Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vidim, ale pokud je to max, tak ty druhe carky falešné dělají;)
V den vynechani? A nechraneny sex byl +- pred kolika dny? Pokud vic jak 9dni uz by carka vypadala jinak
@miluver dekuji zkusím koupit dnes jiný a uvidíme.
@Micaella22 a nechráněný sex byl před 7 a 8 dny.
Já nechápu, co tam furt v den Ms honite. Ještě 8 dní po styku…
@Anonymní píše:
@miluver dekuji zkusím koupit dnes jiný a uvidíme.
@Micaella22 a nechráněný sex byl před 7 a 8 dny.
Pochybuju, že týden od styku bude něco vidět. Měla jsi ovulaci a máš takhle krátkou druhou fázi?
Zkus nejdřív za týden. Tady nic vidět není ![]()
@Celina Po několikáté. TT není ovulační test. Ze síly čárky se nic odvozovat nedá. Jen to, jestli jsi a nejsi těhotná. Stačí ho po dvou dnech zopakovat na potvrzení. Pokud jsou ona pozitivní, pak je to na telefonát lékaři a domluvě na prohlídku, tak aby bylo něco vidět.
A zas, a zas.. porad dokola.. opravdu nemuze byt tyden kdy by tady nebyl takovy dotaz??
jinak nic tam nevidim.
Je to web primárně o těhotenství a snažení a samozrejmne detech.Težko tu něco takového týden nebude… ![]()
@Celina Však jsem psala, že k doktorovi až je něco vidět. Nějaké HCG je o ničem. A jinak já měla čárky po týdnu stejně silné, co z toho odvodis? Dodám že té čárce už jsou 4 měsíce. Kdybych měla stresovat, že nesili, tak teda nvm.
Za mě jsou dva pozitivní cca dVa dny po sobě dost. Prostě otestujes, vidíš, že čárka je zase a tím to končí. Později už stejně nic nevyctes, protože v testu je omezené barvivo a je dělaný jen na detekci HCG v moči. Tyhle teorie jsou jen pro ty, co nečtou příbalový leták a testují málem den po styku.
Příspěvek upraven 30.10.18 v 09:34
@Celina píše:
Taky poněkolikáté…odvodit se dá, hcg stoupá a čárka při prosperujícím těhotenství sílí, pokud je čárka po termínu slabá, nebo nesílí, s největší pravděpodobností těhotenství neprospívá tak, jak má. Není to stoprocentní, ale bývá to první signál. V této fázi doktor nic neuvidí, další krok je 2× náběr hcg pro porovnání, zda hcg stoupá [/citace
@Celina píše:
Taky poněkolikáté…odvodit se dá, hcg stoupá a čárka při prosperujícím těhotenství sílí, pokud je čárka po termínu slabá, nebo nesílí, s největší pravděpodobností těhotenství neprospívá tak, jak má. Není to stoprocentní, ale bývá to první signál. V této fázi doktor nic neuvidí, další krok je 2× náběr hcg pro porovnání, zda hcg stoupá
Ja jsem mela u kazdeho tehotenstvi v den vynechane MS carku slabou tak, ze okem sla videt tezko a vyfotit nesla. Takovou tu „dalnici“ jsem mela az za dalsi dva tydny. Ale spis bych rekla, ze zakl. mela nechraneny styk v neplodne dny nebo ma prapodivne kratkou lutealni fazi. Na nabirani krve a zjistovani hcg bych se vykaslala, to je uplne zbytecny vykon na plytvani penez pojistoven. Stejne to k nicemu jinemu nez k ukojeni zvedavosti v teto fazi neni dobre. Staci pockat tyden a bude jasno.
Test je dělaný v den vynechání MS (včera). A vidím slabého ducha co vy?S přítelem se sice nesnazime ale kdyby mimi bylo byli by jsme rádi.