Skončená menstruace a pozitivní test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
26.5.20 21:39

@Terez30 já tam něco vidím ale vážně slabé zkus zítra ráno znovu a nejlepší test je mama test 10 a nebo digitalni ten ti ro ukáže na 100 procent

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.5.20 21:40

@martina.se měla jsem před MS na dvou ducha, pak přišla ms, docela divná, byla to spíše zvědavost jinak děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.5.20 21:41

Holky, moc děkuji vyzkouším a dám vědět 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15286
27.5.20 06:20

@Terez30 jestli si měla ducha i před ms, tak bys teď už měla na testu dálnice. Pro svůj klid otestuj ještě za dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
27.5.20 07:04

@Terez30 já měla před ms dálnici a po ms test negativní a těhotná jsem byla takže počkej klidně i týden a zkus znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
27.5.20 09:13

@Ale_saš dneska ráno je test sněhobílá, už jsem psala svému gynekologovi, tak uvidíme co odpoví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
27.5.20 09:19

@Terez30 u me bylo to samé a po měsíci jem byla v 6 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
27.5.20 10:04

@Ale_saš vážně 🤔 teda tak to jsi mě zaskočila 8o tak uvidíme co na to doktor a pak se určitě ozvu 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.5.20 15:35

Holky 🤔 dneska jsem si dělala test, ze zvědavosti, pálí mě žáha, není mi dobře, říkám si, tak vyzkouším, pět test kupovaný jako poprvé a opět duch😊 takže ty testy jsou vadné!! Nicméně v pondělí jdu na gyndu, takže snad mi doktor řekne co se semnou děje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.5.20 15:45

Ještě dodám že ten duch je o malinko výraznější, ale stále duch, kdybych byla opravdu veliká snažila byla bych už podruhé sklamana… Každopádně jsem zvědavá na na lékaře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15286
28.5.20 15:53

@Terez30 hod sem fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.5.20 16:07

@karkarka po zaschnutí mi to foťák nechce vzít, nejde to vyfotit je tam spíš nic než duch nq pouhe oko viditelne dobře, ale foťák to nezabere…nějak to zkusím vyfotit. Každopádně jsem si jistá tím, že se mi spíše splašily formony 🤦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.5.20 16:12

@karkarka hodila jsem to do negativů, což je nejspíše hloupost, ale aspoň vím že tyto testy nekupovat už nikdy více!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15286
28.5.20 19:26

@Terez30 fakt tam nic není. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
1.12.20 09:06

Pozitivní test při menstruaci

Dobry den mam takovy menší dotaz jsem s toho opravdu uz blba uz me to ani nebavi.. jde o to ze jsem dostala menstruaci ale muj prvni den menstruace byla jina nez obvykle mela jsem ji dost slabou druhy den taky slabou zdruhyho dne na třetí uz to bylo silnější ale nic hrozného.. vcera to bylo zas tak jen malo a dnes uz skoro nic Takze moje menstruace byla dost jina.. tak sem delala vcera test a byl pozitivní jeden teda slabé a tenndruhy uz sel o neco vic videt Takze duch na testu Ale při menstruaci??? 8o 8o 8o je to dost divne vubec to nechapu navíc beru Ha.. ale četla jsem ze to nema zadny vliv na tehotensky test.. Takze bych potřebovala poradit co dal.. kdyz jsem byla i doktora tak mi rekla ze si je 100 procent jistá ze tehu nejsem protoze mi delala testy s krve a ty byly prý min jak 1-2 Takze je to prý negativní ale to mo dělali asi tak 2 týdny co mi je nechala delat.. vubec nechapu pozitivní testy a co se semnou děje.. a jede jedna vec mimco bych moc chtela v Září 3.9 jsem prisla o svou dcerku byla jsem tehotna 21 týdnu a mala mi umřela Takze sem ji nedonosila a moc by me potěšilo kdyby to vyšlo a moje dcerka by sw mi vrátila 😭 😭 😭 i kdyby to byl chlapec nevadilo by mi to hlavní by pro me bylo zdravi 😭 😭 Takze moc dekuji kdo mi odpoví na moji otazku budu se těšit na vaše odpovědi ☺️️☺️️☺️️☺️️Zde muzete videt testy na prvnim testu opravdu je ale opravdu bledě ale je tam

Příspěvek upraven 01.12.20 v 09:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital