Jsem nováček, prosím o názor na TT :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14500
15.9.11 10:47

Víš, já se snažím otěhotnět, tak o tom trošku polemizuju :) Jak víš, kdy máš ovu? Třeba byla jindy, dřív :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.11 10:52

Amber

Je možné že byla dřív, nejsu si tím jistá. Moc jsem to nesledovala. Protože to bylo neplánované těhotenství. Každopádně jsem z toho 8-o že mi to tak brzo vychází. Ale lepší pozitivní teď, než-li „nikdy“ :srdce: :srdce: ..A jak dlouho se pokoušíš/te o miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
15.9.11 10:55

Ahojda, čárky jsou zřetelný takže to vypadá na těhu, ale myslím si že je brzo chodit příští týden k dr. protože nemusí být ještě nic vidět.
Já jsem měla poslední MS 15.června, očekávanou tedy 12. črvence a k dr. jsem šla až 4. srpna a už bylo vidět krásně srdíčko. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
15.9.11 11:03

No, už mám 2,5 letého špunta, skoro do 2 let jsem kojila a od února se snažíme o mimi a zatím nic.. Sleduju si ovu, ale říkám si, jestli nemůže být jindy než před těhu. Navíc jsem kojením a HA neměla ty 2 roky MS.. Už mi z toho jde hlava kolem ;)
A taky si myslím, že je brzy jít k dr., fakt nemusí být nic vidět, akorát budeš nervozní.. Mně říkali, že nejdříve po 14 dnech, co to nedostanu, tak jsem to tak kdysi udělala a srdíčko bylo až později.. Nic Ti neuteče, než mít zbytečně nervy :) Nejdřív je jenom váček a srdíčko se tvoří cca 6-7tt, podle toho, kdy byla ovu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
15.9.11 11:09

Amber: držím palečky se snažením, první mimčo nám šlo rychle snažilkování tři měsíce a bylo a teď jsme čekali přes rok snažilkování, ale nastoupila jsem do práce, přišla na jiné myšlenky a bylo raz dva. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.11 11:10

Já si tam právě volala, a sestřička mi řekla ať přijdu ve čtvrtek-za týden. Taky si myslím, že je brzo, ale kdyby mi vzal aspoň krev, už by tam mohlo něco snad být. Uvidíme pak. Každopádně si tam radši zajdu, kdyžtak tam půjdu ještě týden na to :-) …když budou všechny testy poz.a MS nedostanu, tak si ten týden navíc počkám, jistota tam bude :-) :-) :-) :-) ............................Amber tobě držím moc palce, aby to vyšlo. Já nad tím neuvažovala, a vyšlo to-doufám! :-) takže ti dám už tak ohranou radu-tak moc nad tím nepřemýšlej. a uvidíš časem, přeju ti to co nejdřív :kytka: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
15.9.11 11:44

Mirko, to mi ani neříkej, toho se právě bojím, nastoupit do práce a co s malým.. :) Nám se povedl do 4 měsíců a teď nic.. :)

No já vím, říká se to, ale já nad tím přemýšlela i u toho prvního a vyšlo to, takže jsem na rady tohoto typu docela alergická, hlavně když dostanu MS a jsem v hodně špatném rozpoložení, ale vím, že jsi to myslela dobře :) Je ale fakt, že teď jsem začala gruntovat a vyhazovat nepotřebné věci, tak mám taky jiné myšlenky :) No uvidíme.. Do vánoc by to bylo fajn :) A ty dej vědět, jak jsi dopadla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
15.9.11 12:57

Ahoj zakladatelko jsem na to stejně.14DPO testy od 12DPO zítra mám termín MS.bojim bojim :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.11 13:16
Marciii píše:
Ahoj zakladatelko jsem na to stejně.14DPO testy od 12DPO zítra mám termín MS.bojim bojim :cert:

potichoučku gratuluju…nic se určitě nedostaví :-) napiš mi pak, jak jsi dopadla :kytka: taky se bojim bojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
17.9.11 20:16

Taky moc gratuluju taky jsem si myslela u prvního testu že je to jen sen a druhý mě rychle vyvedl z omylu a bylo to v době kdy jsem nad tím absolutně nepřemýšlela a hlavně jsem neměla práci a za necelých 14 dní jsem nastoupila do práce a v zápětí zjistila že tam ten maličký tvoreček je tak držím palečky a přeji klidné těhu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
17.9.11 20:45

ahoj čekatelko tak co nového?mně ms mešká zítra 3den :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
18.9.11 21:06

Ahojík já myslím že si můžeš být jistá já ty testy měla hodně podobné jako ty ;-). Hlavně klid a žádný stres ;-) a Gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.11 07:35

ahojky. píšu po víkendu, protože jsem neměla přístup na PC. Tak to je skvělý! že meškáš :srdce: :hug: :kytka: myslím, že je to jasný! :hug: gratuluju.......já menstruaci NEčekám dnes. Tak uvidíme, bojím se, ale testy mám pozitivní, bolí mě podbříšek, jsem šíleně unavená, žaludek nad ránem na vodě. Tak snad..... :srdce: :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
19.9.11 08:53

jj,dneska už 4den.tobě taky nedorazí :dance: já jdu zítra už k doktorovi :srdce: kéž by už něco viděl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.11 09:07

držím palce :kytka: já jdu ve čtvrtek. Taky si nepřeju nic jiného než jen aby tam něco uviděl :-) pak si napíšem…ty zítra určitě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí