Skončená menstruace a pozitivní test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
156
1.12.20 09:14

@Terez30 vidim ale bez barvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
1.12.20 09:23

@j.a.n.i1 dobry den muzu se zeptat prosim muzete si přečíst moji diskuzi a popripadne poradit koukam ze tyhle diskuze uz jsou docela dost staré tak by me zajímal vas nazor co si o tom myslite moji diskuzi nebolí zprávu najdete na pred posledním čísle 6 moc dekuji za vaši odpověď a omlouvám se ze takhle otravuji ale uz nevim co dal ☺️️☺️️☺️️☺️️☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
1.12.20 09:33

@Sabinka32 já na tom druhém testu várku vidím rozhodně to chce se objednat co nejdřív k doktorovi aby se vyloučilo mimodelozne těhotenství znám jednu paní a ty zázrakem vyšla ovulace před den před ms každopádně se vajíčko oplodnilo cca 10 dní trvá zahnizdeni a pak se dostává hormon HCG do moci takže proč ne zavolejte si na gyndu ať to z krve potvrdí a hlídají vás HA není dobrá pro dítě takže navrhnou nějaké postupi případně 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
1.12.20 09:43

@Rebeka bebe no tady jde o to ze moje pani doktorka je divná kdyz jsem tam byla pred minuly patek tak mi prave rekla ze si je 100 jistá ze tehotna nejsem i přesto ze jsem ji rekla ze mam pozitivní testy.. ani me nezkontrolovala a poslala me domu s tim ze uz se nemam testovat a ze kdyz to nedostanu tak mam prijit ale ja to dostala.. Takze jsme to nejak neřešila.. ale ta menstruace byla jina Takze jsem si proste test udelala a jsou oba pozitivní na větším světle treba venku videt čárka jde Takze oba testy jsou pozitivní ale jak uz jsem psala jen ten jeden je tak uplne slabé pozitivní bledě no ale dekuji za vaši reakci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
1.12.20 09:48

@Rebeka bebe a jeste jedna vec menstruaci jsem dostala o jeden den dříve mela jsem to dostat 28.11 a dostala jsem to 27.11 a 26.11 byl pohlavní styk samozřejmě nechráněný po te ze me nic nevyteklo jen na papíru ruzovy výtok Takze nechapu co se děje :think: :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
1.12.20 09:50

@Sabinka32 Proc beres HA kdyz si prejes miminko?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
1.12.20 09:56

@JezinkaBezinka proc protoze jsem ji chtela brat a pak vysadit abych mohla otehotnit protoze znam své telo uz jsem byla na potratů z jednoho závazného důvodu pani doktorka mi rekla ze tam neni nic videt a to uz jsem byla mesic tehotna a nic tam nebylo za 2 týdny jsem sla ma kontrolu tak rekla ze uz je to tam videt a ja se ji zeptala jestli je možnost ze mimco muze byt postiženy kdyz tam nebylo nic videt a ona mo rekla ze je to možné Takze jsem mela strach tak jsem dala mimco pryc a chtel jsem se az po dvou letech znova a o to jsem prisla ve 21 týdnu Takze vim ze driv jak za rok nebo dva by mi miminko nepřišlo Takze jsem chtela :,( vyzkoušet ha aby mi to pomohlo otěhotnět tim ze ji vysadim nechci cekat rok nebo dva jsem s toho uplne zničena a byla bych rada kdyby to přišlo :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
1.12.20 15:42

Prosim vas tak co si o tom myslite??? Muzu byt tehotna nebo nemuzu??? Podle mich předchozích vysvětlení???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
2.12.20 08:13

Co jsi o tom myslite je to tehu nebo ne??? :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37234
2.12.20 12:57
@Sabinka32 píše:
Co jsi o tom myslite je to tehu nebo ne??? :think: :think: :think:

Zajdi si opakovaně na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
3.12.20 17:13

@Sabinka32 Uprimne vubec nerozumim, co to pises, promin…jedine co z textu vyplyva, zes byla kdysi tehotna a brala zaroven HA a doktorka ti rekla, ze muze byt postizene, tak jsi sla na potrat? Achjo, HA plod neposkozuje, precti si o tom neco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
3.12.20 18:41

@JezinkaBezinka ne ne spatne pochopene kdysi jsem Ha nebrala a byla tehotna mesic a to mi prave rekla ze tam neni nic videt i kdyz jsme byla mesic tehotna.. a z vlastní zkušenosti uz vim pokud je zena tehotna na ultrazvuku musi uz v tu dobu neco jit videt ja to tam nemela Takze jsem mela strach aby nebylo miminko postižené. Ale pani dr. Mi to nevyvratila tak jsem dala miminko pric ze strachu pak jsem chtela miminko alw nedařilo sw az po dvou letech jsem mela holčičku a ve 21 týdnu jsem o ni prisla v září.. Takze jsem pak Muse cekat po 6tinedeli az dostanu ms to jsem jeste Ha nebrala.. az ted v listopadu 27.11 ro jsem dostala menstruaci ale jelikož mi vyšel pozitivní test 4 dny v menstruaci tak swm ji přestala brat.. a test jsem udelala z důvodu ze menstruaci je divná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
3.12.20 19:17

@Sabinka32 Tak tim spis nechapu to postizeni…a mesic znamena co? jako zes byla 4+0tt? To na utz fakt nic videt neni…a testy mas ted teda jasne pozitivni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
3.12.20 21:10

@JezinkaBezinka ne ne ja se omlouvám ze to spatne chápete.. áe vezmu to od začátku mam uz jedno dite mam 4 letyho chlapečka naprosto zdravého.. kdyz malimu byly necelé dva roky byla jsem tehotna 5 týdnu kdy mi dr. Zdelila ze tam neni nic videt.. a ze za dva týdny mam prijit na kontrolu tak mi pak rekla kdyz jsem prisla ze uz to tam je a ze srdeční akce také je.. jenže moje otazka kterou sem ji položila jestli dite muze byt postižené tak mi rekla ze je to možné.. kdyz tam tedy v tom 5 týdnu nebylo nic videt.. Takze jsem to ze strachu dala pryc.. pak nam nas chlapeček vyrostl a rekli jsme si s manželem ze chcem dalsi mimco Takze jsme to zkoušeli a nakonec se podařilo ale az za ty dva roky driv to proste neslo.. nejak jsem to neřešila a samo to přišlo jenže jsem o to ted 3 září o to prisla… krásných 21 týdnu kdy malička uz začala krásné růst a pribirat.. nakonec jsem o to prisla muj zivot se obrátil o 360 stupňů.. ale musim byt silná mam vedle sebe přeci jen uz velkého chlapaka ❤️️❤️️❤️️ A ted k tim testům testy jsem delala v menstruaci dnes je to 7den co menstruace je a nevypadá to ze by to chtělo skončit Takze nevim co se semnou děje a čím to muze byt a nechapu ani pozitivní testy… a jeste jedna vec v říjnu jsem také mela pozitivní testy které mi vysli pred menstruaci a kdyz jsem delala testy po menstruaci tak byly negativní.. a tyhle dva testy které jsem dala sem na tuhle stránku jsou dělané presne čtvrtý den v menstruaci Takze nevim čím to muze byt jestli je to tehu a nebo jiny problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
3.12.20 21:23

@Sabinka32 Tak zaprvé bych IHNED vyměnila doktorku, protože vám nejspíš zabila dítě! V pátém týdnu v děloze nic vidět nebývá! Proč si o tom proboha něco nepřečteš???
Za druhé bych, než budeš mít jiného doktora, zajela do nemocnice na pořádné vyšetření a odběr krve, krvácení a pozitivní testy můžou značit problém!

Achjo…snad to dobře dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital