Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj čekatelko tak jak jsi dopadla?mě objednal na příští čtvrtek na první ultrazvuk snad by mělo být i
vidět.jinak krev nic mi nikdo nebral
Marciii píše:
ahoj čekatelko tak jak jsi dopadla?mě objednal na příští čtvrtek na první ultrazvuk snad by mělo být ividět.jinak krev nic mi nikdo nebral
gratuluji
vidět srdíčko na ultrazvuku je velmi krásné
![]()
sxaxnxdxrxa píše:Marciii píše:gratuluji
ahoj čekatelko tak jak jsi dopadla?mě objednal na příští čtvrtek na první ultrazvuk snad by mělo být ividět.jinak krev nic mi nikdo nebral
![]()
vidět srdíčko na ultrazvuku je velmi krásné
![]()
děkuji já mám ale velkej strach že tam nice nebude.mám vlastně akorát pozitivní testy z moči a nemám MS jinak doktor mi ani krev nevzal a čekám rovnou na ultrazvuk
to josu nervy ![]()
a taky budu teprv 5+4 ale mám cyklus 26dní a ovu hned 11DC myslíš že bude už srdíčko?sestra říkala že ano mě se to zdá brzy ![]()
já jsem byla u dokrora strašně brzo byla jsem tam hned po MS byl to teprv 4 tt* A nic neviděl že je to strašně brzo
a objednal mě až za 4týdny já jsem to samozdřejmě nevydržela a šla jsem o týden dřív
to už jsem byla v 6 týdnu a srdíčko už viděl a to mi zrovna vzal i 4 skumavky krve
krev mi vůbec netekla pak se po 3 minutách podařilo něco nabrat
A zrovna mi udělal obrázek z ultrazvuku*
Taky jsem byla nervozní udělala jsem si snat 6 těhotenských testu abych si pořád byla jistá a druhý den nezmizla DRUHÁ ČÁREČKAAle není se proč nervovat Tak hlavně vydrž do čtvrtka a pak na tebe vykoukne ![]()
jak jsem dopadla? sla jsem na ultrazvuk, ale nebylo nic videt, dr mluvil i o mimodeloznim, tak jsu z toho ted na prasky…ze tam mam i nejakou tekutinu......ale uklidnuju se tim,ze je to vazne brzo-4.tt..a objednal me v pondeli na krev a 6.9.jdu na dalsi ulztrazvuk-to bych mela byt v 6tt.tak ja doufam,ze mimi vykukne, a ted to bylo jen brzy..jsu z toho na nervy…
![]()
čekatelka22**držím ti palečky aby do dobře dopadlo
ale je to opravdu brzo stopro bude všechno v pořádku
u mě taky nic neviděl ,taky jsem se bála a teď jsem 18tt ![]()
to je opravdu brzo ale neboj mimoděložní je malá pravděpodobnost držím palečky!!!! A pak dej samozřejmě vědět ![]()
čekatelka22 píše:
jak jsem dopadla? sla jsem na ultrazvuk, ale nebylo nic videt, dr mluvil i o mimodeloznim, tak jsu z toho ted na prasky…ze tam mam i nejakou tekutinu......ale uklidnuju se tim,ze je to vazne brzo-4.tt..a objednal me v pondeli na krev a 6.9.jdu na dalsi ulztrazvuk-to bych mela byt v 6tt.tak ja doufam,ze mimi vykukne, a ted to bylo jen brzy..jsu z toho na nervy…![]()
taky mě děsil, že se nic neděje a neroste a poslal do nemocnice, já na nervy a tam se ukázalo, že je tam, kde má být a roste..... Bylo to velmi ranné těhu, proto se to mému gynekologovi nezdálo a má hrozně zastaralý ultrazvuk
takže neboj, ono se ukáže!!! Držím palečky ![]()
Příspěvek upraven 24.09.11 v 16:26
nebojte se já teď naposled taky nemohla vydržet a byla 4tt a něco a doktor mi na ultrazvuku řekl že je to těhotenství ale velmi ranné a nebylo skoro nic vidět jen váček a o pár týdnů později už tam ťukalo ![]()
všem vám držím palce a přeju krásná miminka
čekatelka22 píše:
jak jsem dopadla? sla jsem na ultrazvuk, ale nebylo nic videt, dr mluvil i o mimodeloznim, tak jsu z toho ted na prasky…ze tam mam i nejakou tekutinu......ale uklidnuju se tim,ze je to vazne brzo-4.tt..a objednal me v pondeli na krev a 6.9.jdu na dalsi ulztrazvuk-to bych mela byt v 6tt.tak ja doufam,ze mimi vykukne, a ted to bylo jen brzy..jsu z toho na nervy…![]()
Taky se přidávám k názoru, že je to prostě ještě brzy, když jsem byla já poprvé u dr., taky nic neviděl a o riziku mimoděložního se taky zmínil -řekl, že informovat mě o tom prostě musí, ale ať se nebojím, že je prostě nejspíš ještě brzy - stejné to bude i u Tebe, uvidíš, že příště tam brouček už bude
Nestresuj se, mysli pozitivně ![]()