Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Evculka píše:
@Elis95 děkuji příští týden zavolám uvidíme co řekne teda spíše pí víkendu zavolámpak dám vědět
No na 100% dej vědět
a Neboj, vše je v pořádku
a na kontrole jistě už uvidíš i
. Je to krásný pocit ![]()
Kazdy jsme jiny a me treba nedelalo dobre, kdyz me kazdy utesoval, ze to urcite je prosperujici tehotenstvi a ono nebylo. Citila jsem to a mela jsem pravdu.
Jinak Ovulaci jsem mela cca pred 2-3dny, dnes rano me pobolivala jizva. Tak si rikam, zda se tam neco nechysta. Dost by me prekvapilo, kdyby se zadarilo hned dalsi mesic. Spis tomu neverim, protoze vubec nevim, kdy jsem tento mesic mela ovu. Jeden vecer me hodne bolestive par krat zapichalo v levem vajecniku, tak si rikam, zda to nebylo to. Pokud ale ano, v ten vecer jsme sex nemeli, ale den predtim ano. Tak pokud spermijky vydrzeli, tak snad se zadarilo.
Holky, já se chci zeptat, 25.1. mi doktor píchnul agolutin, na UTZ nic, krev taky negativní.. 4.den mě píchá v podbřišku a bolí jako bych to měla každou chvilku dostat ale stále nic.. v pátek jsem zkusila TT a byly tam dvě slabounké //.. je možné že test něco zmátlo, nebo že bych třeba mohla otěhotnět až v den píchnutí vyvolávačky? V den píchnutí jsem byla 45. DC
Vypadá to tak. Test je pozitivní, takovéhle čárky jsem mívala u obou dětí kolem 10.-15.DPO, ale mně to teda stoupalo pokaždé dost pomalu. S holkou jsem otěhotněla v době, kdy jsem čekala na MS - poslední byla 8.9., v druhé půli září sex vůbec nebyl, až v říjnu - a duchy jsem lovila 10.11. ![]()
Já si momentálně nejsem jistá ničím, poslední 2 cykly po vysazení byly 43 DC a 36 DC, u druhého cyklu už jsem rozpoznala ovolulaci, u posledního jsem necítila nic.. ![]()
@Evculka píše:
@Elis95 děkuji příští týden zavolám uvidíme co řekne teda spíše pí víkendu zavolámpak dám vědět
Pokud ti ta druhá čárka připadala slabší, nechceš si udělat test Clearblue digital s indikátorem početí? ať víš teď.
Já šla poprvé k doktorovi v 5 tt, a dost mě nervovali, že ještě není vidět srdíčko. S druhým těhu už jsem šla radši později.
Ahoj holky.byla jsem na umelem oplodneni.24.3.a za par dni tak 4 byli testy ruzove slabonce videt. a tak jsem se nedockala a sla jsem si na krev a tam bylo??HCG 7,1jsem tedy tuhu??
@žaneta huskova
no 7,1 hcg se nepovažuje za těhotenství. Pockej jak bude čárka sílit
.Ať to vyjde ![]()
@žaneta huskova
není zač
přeju ať čárka sílí a vše je ok
.Teprve je to začátek. Takze ještě výdrž a uvidíš jak hcg poroste.Bez třeba za týden znovu na hcg a zkoušej testy jak sílí ![]()
Tak ze?? To muze byt tehu??
uz mam dve deti ale uz skoro dospele a jeste si prejeme z manzelem miminko ![]()
Dobrý den chci se vás zeptat jestli vidíte druhou čárku a jestli můžu být těhotná? Dnes jsem dělala první test odpoledne protože mám zpoždění moc by jsme si přáli miminko