Zubař a těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3249
8.7.14 20:00

@Malaga no to netuším, jak se to jmenuje, tak dalece jsme se o tom nebavili :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
8.7.14 20:13

@Koblížek21 ale já docela tuším, tak hlavně, že už ani těhulky nemusí trpět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek7
9.7.14 08:24

@Malaga
Díky moc za radu. Já si nechám dodělat ten zub a pak si zajdu k jinmu lékaři na vyšetření a jsem zvědavá, kolik mi toho spočítá on.

• Citovat
  • Upravit
budulinek7
16.7.14 19:06

@Malaga
Tak jen pro info jak jsem u čerstvé školačky zubařky dopadla. Když mi zbrušovala vršek zubu (neb mi tam na zkus něco vadilo), tak jí to po chvíli přestalo bavit a prohlásila, že na horním zubu mám kaz a tudíž nebude vadit, když mi bude zbrušovat ten neb tam bude dávat taky plombu. Dle toho usuzuji, že se chystala na další kompozit v ceně min. 2500 Kč, ačkoliv dříve prohlásila, že kaz je malinký. Než jsem stačila cokoliv učinit, vrtačku jsem měla v puse a vesele jela. Takže mám nyní citlivý zub na kousání, který do té doby byl naprosto vpoho. Vzhledem k tomu, že je mi blivno celý den i noc z těhu, tak se vidím, jak si nechávám ten zub opravovat, aby nebolel. Takže se momentálně modlim, aby se zub nerozjel a já nemusela někam na pohotovost, protože mezi blitim a bolestí by mi stejně nikdo v puse asi nic neudělal.

• Citovat
  • Upravit
26270
16.7.14 20:06

@budulinek7 děkuji za info a to mě teda fakt mrzí! Přijde mi to jako podivný přístup - rozvrtat a nedodělat zub…dej pak vědět, jak se to vyvíjí a držím palce, ať se ti to zklidní. A v tvém okolí fakt nikdo nemá dobrého zubaře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek7
17.7.14 07:26

@Malaga
Ona ho nevrtala, ale zbrušovala, aby ty zuby na sebe dobře seděly. Jenže se zbrušuje plomba (v mém případě umělý kompozit) a ne jiný zub. Čímž mi narušila sklovinu a zadělala mi na problém.
Jsem objednaná k tomu „soukromému“, u kterého si pacient hradí vše sám. Jednou jsem u něho byla, tak zhruba vím, do čeho jdu a doufám, že mi do té doby nebude šatně od žaludku a zmáknu to.
A děkuji. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí