neboj, buď to vyjde nebo ne, příroda si poradí sama :lol: a jak dlouho si po MS(menstruaci)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
5.6.12 13:40

No 4.5. jsem si vzala poslední prášek, a 25.5 jsem měla dostat menstruaci. Zatím nic, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
5.6.12 14:12

@Elizabeth88 Takže abych tomu rozuměla, přestala si zobat antikoncepci a chtěli jste mimi?nebo to bylo neplánované? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
5.6.12 14:18

@Elizabeth88 100% pozitivní ;-) přeji hodně štěstí ;-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
5.6.12 14:23

jj přesně tak, vysadila jsem. A 25.5 jsem měla dostat menstruaci, ale pořád nic. Ted mám bolavá prsa, silnější výtok a dneska kolem 12 jsem si dělala ty testy, a v limitu mi naběhlo tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
5.6.12 14:24

@babettka děkuji babettko, ale nejak se mi tomu nechce veřit, už jsem volala na gyndu, ale zatím to neberou, tak snad zítra abych se mohla objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí