Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vidite take jo? A ja si myslela ze sem uz blazen zkusim dalsi zitra a uvidime
@pavla.velova píše:
Vidite take jo? A ja si myslela ze sem uz blazen zkusim dalsi zitra a uvidime
kdyz naklonim monitor, aby byl obraz tmavsi, vidim pidi ducha. Ovsem 3 dny po uz by tam mela byt dalnice jako krava. Takze budto jsi mela ovu pozdeji a teprve se to rozjizdi, anebo je to biochemicke tehu. Uvidis za par dnu.
Já měla po limitu taky takového ducha. U mě to ale těhotenství nebylo
ale já teda neměla zpoždění, dělala jsem si ho předem. Takže u tebe to třeba těhotenství je ![]()
@pavla.velova píše:
@warita ovulaci jsem mela pred 14 dny
tak to už by byla opravdu dálnice..
navíc se čárka objevila až po xhodinách.
Jako těhu bych to nebrala..ale zkoušet samozřejmě můžete každý den ![]()
Já teda vidím prd
každopádně 14DPO to ještě nemusí být dálnice, já měla dálnici někdy okolo 18DPO. A testuj z ranní moči, je to jistější
Držím palce
@pavla.velova píše:
Ahoj holky mam zpozdeni 3 den je me casto na zvraceni a podbrisku me pobolivava tak sem si delala test vecer jen jsem koukla odesla ze tam nic neni ale dnes me to nedalo za svetla tak sem se na nej koukla poradne zdalo se me ze tam asi mozna je ale hrozne slaba neni ani videt posilam foto ale myslim ze nic na tom neuvidite
Nic tam není..
zkusila bych to až vynechá menstruace.. 14 dní po ovulaci už by to ale vidět být mělo.. ![]()
Evculka Uživatel je onlineNováčekdnes v 09:311 příspěvek
Ahoj holky prosím o radu dnes jsem si udělala tt z ranní moči. Dnes nebo včera bych měla dostat ms
mám to nepravidelné. Jde mi o to že při prvním ditku jsem měla okamžitě viditelnou a plnou čáru. Dnešní vyšla v časovém rozmezí jak má jen není tak silná a nevím co přesně znamená to označení „duch“ jako že vidět jde ale jen při naklonění nebo jde vidět slabě? Jinak ovulace byla to vím přesně mívám tak 5h bolesti že jen ležím. Prosím poradíte? Je to duch nebo normální pozitivní test? Děkuji za rady ![]()
@Čičorečka aha
vím že se ptám jak magor ale při prvním ditku jsem test dělala asi týden možná déle po vynechání ms a byla tlustá a výrazná. Takže mě překvapilo že vlastně v den očekávané ms už tam něco je. Teď nevím jestli je to dobře… V pondělí jsem začala brát atb dle lékaře mám začínající angínu.. Co teď? Vysadit? K dr se teď nedostanu
Jestli máš už 3 dny zpoždění, čárka už by byla viditelná více - možná i dálnice ( víš jak dlouho jsi po ovu? )
podle mě to těhu není, výsledky se mají brát do těch tří minut - myslím, potom už nejsou směrodatné..protože samozřejmě v každém testu je to barvivo a může vylést po x hodinách, to ale neznamená že je člověk těhotný