Jsem nováček, prosím o názor na TT :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3620
19.9.11 10:40

čekatelko ten podbřišek Tě bude bolet ještě asi tak do třetího měsíce ale teď už to bude jen ta příjemná bolest protože mimi za to stojí tak Ti přeju klidné těhotenství a aby Ti nic moc nebylo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.11 12:03
ivaska píše: čekatelko ten podbřišek Tě bude bolet ještě asi tak do třetího měsíce ale teď už to bude jen ta příjemná bolest protože mimi za to stojí tak Ti přeju klidné těhotenství a aby Ti nic moc nebylo ;-)

děkuju :kytka: :) ta bolest mi nevadí, je to poprvé, co jsem za ni ráda :hug: :hug: :hug: dnes si budu dělat poslední test-vím, má se ráno, ale já to nemůžu vydržet :oops: :mrgreen: :andel: přidám sem pak foto :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
19.9.11 12:55
čekatelka22 píše:
ivaska píše: čekatelko ten podbřišek Tě bude bolet ještě asi tak do třetího měsíce ale teď už to bude jen ta příjemná bolest protože mimi za to stojí tak Ti přeju klidné těhotenství a aby Ti nic moc nebylo ;-)
děkuju :kytka: :) ta bolest mi nevadí, je to poprvé, co jsem za ni ráda :hug: :hug: :hug: dnes si budu dělat poslední test-vím, má se ráno, ale já to nemůžu vydržet :oops: :mrgreen: :andel: přidám sem pak foto :huban:

ještě že už žádnej test nemám,a mám klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.11 13:36

Marsiii

a jak jsi dopadla?? u doktora????? jsu zvědavá :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
19.9.11 17:10

ještě nijak jdu až zítra ráno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.11 17:59

Marsiii

tak sem pak hned napiš :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
19.9.11 23:18
čekatelka22 píše:
děkuju :kytka: :) ta bolest mi nevadí, je to poprvé, co jsem za ni ráda :hug: :hug: :hug: dnes si budu dělat poslední test-vím, má se ráno, ale já to nemůžu vydržet :oops: :mrgreen: :andel: přidám sem pak foto :huban:

tak se budu těšit a držet palečky :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.11 07:51

přikládám foto včerejšího testu :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: MS nepřišla :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
20.9.11 10:49

tak ten je jak vyšitej mooooooc gratuluju ještě jednou :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.11 11:04

ivaska

děkuju :huban: :huban: :huban: :palec: :hug: snad v ten čtvrtek půjde vidět aspon nějaký pidi náznak u dr. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
20.9.11 11:15

25citlivost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
20.9.11 11:28

Marcii taky :palec: velká gratulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
20.9.11 13:05

gratuluji!!!! :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
20.9.11 13:06

No, už je pěkná :) velká gratulace!!! Ať se dále daří… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
22.9.11 21:51
čekatelka22 píše:
přikládám foto včerejšího testu :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: MS nepřišla :hug: :hug: :hug: :hug:
:palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital