Jsem nováček, prosím o názor na TT :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4648
23.9.11 07:04

ahoj čekatelko tak jak jsi dopadla?mě objednal na příští čtvrtek na první ultrazvuk snad by mělo být i :srdce: vidět.jinak krev nic mi nikdo nebral

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
23.9.11 07:13
Marciii píše:
ahoj čekatelko tak jak jsi dopadla?mě objednal na příští čtvrtek na první ultrazvuk snad by mělo být i :srdce: vidět.jinak krev nic mi nikdo nebral

gratuluji :palec: :palec: vidět srdíčko na ultrazvuku je velmi krásné :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
23.9.11 07:16
sxaxnxdxrxa píše:
Marciii píše:
ahoj čekatelko tak jak jsi dopadla?mě objednal na příští čtvrtek na první ultrazvuk snad by mělo být i :srdce: vidět.jinak krev nic mi nikdo nebral
gratuluji :palec: :palec: vidět srdíčko na ultrazvuku je velmi krásné :srdce: :dance:

děkuji já mám ale velkej strach že tam nice nebude.mám vlastně akorát pozitivní testy z moči a nemám MS jinak doktor mi ani krev nevzal a čekám rovnou na ultrazvuk :zed: to josu nervy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
23.9.11 07:17

a taky budu teprv 5+4 ale mám cyklus 26dní a ovu hned 11DC myslíš že bude už srdíčko?sestra říkala že ano mě se to zdá brzy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
23.9.11 07:37

já jsem byla u dokrora strašně brzo byla jsem tam hned po MS byl to teprv 4 tt* A nic neviděl že je to strašně brzo :roll: a objednal mě až za 4týdny já jsem to samozdřejmě nevydržela a šla jsem o týden dřív :wink: to už jsem byla v 6 týdnu a srdíčko už viděl a to mi zrovna vzal i 4 skumavky krve :cry: krev mi vůbec netekla pak se po 3 minutách podařilo něco nabrat :roll: A zrovna mi udělal obrázek z ultrazvuku*
Taky jsem byla nervozní udělala jsem si snat 6 těhotenských testu abych si pořád byla jistá a druhý den nezmizla DRUHÁ ČÁREČKAAle není se proč nervovat Tak hlavně vydrž do čtvrtka a pak na tebe vykoukne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.11 08:57

jak jsem dopadla? sla jsem na ultrazvuk, ale nebylo nic videt, dr mluvil i o mimodeloznim, tak jsu z toho ted na prasky…ze tam mam i nejakou tekutinu......ale uklidnuju se tim,ze je to vazne brzo-4.tt..a objednal me v pondeli na krev a 6.9.jdu na dalsi ulztrazvuk-to bych mela byt v 6tt.tak ja doufam,ze mimi vykukne, a ted to bylo jen brzy..jsu z toho na nervy… :zed: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
23.9.11 09:04

čekatelka22**držím ti palečky aby do dobře dopadlo :wink: ale je to opravdu brzo stopro bude všechno v pořádku :-D u mě taky nic neviděl ,taky jsem se bála a teď jsem 18tt :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
23.9.11 18:50

to je opravdu brzo ale neboj mimoděložní je malá pravděpodobnost držím palečky!!!! A pak dej samozřejmě vědět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
23.9.11 19:01

čekatelko to bylo určitě brzo nechápu poč hned strašej :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
23.9.11 21:41
čekatelka22 píše:
jak jsem dopadla? sla jsem na ultrazvuk, ale nebylo nic videt, dr mluvil i o mimodeloznim, tak jsu z toho ted na prasky…ze tam mam i nejakou tekutinu......ale uklidnuju se tim,ze je to vazne brzo-4.tt..a objednal me v pondeli na krev a 6.9.jdu na dalsi ulztrazvuk-to bych mela byt v 6tt.tak ja doufam,ze mimi vykukne, a ted to bylo jen brzy..jsu z toho na nervy… :zed: :-(

taky mě děsil, že se nic neděje a neroste a poslal do nemocnice, já na nervy a tam se ukázalo, že je tam, kde má být a roste..... Bylo to velmi ranné těhu, proto se to mému gynekologovi nezdálo a má hrozně zastaralý ultrazvuk :D takže neboj, ono se ukáže!!! Držím palečky :palec:

Příspěvek upraven 24.09.11 v 16:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
24.9.11 10:27

nebojte se já teď naposled taky nemohla vydržet a byla 4tt a něco a doktor mi na ultrazvuku řekl že je to těhotenství ale velmi ranné a nebylo skoro nic vidět jen váček a o pár týdnů později už tam ťukalo :srdce:
všem vám držím palce a přeju krásná miminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3398
24.9.11 10:58
čekatelka22 píše:
jak jsem dopadla? sla jsem na ultrazvuk, ale nebylo nic videt, dr mluvil i o mimodeloznim, tak jsu z toho ted na prasky…ze tam mam i nejakou tekutinu......ale uklidnuju se tim,ze je to vazne brzo-4.tt..a objednal me v pondeli na krev a 6.9.jdu na dalsi ulztrazvuk-to bych mela byt v 6tt.tak ja doufam,ze mimi vykukne, a ted to bylo jen brzy..jsu z toho na nervy… :zed: :-(

Taky se přidávám k názoru, že je to prostě ještě brzy, když jsem byla já poprvé u dr., taky nic neviděl a o riziku mimoděložního se taky zmínil -řekl, že informovat mě o tom prostě musí, ale ať se nebojím, že je prostě nejspíš ještě brzy - stejné to bude i u Tebe, uvidíš, že příště tam brouček už bude :hug: Nestresuj se, mysli pozitivně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí