Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sona73 píše:
@Monika297 No jasně že je pozitivní. Gratuluji.
Fakt? Já radši počítám s tím že ne, abych nebyla zklamaná. Když to napíšu blbě nedáváme si pozor, ale po styku jdu hned na záchod, nedělám žádné svíčky a nohy do vzduchu, manžel mi vždycky říká že to v sobě chvíli musím mít a nejít hned na WC, že se to tak nikdy nepovede.. Zítra se objednám na gyndu a uvidíme ![]()
@Monika297 svíčky a podobně jsou překonané mýty
test je krásný, gratuluji
@Monika297
Já ji teda vidím dost dobře, myslím že pozitivní ![]()
radši s tím ještě nepočítám, abych nebyla zklamaná, když není tak tmavá jako první, zítra se objednám ke své gynekolozce ![]()
Takovou jsrm měla já, další testy nedělala a teď mi tu leží 8,5 měsíční dcera
..
gratuluji
Jibak s objednanim pockej.. ja se objernala za 14 dni a nebxlo vidět vůbec nic..jrn vysoko sliznice měla jsem takové nervy 14 dní hrozné
@Kajka9 píše:
Jibak s objednanim pockej.. ja se objernala za 14 dni a nebxlo vidět vůbec nic..jrn vysoko sliznice měla jsem takové nervy 14 dní hrozné
Aha, tak to radši počkám já myslela že to poznají hned..
Holky co myslite? Nevim nevim.. zitra budu 9 den po ket tak uvidim co a jak.. to je nase 3 ivf a asi 8 transferu a stale nic.. vysetreni mame vse.. ja jsem v poradku.. to pritel.. ![]()
@Anonymní píše:
Holky co myslite? Nevim nevim.. zitra budu 9 den po ket tak uvidim co a jak.. to je nase 3 ivf a asi 8 transferu a stale nic.. vysetreni mame vse.. ja jsem v poradku.. to pritel..
Slaboučkého dušíka vidím. Zkus pozítří z ranní moče
@Monika297 nene hned určitě ne… v 5tt cca vacek a pak srdíčko… mě dla vidět jen sliznice vysoko
@Monika297 píše:
Holky myslíte že je pozitivní, druhá čárka není skoro vidět
ANO
![]()
Prosím poradíte mi? Myslíte že je pozitivní?