Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Pěkný večer všem, mám pouze dva dny zpoždění a dneska jsem si dělala test. Myslíte, že je pozitivní? Snažíme se s manželem už třetím rokem, pomalu tomu nemůžu uvěřit.
To určitě je. Gratuluji
@Anonymní píše:
Pěkný večer všem, mám pouze dva dny zpoždění a dneska jsem si dělala test. Myslíte, že je pozitivní? Snažíme se s manželem už třetím rokem, pomalu tomu nemůžu uvěřit.
Tak to je přece jasný. Gratuluji
Také jsem měla takto slabou čárku, a opravdu se potvrdilo těhotenství. Pamatuji si, že jsem také váhala. Takže určitě jste
.
@Milacek2016 píše:Číst umím, děkuji. Zdála se mi slabá, tak jsem si to chtěla ověřit. Hezký den.
a proc tp sem davas ty nevidis nebo co nebo neumis cist?
@matescaaa píše:
Také jsem měla takto slabou čárku, a opravdu se potvrdilo těhotenství. Pamatuji si, že jsem také váhala. Takže určitě jste.
Děkuji moc za odpověď. Velká radost.
![]()
@Milacek2016 Proč to sem dává? Protože je to diskuze o TT?! Chtěla jenom poradit, nemusíš být na ní hned hnusná ![]()
@Anonymní píše:
Gratuluji
po třech letech snaženíčka je nádhera vidět dvě čárky že?
at sílí a za devět měsíců at se radujete z miminka ![]()