Zubař a těhotenství?

4243
17.9.11 19:02

Zubař a těhotenství???

Ahoj holky,
byla jsem před týdnem u zubaře a ten mi vynadal že nevím, zda jsem v tom a že si mám udělat test - no jo, to byl 20.den. Jdu na druhý zub v pondělí. Našla jsem tu test 25 a udělala si ho před chvílí. Je to cosi jako příloha k ovulačnímu testu, takže no name. Jenže i metr vzdáleně vidím slabý proužek, i manžel. Jsem jak magor, nevím, zda je to jen místo, kde je jiná látka nebo jsem v tom. Asi si zkusím ráno udělat 10, ale co mu řeknu? Nevím? Mám to dostat v pondělí či v úterý, ale to může být až odpoledne a ráno si v pondělí test nestihnu udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3138
17.9.11 19:04

Ráno se nestihneš vyčurat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
17.9.11 19:07

No u nás je to vždy takové divoké - syn mě probudí třeba v 5h, chce něco, tak jdu na wc a pak už kolikrát není ani třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
17.9.11 19:20

Nechapu jak si muze dovolit ti zubar nadavat a pokud je tam pochyb,tak te nemuze preobjednat?

• Citovat
  • Upravit
14046
17.9.11 19:22

já nechápu problém, zítra nebo v pondělí otestuješ a je to. U zubaře vadí v těh jen rentgen jinak lokální anestetikum neva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
17.9.11 19:22

Hm ten náš má objednací lhůty 3měsíce, takže to bych do té doby snad asi i porodila :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3803
17.9.11 19:24

ono je v tom ten rozdíl, že jako těhotná u zubaře neplatí. Tak proto to potřebuje vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
17.9.11 19:24
jizvíková píše:
já nechápu problém, zítra nebo v pondělí otestuješ a je to. U zubaře vadí v těh jen rentgen jinak lokální anestetikum neva

Díky za zajímavou informaci. Lékař říkal, že i lokální vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
17.9.11 19:28

lokální nevadí, měla jsem ošetření zubů v každém těhotenství. toho anestetika je fakt málo, k miminu se to vůbec nedostane. vzdyt je to jen lokalni :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
17.9.11 19:29
MarketaR píše:
ono je v tom ten rozdíl, že jako těhotná u zubaře neplatí. Tak proto to potřebuje vědět.

No neznam teda zubare,ktery by se ptal kazde zenske zda neni tehotna,aby nemusela platit osetreni :roll: .

A k tomu objednani,no tak te vezme za tri mesice a kdyby to bolelo,tak te vezme hned,jako kazdy dr.
Nevim teda,ale me ta objednaci lhuta prijde normalni,i moje deti takhle objednava nas zubar.

• Citovat
  • Upravit
24837
17.9.11 19:29
Osmanka píše:
jizvíková píše:
já nechápu problém, zítra nebo v pondělí otestuješ a je to. U zubaře vadí v těh jen rentgen jinak lokální anestetikum neva
Díky za zajímavou informaci. Lékař říkal, že i lokální vadí.

Mně teda MUDr. říkala, že na začátku a na konci těhotenstcí lokální anestezie vadí… Ve kterých měsícíh to přesně je, si nepamatuju.

Ale brouzdala jsem ve starých diskuzích a svorně se tvrdí, že lokální anestezie neva. Tak mám asi nějakou moc opatrnou MUDr. či co? :think: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
17.9.11 20:02

Lokální nevadí,Rtg do určité doby taky ne,ke konci těho už ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
17.9.11 20:08

Jakykoli RTG v tehotenstvi vadi a je jedno,v jakem stadiu tehotenstvi je..

Nazory na lokalni anestezii se rozchazeji,vetsina zubaru tvrdi,ze nevadi..asi to neni to prave,tak jako leky v tehotenstvi,ale zadna velka hruza to snad neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
17.9.11 20:40

Lokální nevadí a RTG jednoho zubu při maximální opatrnosti s olověnou vestou je taky možný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
17.9.11 20:53
berry4 píše:
Lokální nevadí,Rtg do určité doby taky ne,ke konci těho už ano.

RTG právě nejvíc vadí na začátku těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital