Skončená menstruace a pozitivní test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
627
4.10.11 14:10
Valli píše:
tak jak to dopadlo?

TAky se přidávám.. jak to dopadlo? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.10.11 14:19

tak mimoděložní těhotenství vyloučeno a těhotenství jako takové taky dnes sem byla naposled na krev a samozřejmě hcg bylo nulové … byl to potrat kdy se děloha vyčistila sama při menstruaci.....Včera sem to zas dostala takže jakmile MS skončí a začnu ovulovat zkusíme to znova třeba to už víjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
4.10.11 14:21

Tak to mě mrzí! ale přeju hodně štěstíčk at to conejdřív vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.10.11 14:27

mě to taky mrzí ale na druhou stranu sem moc ráda že to nebylo mimoděložní jak mě DR. strašil … Děkuju Ti :-) a věřím tomu že se to dřív nebo pozděj určitě povede … nejlépe hned jak jen to pujde :-) takže tento měsíc :-D po dvanáctém nové snažení :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.14 18:03

Dobry den.chci se zeptat zda nekdo nemate zkusenost…snazime se s pritelem o miminko, doktor mi predepsal duphaston 16-25 dc 2× denne, ms mam posledni dva cykly nepravidelnou takze vubec nevim kdy mohla byt ovulace. vubec sem si nemyslela ze by se to mohlo povest hned po nasazeni duphastonu ale zacla jsem pocitovat priznaky tak jsem si 23 dc udelala test a druha carka byla ale slaboucka…zkusila jsem jich nekolik i 25 dc ta sama carka :-) 25dc jsem vecer dobrala posledni tabletku duphastonu(mela jsem to dostat do tri dnu termin ms 28dc-sobota 11.1.2014)- ale 26 dc jsem vecer zacla malinko spinit dalsi den se to rozjelo ale nebyla to obvykla menstruace, dnes uz jen spinim a tak jsem zkusila nes test a zase slaba carka ale uz lepe viditelna ale pouze okem fotak ji nezachyti…co si o tom myslite?

• Citovat
  • Upravit
6538
13.1.14 18:14

Ahoj, špinění místo MS když jsi těhotná je normální, má to tak hodně holek, vč mě u obou těhotenství. Takže pokud čárka sílí, mělo by to znamenat těhotenství, které se drží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.14 18:26

@mischelinka dekuji za odpoved…nechci si delat nadeje samozrejme doufam ze to vyjde…ale bylo to spise slabsi krvaceni a jasnejsi krvi nez spineni :-( tak nevim

• Citovat
  • Upravit
8675
13.1.14 18:29

Ani klasická menstruace není v těhotenství až tak vyjímečná…počkej pár dní a zkus test znovu, teď ti asi nikdo nic víc neporadí…držím pěsti ať to vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ellievanessqa
13.1.14 18:33
@Anonymní píše:
Dobry den.chci se zeptat zda nekdo nemate zkusenost…snazime se s pritelem o miminko, doktor mi predepsal duphaston 16-25 dc 2× denne, ms mam posledni dva cykly nepravidelnou takze vubec nevim kdy mohla byt ovulace. vubec sem si nemyslela ze by se to mohlo povest hned po nasazeni duphastonu ale zacla jsem pocitovat priznaky tak jsem si 23 dc udelala test a druha carka byla ale slaboucka…zkusila jsem jich nekolik i 25 dc ta sama carka :-) 25dc jsem vecer dobrala posledni tabletku duphastonu(mela jsem to dostat do tri dnu termin ms 28dc-sobota 11.1.2014)- ale 26 dc jsem vecer zacla malinko spinit dalsi den se to rozjelo ale nebyla to obvykla menstruace, dnes uz jen spinim a tak jsem zkusila nes test a zase slaba carka ale uz lepe viditelna ale pouze okem fotak ji nezachyti…co si o tom myslite?

já poslední pul rok před mimčem měla dost dlouhý a hlavně nepravidlený cykly, naposled byl 49 dnů, pak bylo krvácení teda jako spíš špinění tak sem myslela že ms přišla dřív a ono to bylo mimčo ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.14 18:34

@Dadys dekuju moc :-) kez by vyslo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.14 18:36

@ellievanessqa jeee tak to gratuluji :-) kez by to byl i muj pripad.ja prave krvacela vickrat v cyklu. nejspis rozhazene hormony.

• Citovat
  • Upravit
ellievanessqa
13.1.14 18:41
@Anonymní píše:
@ellievanessqa jeee tak to gratuluji :-) kez by to byl i muj pripad.ja prave krvacela vickrat v cyklu. nejspis rozhazene hormony.

dekuju i já :) taky přeji at to brzy výjde :hug: co vím když do mně cpali různý hormony tak sem taky krvácela skoro furt a hodne až sem z toho byla zoufalá :zed: pak sem mela s jedneme práškama cykly celkem pravidelný, pak najendou práve zas ne, a pak to mimčo, ani sem tomu neverila že to tak fakt je, a ted už jen čekám až mrnouska porodím :andel:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.14 18:47

@ellievanessqa a v kolikatem jsi? :-) ja prave dva cykly takhle krvacela nekolikrat jednou jsem dostala orgametril a ted mam poprve duphaston tak jsem tomu ani neverila…horsi je ze pritel i ja by jsme na tom tt chteli videt poradne dalnice a nehledat carky pod svetlem :-(

• Citovat
  • Upravit
69235
13.1.14 18:49

Já při první dceři taky menstruovala, jasně červenou krví, ale zpětně můžu posoudit, že ta menstruace byla slabší a trvala 4 dny. Duphaston je progesteron, ten těhotenství jen prospívá. Čárka musí ale sílit.

U druhého těhotenství jsem taky menstruovala, čárka ale sílila pomalu, byla stále slabá, bylo to mimoděložní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ellievanessqa
13.1.14 18:50
@Anonymní píše:
@ellievanessqa a v kolikatem jsi? :-) ja prave dva cykly takhle krvacela nekolikrat jednou jsem dostala orgametril a ted mam poprve duphaston tak jsem tomu ani neverila…horsi je ze pritel i ja by jsme na tom tt chteli videt poradne dalnice a nehledat carky pod svetlem :-(

to chápu, co skáknout na gyndu? at víš na čem jsi? :) ja tam běžela hned s pozitivním tehu testem a trvala na vyšetření este v ten den, chtela mne dát až za týden nakonec sem je ukecala a vzali mne hned a prcka mi potvrdili, mne právě div doktorka nepovažovala za tu která snad ani přirozenou cestou neotehotnení a jak pak všichni koukali ;) jinak ted sem už 35týden :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex