Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Přeju všem příjemné dopoledne..S přítelem se nevídáme každý den, proto to s ním nemůžu rozebírat jak bych chtěla. Mám pořád potřebu o tom s někým debatovat, ale protože k lékeři jdu za týden, tak to nechci rozkřikovat, a ví to zatím jen on a má kamarádka…Bojím se mimoděložního otěhotnění popř.zamlklého těhotenství.....mám 14.den po OVU. menstruaci mám mít 19.9.(pondělí)…Přidávám foto, jak mi vyšly testy od tohoto pondělí. Myslíte že si můžu být jistá?
Děkuju za názory…Moc si miminko přeji
![]()
ja myslim,ze urcite,tam jsou ty dve carky jasnyyy
z mimodelozniho strach nemej,tak jen tak dal
![]()
Já myslím že ty dvě čárky na posledním jsou jasné. Tak potichu gratuluju.
A z mimoděložního ani podobně jiného ničeho strach neměj, je to zbytečnej stres. Vše bude v pořádku. ![]()
No já si myslím, že můžu gratulovat
Ty dvě čárky jsou již pěkně znatelné. ![]()
Snažím se nemyslet na něco špatnýho, ale protože mám ještě před MS, tak se bojím
......Ale snad všechno vyjde, jak má
Děkuju ![]()
I já se přidávám ke gratulaci…testy mi vyšly podobně jako Tobě, a byla jsem těhotná. ![]()
Je to pěkně vidět. Přeji bezproblémové těhotenství.
Mně to prvních 14 dní nevycházelo vůbec (ale cítila jsem , že jsem), až první den MS, když se nedostavila, vyšel test uplné krásnej. ![]()
Ahoj, já myslím, že čárky jsou naprosto jasné
Jen je mi divné, že Ti to tak vyšlo už 7 dní před MS, jak dlouhý máš cyklus?? Já mám 34 a v den očekávané MS byl kdysi duch.. ![]()
Amber píše:
Ahoj, já myslím, že čárky jsou naprosto jasnéJen je mi divné, že Ti to tak vyšlo už 7 dní před MS, jak dlouhý máš cyklus?? Já mám 34 a v den očekávané MS byl kdysi duch..
cyklus mám pravidelný po 28.dnech. ovulaci 13-14dne cyklu. Taky jsem z toho zmatená, že mi to vyšlo tak brzo
, ale jak jsem psala, doufám, že bude všechno v pořádku… ![]()